2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İyi akşamlar hanımlar, hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün yüzleri bolca gülsün benim göbeğimin sol kısmı daha şiş kaldı sanki yav özellikle sezaryen kesisinin o kısımda. Ödem gibi değil. 40 gün sonrası kontrolde kadın doğum doktoruma sorduğumda rahmin daha küçülecek ondandır demişti. Ama düzelme falan yok kafaya takmaya başladım böyle bir şey yaşayan var mı

Dün bizim tam 3 ay doldu. Rota aşısı için geç kalmadım değil mi ? Ne zamana kadar vuruluyor rota aşısı?
Dedigin ilaci kullandim cnm gecirdi 10 gun kullanim suresi sonra yine basladi fungostation gibi birseydi adi degil mi
Aynen o evet

Alfamino kullandım ben de bebeğime tadı çok kötüydü bi dönem katı diyet yaptım sütüm iyice azaldı cocuk o berbat mamayı ıcmek zorunda kaldı kaka sorunu düzelmedi ve diyeti actım kendi sütüm artı aptamil mama seklinde vermeue basladım artık daha iyi en azından her kakayı fitille yapmıyor

Organlarımızın da yerleri değişti rahim büyüdükçe belki yerleşmesi uzun sürmüştür o da şişkinlik olarak gözüküyordur. İlk bebeğimde benimde bi taraf daha şişikti diye hatırlıyorum ama organlar da oturunca düzeliyor. Doktor birşey görmediyse merak etme bence

Günaydın kızlar. Biz de birkaç gündür mamayı ittirme durumumuz var. İttirse de başını çevirse de biraz içmeye devam ediyor ama sanki zorlıyormuşum gibi. Şimdide içmedi yarısı kaldı. Çocuk 4 saattir acıkmamış olamaz. Bu da 4.ay gerilemesinden midir yaşayan var mı sizde de?

Vücudun toparlanması 6 ay 1 seneyi buluyor dedikleri şey bu oluyor sanırım. Acaba yamuk mu diktiler vs gibi telaşa kapılmıştım ama senin de olup da düzeldiyse benim de o tarz bir şeydir sanırım biraz rahatladım.

Artık 4 saat acıkmadıkları olabilir bence. 3 ayları bitti artık 4e yaklaşıyoruz Tracy hogg 4 aydan itibaren 4 saate besleme içeren bir rutin öneriyordu

Artık 4 saat acıkmadıkları olabilir bence. 3 ayları bitti artık 4e yaklaşıyoruz Tracy hogg 4 aydan itibaren 4 saate besleme içeren bir rutin öneriyordu
Geçen 9saat uyanmamıştı bu ayımız her türlü dengesizliği barındıracak galiba

Geçen 9saat uyanmamıştı bu ayımız her türlü dengesizliği barındıracak galiba
Maşallah 9 saat uykuya valla tam bir düzen oturtuyoruz galiba derken yeni düzenler kurmaya çalışacağız gibi görünüyor. Ben bir de sallayarak uyutmayı bırakmaya çalışıyorum bakalım neler olacak

Maşallah 9 saat uykuya valla tam bir düzen oturtuyoruz galiba derken yeni düzenler kurmaya çalışacağız gibi görünüyor. Ben bir de sallayarak uyutmayı bırakmaya çalışıyorum bakalım neler olacak
Uyku eğitimi için yazdım birilerine bende 4ay bitmeden düzen olmaz sadece iyileştirilebilir dediler. Gerçekten de öyle naptıysam 3aydır olan düzenimiz geri gelmiyor. Şuan sadece destekli de olsa aynı saatlerde uyutmaya saatine alıştırmaya çalışıyorum.

Kızlar benim bebiş dünden beri huysuz gece 12de zorla uyuttum sabaha kadar da kaç kere kalktı mızmızlanma modunda sürekli sizlerde durum nasıl

Kızlar benim bebiş dünden beri huysuz gece 12de zorla uyuttum sabaha kadar da kaç kere kalktı mızmızlanma modunda sürekli sizlerde durum nasıl
O bende gündüz oluyo 15dkda bi uyanıyo uyandıkça yine uyutmayla geçiyor günümüz

Bazen oluyor cnm bizdede burun tıkanıklığına gazina bezine karnına dikkat edersem genelde bir sıkıntı yaratmıyor cok şükür

Evet doğru diyorsun canım, tracy hogg kitabı muhteşem bilseydim keşke hamileliüimde alırdım. Bebeğime kitaptan uyarlayarak uyku eğitimi vermeye calısıyorum

Tracy hoggun pişş piş pat pat yöntemini deniyorum 1 haftadır aksamları banyosunu yaptırıp giydirip emzirip biraz yatakta basıbı fln oksadıktan sonra perdeleri kapatıyorum ısıgı kapatıyorum loş hale getiriyorum yataga bırakıyorum ve piş piş pat pat yaparak uyutmaya calısıyorum. İlk baslarda kalkmak icin cok direniyordu kucagıma alıp seviyordum sakinleşince tekrar koyuyordum 20 kez belki cok yıldırıcı ve yorucu ama simdi artık kalkmayı cok istemiyor bir de emzik düşünce uyanmasa ki emziğe de kitap “prop” diyo yani onsuz uyumama nesne durumu işte biberon, emzik, sallama vb seyler. Emziği de yavas yavas tutmayı ve dusurmemeyi öğrenip uyudugunda atarsa “rahatlatıcı nesne”moduna gececek:)

Dün bizim tam 3 ay doldu. Rota aşısı için geç kalmadım değil mi ? Ne zamana kadar vuruluyor rota aşısı?
Canım yanlış yönlendirmiyim ben seni rota aşısı yapılmamış ya 3lü verem aşısıymış o rota aşısını devlet yapmıyormuş isteğe bağlıymış bugün özel hastaneye götürdükte ordaki doktor söyledi 3. Ayın içinde ya da 7. Ayda yapılması lazım yaptırmak isterseniz dedi

Kızlar bu saç dökülmesi ne zaman bitecek o kadar cok dökülüyor ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…