2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Okula gidiyormu kizin cnm belki sklyordur evde:) benim kizlarim okuldan gelir gelmez yemek sonra banyo oynama fln derken 19 de yataktalar

Normal dökülmesi de. Takviye kullanıyor musun? Osteocare kullanıyorum gebelikten beri ben hala o iyi geliyor sanki. Dökülmeye başladı benim de 1 aydır ama çok yoğun değil sanki.
Kabizlik yaptigi icin vitaminleri birakmiatim 2 gundur geri basladim

Okula gidiyormu kizin cnm belki sklyordur evde:) benim kizlarim okuldan gelir gelmez yemek sonra banyo oynama fln derken 19 de yataktalar
Okula iki buçuk yaşindan beri gidiyo cnm :)
19 mu o da ne bizim üçleri buluyor erken kalktığı halde, kardeşini çok kıskandı iyice zor bi çocuk oldu neler çekiyor küçük kızım elinden

Ben süt artsın diye ısırgan otu çayı içiyorum. Malum saça da çok faydası var isirganin. Bazen kaynatıp suyunu çoğaltıp duşta son su yapıyorum saçlarıma . Yumuşatıyor .
Argan yağı gerçekten çok güzel besliyor saçları.

Okula iki buçuk yaşindan beri gidiyo cnm :)
19 mu o da ne bizim üçleri buluyor erken kalktığı halde, kardeşini çok kıskandı iyice zor bi çocuk oldu neler çekiyor küçük kızım elinden
Evet bizimkilerde 2,5 yasinda basladilar: aynen aksam 19 de yatakltalr sabah 7 de ayaktalar ben beklemiyorum yanlarinda kendileri uyuyor inanirmisin anca uykularini aliyorlar okulda 8:30 da basliyor 15 kadar oglen eve gelebiliyorlar yada orda yemeklerini yiyorlar

Yok anacım büyüdükçe dertler de büyüyor:) anasıfı bizimki öğlenci 1den 5e kadar tam da uyku zamanlarına denk geldi tek başına zor gerçekten. Bebişe düzen oturtmak başlı başına bi işken abisiydi, ev işiydi, bakımıydı.. sağmayı bir düzene koymaya çalışacağım ama bi gıdımda olsa veriyorum biriktirerek, ondan da olmasın kuzum.

Bizim baba uyutuyor, yanında duruyor oynuyor yoksa çok kötü oluyor ağliyor hep ya büyün ilgi onun üstündeydi kardeşinden sonra çok etkilendi bi ara bıraktım küçük kızımı sadece onunla ilgilendim yemek yemeye başlamişti şimdi yemiyor, uyumuyor bizim öyle bi düzen olmadi hep farkli yerler şimdi parka indi ne yorulmasi Babası hiç oralı değil düzen kurmada tek başimada yetişemiyorum.

Aynen öyle tek çocuk lüksmüş ne kadar olursa ver canim ben de böyle çok zor idare ediyorum bakalım gittiği yere kadar olmazsa..

Duzen olmazsa cok zor cnm insallah bir an once duzene sokabilirsiniz buyuk kizini yoksa sanada zor onada benim eger buyuk kizlarim duzene girmemis olmasaydi tek basima yapamzdim asla coooook zor olurdu

İyi şükür canım. İyi diyelim daha iyi olsun. Bizimki de bu ay 950gr almış memleketlere gittik geldik ondan mı bilmem düştü aldığı kilo. Bu aydan sonra da iyice azalır galiba
Canım bizimkinede erken dediler dişi gözükğyor şuan kuzenimin kızıda üç aylıkken çıkarmış . 3 ayda çıkaran var bebekten bebeğe değişiyor .
Ben 3 aylik diş çıkaran hiç görmedim canim. 4 aylık duydum ama. Olabilir tabi

Duzen olmazsa cok zor cnm insallah bir an once duzene sokabilirsiniz buyuk kizini yoksa sanada zor onada benim eger buyuk kizlarim duzene girmemis olmasaydi tek basima yapamzdim asla coooook zor olurdu
Aynen öyle canim böyle bi çocuk değildi çok zor inşallah

Yok iyi almiş, bizim öyle almadi ilk ay almişti. Yapisal sanırım alerjikmiki. her bebek farkli gerçi. İlk üç ay için 600 gr üstü yeterli diyorlar.

Hay ya rabbim ne kaçak var şu an çok merak ediyorum. Haftaya doktora gidicem yediklerimi yazıyorum bakalım ne dicek
Merhaba canım. Su alerji için kendi sütünün tahlilini versen ya bı. Üniversite hastaneleri alıyor diye biliyorum. Belki sütünde başka bişey var. Takio ediyorum da sizi. Zaten bişey yemiyisun bence bı tahlil ver.

Öyle bir şey mi var? Hangi bölüme gidicem ki sütümü analiz ettirmek istiyorum desem bakacaklar mı ki acaba?
Bir şey yemiyorum ama çok ciddi ölümcül bir sıkıntı yok çocukta yani. Kilo alımı normal. Bakmazlar diye düşünüyorum o sebeple.
Ben birkaç kez kan gördüm. Sütü kesince kan kesildi ve diğer ciddi şikayetlerimiz de. (Yaralı pişik konak egzema kolik sancıları.)
Şimdi reflü ve kusma var. Onu geçirmek için diyet yapıyorum.
Mukuslu kaka önemli değil dedi doktor.
Sulu ve çok fazla kaka da kilo alımı normalse önemli değil.
Reflü alerjiden sütten bağımsız her bebekte olabilir sanki.
O yüzden şu aşamada süte bakacaklarını sanmıyorum. Çünkü inek sütünü kesmem bizi aslında büyük ölçüde rahatlattı.

Bizde 900 gram aldık bu ay. Memleketteydim normalde 1100 alıyordu. Ama artık yavaşlar kilo alımı diye sorun etmedm doktorda normal dedi bilemedim.
Canim zorlaniyorsan eczaneden ( lactulose ) icerikli surup varsa ondan al 1 kasik gunde 3x alabilirsin tabiki ordaki eczaneyede sorarsin
Hemoroid e mi iyi geliyor ? Bende kabizim 3 günde bir cikiyorum tuvalete . Yirttirmisim geçen hastanelik olcaktim lavman yaptm öyle ciktm tuvalete. Fayda ediyorsa kanamasına acısına aldiraym olmazsa

Isırgan içiyordum o fayda ediyordu tuvalete çıkmama memlekete gidince kaldı. Sanırım düzensiz beslenme sonucu da böyle zorlandım. Bugn yine baslicam ısırgan otuna. Eğer o şurup hemoroid e fayda ediyorsa bende bı yarın haftasonu girmeden doktora sorup yazdiraym

Selam güzel anneler biz bugün rota aşımızı olduk. 3 ay 2 günlük, kilo 7500, boy 63. Geçen hafta bizim kız aşırı huysuz ve zorluydu. Meğer 12. Haftada atak haftası oluyormuş bu hafta biraz düzeldi daha iyi çok şükür. Eğer bebeğinizin huysuzlandığını düşünüyosanız üzülmeyin geçici bi durum tekrar düzene dönerler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…