Ya ben bi de o azalmalari tıkanma sanıyordum uğraşiyodum bi iki kere mastit gibi olmuştu. Ama bi çok gelen sütüm bi anda çok az geliyodu. Yemeye bağli bence tamamen öyle olunca ılık duş al bi saat sonra yine sağim yap birde takviye kullan canim çalişiyosan yoruluyorsundur ona bağlida olur.Vallah ben salaklık yaptım sallamadım nolcakki çok sütğm var dedim olmuyormuş işte bebek olunca herşey farklı oluyor . Sonra benim yüzümden beslenemiyor diğe oturdum ağladım
Nasil hareketler zorunlu cnm ?Bende bugun kisisel antrenörle konustum zayiflamak ve göbegimin gitmesi icin.. tek basima hareketler yapiyorum ama dogrumu degilmi zarar verirmiyim bilemedim zaten dogumdan sonra bazi hareketleri mecbur yapmamiz gerekiyor
İşe başlicaktım bi iki gün sonra hem onun stresi hem ailemden ayrıldım üzüntü . Hem bebişimin dişleri ağrıyordu tam emmiyordu hepsi aynı anda denk geldi , takviye aldım hem ebebekten promalt aldım hem hummana tea aldım ama üç gün ne zaman sütüm gelcem acaba bittimi diğe korktumYa ben bi de o azalmalari tıkanma sanıyordum uğraşiyodum bi iki kere mastit gibi olmuştu. Ama bi çok gelen sütüm bi anda çok az geliyodu. Yemeye bağli bence tamamen öyle olunca ılık duş al bi saat sonra yine sağim yap birde takviye kullan canim çalişiyosan yoruluyorsundur ona bağlida olur.
Postnatal egzersizler.. ama sezeryan dogum yaptiysan belki biraz daha beklemen gerekebilir cnmNasil hareketler zorunlu cnm ?
Korkma bundan sonra boş yere canim ben ilk başta çok korkuyodum hep stres yaşadim yine de değişim olmuyor ani olsada yine devami gelir inşallah kesilse benim bayramda kesilirdi iki çocukla evde tek başina eşim hep işte.İşe başlicaktım bi iki gün sonra hem onun stresi hem ailemden ayrıldım üzüntü . Hem bebişimin dişleri ağrıyordu tam emmiyordu hepsi aynı anda denk geldi , takviye aldım hem ebebekten promalt aldım hem hummana tea aldım ama üç gün ne zaman sütüm gelcem acaba bittimi diğe korktum
Arada oluyordu ama uzun surmedi.. eger hirilti rahatsiz ediciyse doktora git bebeklerin bronslari daha cok kucuck orda balgam fln kalabiliyor burnunu fizyolojik suyla temizle guzelce gecebilirBizim böyle hirilti var ya sizde varmiDiyecektim ki video atilmiyor sanirim.
Sezeryan cnm daha ne kadar beklicez göbek simit gidiyor önden bende squat vs yapiyorum arada aslinda düzenli baslamam gerekPostnatal egzersizler.. ama sezeryan dogum yaptiysan belki biraz daha beklemen gerekebilir cnm
Agir egzersizler icin 6 aya kdr beklenmesi gerekiyor diye biliyorum ama tabiki doktoruna danisabilirsinSezeryan cnm daha ne kadar beklicez göbek simit gidiyor önden bende squat vs yapiyorum arada aslinda düzenli baslamam gerek
Valla canım. Sulu kaka ve çok kaka yapma bizde de var. Her bez kakali bizde de bazen sarı bazen yeşil bazen mukuslu. Ben kan filan görmeyince hiç diyet işine girmedim. Zaten o gaz yapıyor bu gaz yapıyor derken bişey yiyemiyorum bu halde bile Allah sabır versin sana da.Öyle bir şey mi var? Hangi bölüme gidicem ki sütümü analiz ettirmek istiyorum desem bakacaklar mı ki acaba?
Bir şey yemiyorum ama çok ciddi ölümcül bir sıkıntı yok çocukta yani. Kilo alımı normal. Bakmazlar diye düşünüyorum o sebeple.
Ben birkaç kez kan gördüm. Sütü kesince kan kesildi ve diğer ciddi şikayetlerimiz de. (Yaralı pişik konak egzema kolik sancıları.)
Şimdi reflü ve kusma var. Onu geçirmek için diyet yapıyorum.
Mukuslu kaka önemli değil dedi doktor.
Sulu ve çok fazla kaka da kilo alımı normalse önemli değil.
Reflü alerjiden sütten bağımsız her bebekte olabilir sanki.
O yüzden şu aşamada süte bakacaklarını sanmıyorum. Çünkü inek sütünü kesmem bizi aslında büyük ölçüde rahatlattı.
Valla canım. Sulu kaka ve çok kaka yapma bizde de var. Her bez kakali bizde de bazen sarı bazen yeşil bazen mukuslu. Ben kan filan görmeyince hiç diyet işine girmedim. Zaten o gaz yapıyor bu gaz yapıyor derken bişey yiyemiyorum bu halde bile Allah sabır versin sana da.
Ablamın bı komşusu yaptırdı süt tahlilini üniversite Hastanesi'nde ordan biliyorum. Mesela şu an tam mevsim geçişi ben mevsim geçişlerinde Alerji olurum belki de öyle biseydir senin bebisinde. Hala sallıyor musun canim ayağında nasıl uykulari
Valla canım. Sulu kaka ve çok kaka yapma bizde de var. Her bez kakali bizde de bazen sarı bazen yeşil bazen mukuslu. Ben kan filan görmeyince hiç diyet işine girmedim. Zaten o gaz yapıyor bu gaz yapıyor derken bişey yiyemiyorum bu halde bile Allah sabır versin sana da.
Ablamın bı komşusu yaptırdı süt tahlilini üniversite Hastanesi'nde ordan biliyorum. Mesela şu an tam mevsim geçişi ben mevsim geçişlerinde Alerji olurum belki de öyle biseydir senin bebisinde. Hala sallıyor musun canim ayağında nasıl uykulari
Canım bizde mukus var gürültülü gaz ve kaka var. Kan görmediğim için çok takmıyorum ama arada çok ağlayınca acaba alerji mi diye düşünüyorum.Bu arada doktorumuz mukus alerji belirtisi ama tek şikayet mukussa zararı yok diyet yapmayı gerektirmez dedi bize de..
Sağol canim temizledikçe dahada hırlıyodu daha bugun temizlemedim balgam gibi sigara içenlerde oluyomuş hamileyken ben içmedim doğumdan sonra bi kaç kere içtim malesef.Arada oluyordu ama uzun surmedi.. eger hirilti rahatsiz ediciyse doktora git bebeklerin bronslari daha cok kucuck orda balgam fln kalabiliyor burnunu fizyolojik suyla temizle guzelce gecebilir
Bizimde yeni uyudu daha kipirdaniyorKızlar bebeğin uyku saati gece 1-2 resmen ya. Bu saati nasıl öne çekebilirim? Uzun süre uyutmuyorum mesela akşam 8 den sonra hep uyanık, banyo yaptırdım oynattık yorduk, gezdirdik falan 23:00 civarı uyusun biraz uyku saatini öne çekelim istedim ama yok. 23te dalar gibi oluyor sonra uyanıyor ağlıyor yine ne yapıyo ediyo gece 1 i buluyor tam uykuya dalması. 1 de uyuyan bebek mi olur ya nasıl öne çekcem ben bunu
Canım bizde mukus var gürültülü gaz ve kaka var. Kan görmediğim için çok takmıyorum ama arada çok ağlayınca acaba alerji mi diye düşünüyorum.
Gece uykusuna kaçt geçiyor benimki asla 8-9 da gece uykusuna geçip sadece beslenmek icin kalkmak üzere sabaha kadar uyumuyor. Gece 1den önce uyutamıyorum aslaKesinlikle hamileyken okunmalıymış ben de 2. ayın sonuna doğru bakabildim. 3saatlik rutine göre düzenlemeye çalıştım ve epey faydasını gördüm. Öncesinde boşlukta salınıyormuş ne zaman uyuyacak ne zaman emecek rastgeleydi. Gün içi uykuları sıkıntılı olsa da bu sayede akşam uykusu belli bi saate oturdu. Ben de yıkadıktan sonra emzirerek uyutuyorum akşamları, piş piş pat pat kısmına bakmamışım kitabın daha oraya da bir bakayımgün içinde sallayarak uyutuyorum ben de o yöntemi sallamayı bırakmak için deneyebilirim.
Galiba her bebekler ayni cnm erkende kaldirsam saatlerce uyutmasamdq asla 12-1 den once uyumuyor 23 de uyuyodu bi ara yine 12/1 yaptiKızlar bebeğin uyku saati gece 1-2 resmen ya. Bu saati nasıl öne çekebilirim? Uzun süre uyutmuyorum mesela akşam 8 den sonra hep uyanık, banyo yaptırdım oynattık yorduk, gezdirdik falan 23:00 civarı uyusun biraz uyku saatini öne çekelim istedim ama yok. 23te dalar gibi oluyor sonra uyanıyor ağlıyor yine ne yapıyo ediyo gece 1 i buluyor tam uykuya dalması. 1 de uyuyan bebek mi olur ya nasıl öne çekcem ben bunu
Seninle durumumuz harfiyen tıpatıp aynı bak su anda bile uyutmaya cabalıyorum asla uyumuyor hep aglama modunda ve uyku eğitimcileriyle bir sürü görüştüm su kitabı aldım okudum vs ama yok yani. En son içime sinen bi eğitimci var basıcam parayı alcam eğitimi gerçekten gündüz kısacık uykular gece 2 ler 1 ler arada bi uyuyor 11 gibi heh diyorum yattı yarım saat ıcınde kafası acılmıs halde kalkıyor. Napcagımı sasırdım yorgunlugum o biçimKızlar bebeğin uyku saati gece 1-2 resmen ya. Bu saati nasıl öne çekebilirim? Uzun süre uyutmuyorum mesela akşam 8 den sonra hep uyanık, banyo yaptırdım oynattık yorduk, gezdirdik falan 23:00 civarı uyusun biraz uyku saatini öne çekelim istedim ama yok. 23te dalar gibi oluyor sonra uyanıyor ağlıyor yine ne yapıyo ediyo gece 1 i buluyor tam uykuya dalması. 1 de uyuyan bebek mi olur ya nasıl öne çekcem ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?