2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçen ay sağlık ocağındaki ebeyi aramıştım bir şey sormak için 3 gün aradım açmadı şimdi haftada bir kaç kere beni arıyor ben açmıyorum sonra eşimi arıyor eşimde açmıyor en babamı aramışlar bana geri dönsün demiş
Bende artık rahatsız etmesin diye mesaj atttım bilgileri yazdım bana yazmış testis muayenesi yaptırdın mı yemin ederim çıldırırsın ya hiç bakmıyor heralde kız bebek dedim pardon düzelteyim diyor Allah düşürmesin ya gitmiyorum zaten ama bundan sonrada hiç gitmem zaten yanlış iğne bile yaparlar hiç güvenmiyorum

Ya işte bak bizi öyle dın dın yolladılar ne göz muayenesi ne bişey

Ben istemese hemen meme reddinden diyorum her mızırsanırsa süt meme sıkıldı artik gezdir beni eğle beni diyolar hep kucakta gezsem :) Bizim süt gelmese hiç emmez size ne güzel maşallah.
Mayya tablet var bi ara kullandım artırıyor biraz işte denedinmi bilmiyorumda.

Oo yenidoğan değil artık annesi o ergenliğe girdi her istediğinde meme vermek yerine aralıkları aç ki gerçekten istesin acıktığını anlasın. Zaten her ağladığında meme istemiş demek değil artık. Derdini bi anlasak zaten.. Diyoruz ya bu ay fena geçecek herkes hazır olsun:)
Bu mayya tableti bende kullanıyorum ama düzenli sağamadığım için pek işe yaramadı galiba. Ama sağdırtmıyor elim boş duramıyor ki valla.

Normalde sakin bebekti bi derdi var diyoruz hemen şimdi katıla katıla ağladi, Beş dk uyandi zorla emdi.Bi diğer kizi alayimda okuldan anneme dedim sen biraz kaşikla ver diye daha iyi içirirse.

Canım sağim yap benim sütüm öyle çok arttı ama tazyikte olabilir dikkat et şimdi sağmayinca yine mastit olacak diye korkuyorum. Emdikten sonra boşta olsa sağ biraz vakit olunca.Gece yap yapabilirsen özellikle.

Bende yanimda chicco next to me koyup emzigini
Verip pis pis diyip poposuna hafif pat pt vurup uyutuyorum basindan beri:) cok rahat bu sekilde hele emzik zaten asiri rahatlatici bisey

Kızlar elimle yokladığımda diş geliyor sanki sol üstte sertlik var erken değil mi 10 gün sonra 4 ay bitiyor

Canım bizimkinede erken dediler dişi gözükğyor şuan kuzenimin kızıda üç aylıkken çıkarmış . 3 ayda çıkaran var bebekten bebeğe değişiyor .

Benimki de çok sakindi şimdi menopoza girmiş gibi bi bakıyoruz konuşmaya çalışıyor agı gıgı falan gülücük atıyo bi bakıyoruz gözü kapalı ağlıyo kesinlikle görmüyor duymuyor bizi zaten gece yatmadan birde beslemeye kalktığımda sağıyorum gün içinde çok zor oluyor. 7de başlıyor maceramız baba da aynı saatte kaçtığı için son bi sağayım tut şunu diyemiyorum. Uyuduğunda 10 15dkya uyanıyo sürekli sallama pozisyonundayız. Ayağımda sallarsam sağabiliyorum. Bak böyle anlattıkça halime acıdım bu ne yah 2haftadır bu şekildeyiz okullar açıldı bizim düzen gitti

Ben elleyince anlayamadım ama orta üst kıpkırmızı sürekli her şeyi ağzına götürüyor öyle kızarır mı çıkarken diş?
Kızarmaktan ziyade dişler yukarı çıktıkça deri altından beyazlar görünür şişer. O ağzına aldığı birşeyden kızarmış olabilir sert ya da fazla çiğnediyse birşeyleri hıncını alamayıp da falan:)

Olabilir malum hırslı bebe. Ağzında sıkıp sıkıp oyuncağı ağlıyor

Bizimde öyle bugun çok uykusuz kaldı sallarsan uyuyor çünkü. Karnı gurul gurul uyudu ağladi.
Sağimda zor ben iki saate hep sağdim hiç bozmadım bide emdi çok yorucu annem yanımda biraz daha rahatım Allah razı olsun.
Tek olunca bide kardeş zor oluyor sizin yarım günmü okulu.
bizim büyük kizim kardeşinden daha zor şu dönemde dinlemiyor bizi beş yaşinda. Halimiz harap desene biraz büyüsünler rahatlarız dicem diyemiyorum çünkü büyüyüncede zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…