2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar sizin bebeler uyurken bacaklarını parantez şekilde mi tutuyor? Bizimki öyle duruyor bu bir sorun mu bilemedim. Bugün birisi öyle görünce kundak yap dedi ben de haklı olabilir mi diye düşündüm. Kalça usg de normal çıkmıştı

Yok cnm hemoroid icin baska kremler var .. bu bahsettigim lactulose icerikli surup kolay bir sekilde buyuk tuvaletini yapmana yardimci oluyor..

Evet derin uykuya daldığını rahat olduğunu o bacak şeklinden anlıyorum açıkçası. Hiç sorun olduğunu düşünmedim.. kundak yaparken kalça çıkığı olmasın diye yarım yapıyoruz bacaklarını yine açıyor zaten. Esas bacakları sıkıştırmak zararlı değil mi?

Bir sorun oldugunu sanmiyorum cnm birde kalca usg iyi ciktiysa.. ama icin rahat etcekse doktoruna danis.. gecenlerde bende kizimin boynunu kafama taktim saga dogru dusuyordu hep o tarafa bakmak istiyordu doktora gittim hersey iyi dedi o gunden sonrada duz tutmaya basladi

Bende bugun kisisel antrenörle konustum zayiflamak ve göbegimin gitmesi icin.. tek basima hareketler yapiyorum ama dogrumu degilmi zarar verirmiyim bilemedim zaten dogumdan sonra bazi hareketleri mecbur yapmamiz gerekiyor

Evet bacaklara kundak yapmamak lazım ama işte bir an aklıma takıldı. Ben doğduğundan beri pek kundak yapmadım yarimda olsa acaba onunla mialakali diye düşündüm
Bizimki de hep sağa doğru dönüyor uyurken de öyle. Hatta kucağıma alırken de sağ kolumda tutmami istiyor sol kolumda agliyor

Bak anlık foto çektim sana

Eklentiler

• 0BDD6705-B322-4A9F-9D5F-EC7DE6FDED96.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 76
Ben hic bir cocuguma kundak yapmadim gerekte duymadim sukur sagliklilar takma bosver cnm biz anneler bazen cok evhamliyiz helede konu cocuk olunca

Ben hic bir cocuguma kundak yapmadim gerekte duymadim sukur sagliklilar takma bosver cnm biz anneler bazen cok evhamliyiz helede konu cocuk olunca
Haklısın canım. Bir arkadaşımın çocuğu yürürken de böyle parantez şekilde yürümeye başladı annesi de bize sormuştu bir sorun mu var diye aklıma o geldi de ondan

Haklısın canım. Bir arkadaşımın çocuğu yürürken de böyle parantez şekilde yürümeye başladı annesi de bize sormuştu bir sorun mu var diye aklıma o geldi de ondan
Biseyi yoktur annesi

Bende bugun kisisel antrenörle konustum zayiflamak ve göbegimin gitmesi icin.. tek basima hareketler yapiyorum ama dogrumu degilmi zarar verirmiyim bilemedim zaten dogumdan sonra bazi hareketleri mecbur yapmamiz gerekiyor
Canım ya valla ben bir halt yaptım 44 gün sonra kına var ve ben 40 beden elbise aldım bide dar kalıpmış içine girdim ama biraz bollanması lazım sıkı spor ve diyete başladım aç değilim ama dünyaları yiyesim var bide salak gibi sürekli yemek videoları izliyorum. Sen düşün halimi.

Ben 2 gun zorlandim bugun 4. Gunum fln ve 3,5 kilo gitmis ama asiri az yiyorum 1 hafta boyle yapcam ödem varsa gitsin diye.. bugun 11 gibi 2 haslanmis yumurta, 1 ince dilim yagsiz beyaz peyniri cok az kasar peyniri ve bir kac dilim salatalik aksamda suda haslanmis yagsiz tavuk eti ama 100-150 gr var yok ve yaninada suda haslanmis havuc ve bezelye oda az ve sonra su yatana kadar kisisel antrenörede baslicam artik gider ya

oh ohh maşallah çok iyi. kaç kilo almıştın kaç verdin. evde yer olsa koşu bandı alıcam yürümek çok iyi oluyor. pamela diye birinin videolarını yapıyorum ama zalımın oğlu taş sanki ben yarısında dinleniyorum her hareketin.

Ben her hamileligimde 25 kg alirim aldimda dogumdan sonra 12 kg gitti ama ben bi 15 kg daha vermek istiyorum 58-60 kg olmak istiyorum Allahtan goguslerimle popoma gidiyor en cok kg o nedenle goze batmiyor ama gobek istemiyorum bende kosu bandi var sabah sadece yarim saat yuruyus+kosu yapabiliyorum onun haricinde zaman bulamiyorum o nedenle evden cikmam lazimki spora zaman ayirim iyce

Diş genetikmiş sanırım babası da erken çıkardı umarım bizimkide hemen ptlatır çünkü huysuz kaç gündür LesaM beyazlık gözüktükten kaç gün sonra patlıyor canım sen daha iyi bilirsin

Azmin var verirsin tabi. Taş gibi olursun hemide. İkimize kolay bir şekilde zayıflama diliyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…