2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Genellikle dis patlamadan 4-5 gun öncesinde kabarir ama her bebekte farklilik gosterebilir

Kızlar vallah diyete dikkat edin , fransadan döndükten sonra canım sıkıldı üç gün doğru düzgün bişey yemedim öğlen 2 3 bisküvi bir kahve akşam meyve salata öyle su fln içmedim doğru düzgün . Sütüm resmen kesildi . Yani abartmıyorum süt gitti bildiğiniz 150 200 ml süt sağardım 30 ml zor sağdım . Bu sefer üç gün boyunca sabah öğlen akşam bir saat boyunca boş memeyi makinayla çektim öyle tekrar geldi ama eskisi gibi de dğl yani . Yani demem şuki doktor yakibinde emziren annelere özel diyetler var ona göre yapın bence yani şahsi fikrim tabi siz bilirsiniz

Emziren anneler tabiki diyet suan yapamaz cnm ama ben daha cok mama veriyorumm o nedenle basladim

Genellikle dis patlamadan 4-5 gun öncesinde kabarir ama her bebekte farklilik gosterebilir
Canım diş etinde beyazlık gözüküyor bu şekilde çekmeye çalıştım azbucuçuk belli oluyor ama tam değil

Eklentiler

• 37F59A1F-7F89-4F6C-BC80-988E55A43AB1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 78
Evet var bi beyazlik bakalm nezaman cikarcak
İlk gördüğümde ağladım çok duygulandım .. insan bir tuhaf oluyor .. daha dün gibi hatırlıyorum kızlar doğurcam sanki dediğimi ne çabuk büyüdüler .. hamileliğimi doya doya yaşayamadım da hep kahbedecem korkusuyla şimdi karabiberim diş çıkarıyor ..

Rabbim damatliginida göstermeyi nasip etsin cnm Bizim canlarimiz bunlar

Canim altta gözüküyorsa birkac güne patlar ama uzun da sürebilir her bebekte farklı.
Benim kızda baya sisiyordu dis eti ondan sonra patliyordu

Rabbim damatliginida göstermeyi nasip etsin cnm Bizim canlarimiz bunlar
Amiiin
Canim altta gözüküyorsa birkac güne patlar ama uzun da sürebilir her bebekte farklı.
Benim kızda baya sisiyordu dis eti ondan sonra patliyordu
Ay inşallah çok huysuz günde bir kere kaka yapıyor üç gündğr 4 defa 5 defa yapıyor acaba diştenmi buda

Amiiin

Ay inşallah çok huysuz günde bir kere kaka yapıyor üç gündğr 4 defa 5 defa yapıyor acaba diştenmi buda
Olabilir canım kimi bebek ateşlenir diş çıkarmadan önce kimisi ishal olur. Kimisi belirtisiz çıkarır.

çok haklısın canım. gerçekten süt kesilmesi gibi durumlar olabilir allah korusun ben bana süt yapan şeyleri az çok biliyorum ona göre dikkat ediyorum süt için damla kullanıyorum falan. dikkat ettiğim şeyler paketli gıdalardan uzak durmak gazlı içecekler bol kalorili şeyler falan. bol protein alıyorum bol su içiyorum olay bu yani.

Vallah ben salaklık yaptım sallamadım nolcakki çok sütğm var dedim olmuyormuş işte bebek olunca herşey farklı oluyor . Sonra benim yüzümden beslenemiyor diğe oturdum ağladım

Öyle sütünüz azalmiyomu Ben gidip helvaya abaniyorum arada şekerim düşüyo gibi

Vallah ben salaklık yaptım sallamadım nolcakki çok sütğm var dedim olmuyormuş işte bebek olunca herşey farklı oluyor . Sonra benim yüzümden beslenemiyor diğe oturdum ağladım

Canım senin stokladıklarınla bütün mahallenin bebeleri doyar stres yapma arada 1-2 gün azalırsa bir şey olmaz.

Bütün gün ağladi ya oturup kendimi suçaldim sonra bende ağladim benim yüzümden bi günde zayifladi sanki Biberon verdim onuda az içti habire sinirlenip durdu. Bu 4.ay bu kadar zormuymuş ya da biz sakinliğine fazla aliştik

Bazen uykuya dalamadiklarinda cok sinirli oluyorlar ozaan ziplayarak uyutmayi dene sakinlesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…