2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Alerjiden dolayı olabilir ağır alerjikmiş senin bebis bizim kakamiz duzeldi bende diyet yaptm kendimce simdi yavas yavas aciyorum diyeti gecmis olsun paşaya

Hay ya rabbim ne kaçak var şu an çok merak ediyorum. Haftaya doktora gidicem yediklerimi yazıyorum bakalım ne dicek

Alerjiden dolayı olabilir ağır alerjikmiş senin bebis bizim kakamiz duzeldi bende diyet yaptm kendimce simdi yavas yavas aciyorum diyeti gecmis olsun paşaya

Ne zamandır yapıyorsun canım? Nasıl açtın tepki verdi mi hiç kakada değişim oldu mı diyet açarken

Sadece gövde ve yüzünde.ekmek zeytin pilav bi daha pilav
Sadece yarısında ise bir şey ısırmış olabilir mi. Benim büyük kızım acayip döküntü oldu iki yaşinda alerji uzmanına gittik baya isim yapmiş.. böcek ısırığı dedi. Her yerinde var poposunda yoktu. O sıra bu suriyelilerfen el ayak hastalığı 6. Hastalık salgını vardi. Sizin alerji öyküsü var ama. Kızımında hep mukuslu kakası gürültülü kakası olurdu kolikti.
Birde alerji maması gruplarda ihtiyaç fazlası gönderen oluyor canım onlara bak istersen. Çeşitleri var sanirim mamayi sevdi mi tadi biraz değişikmiş. Vanilya şurubu ekliyorlardi.

Ne zamandır yapıyorsun canım? Nasıl açtın tepki verdi mi hiç kakada değişim oldu mı diyet açarken
Bir aya yakindir cnm süt urunlerini kestim mukuslu kaka ve kan noktalari oluyordu bu aralar süt ictim sonra peynire basladim sonra yogurta cok sukur iyi yogurt biraz fazla yiyinca azicik mukus olluyor yine

Bilmiyorum bir bekleyeyim yarına kadar geçer belki.
Similac verdi bize doktor. İlk 10cc zor bitiryordu şimdi 30a çıktık içiyor. Sonuna doğru yüzünü buruşturuyor. Yavaş yavaş alışacak bence. Geve uykusunda 90 cc içirmeyi deneyeceğim biberonla.

Bizde doktordan geldik hala huzursuzdu zor uyuttum. Hırıltısına göğüs, alerji, kbb kardiyolojiye gidin dedi kilo alimina bakti tekrar normal dedi her yer kalabalık işleyiş yavaş devlette, zaten kardiyoloji korkulu rüyam. Covid zamanı hep çevredekiler oluyor. Gözüm korkuyor kimse dikkat etmiyor

Bir aya yakindir cnm süt urunlerini kestim mukuslu kaka ve kan noktalari oluyordu bu aralar süt ictim sonra peynire basladim sonra yogurta cok sukur iyi yogurt biraz fazla yiyinca azicik mukus olluyor yine

Öyle mi? Peynire de dikkat et ama. Ben ilk kez kan gördüğüm gün deli gibi peynir yemiştim.

Senin bebişle benimki de çok benziyor cidden bizde de pamukçuk olmuştu. Bi ilaç var çok etkili onu kullandık aynı gün geçiriyor. Damlalı ölçekli bişey muzlu pudinge benziyor buram buram muz kokuyo öyle bi ilaçtı. Tavsiye ederim

succulentaski canım ben alerji işlerinden pek anlamam ama acaba deneme amaçlı bir gün boyunca sadece mama versen süt vermesen bakalım o zaman da alerjik reaksiyonlar gösterecek mi diye. Belki de sütte bi sorun yoktur normali böyledir.

Bir gün değil de 3 gün falan yapmak lazım bence tam etkiyi görmek için. Böyle bir şey denemek istiyorum açıkçası ama bu sefer de meme reddi tavan yapar diye korkuyorum.

Sütü kestikten sonra ilk şikayetlerimizin azalması 10 günü bulmuştu.

Bizim sağlık ocağındaki ebe arayıp haber veriyo şu gün şu saatte bekliyorum aşısı var diye hatta aşı yoksa bile çağırıyor kilo boy ölçümü yapmak için. 3. Ayda aşı yok diye biliyorum ama ben 2 buçuk ayda rota aşısı yapıldı

Benim doktorum 3 ile 10 gun arasi kullanman lazim degisimi gormen icin demisti.. insallah gecer bi an once bebeginin alerjisi

Dedigin ilaci kullandim cnm gecirdi 10 gun kullanim suresi sonra yine basladi fungostation gibi birseydi adi degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…