2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizimki gece tamamliyor galiba. Gece uykusuna yatınca sabah 7ye kadar uyuyor tabi emmeye uyanıyor işte gece.
Yoksa gündüz aralıksız 3 saat uyuduğunu pek hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Bizimki gece tamamliyor galiba. Akşam 7 8 gibi uyur sabah 7ye kadar. Emmeye uyanıyor işte gece.
Yoksa gündüz aralıksız 3 saat uyuduğunu pek hatırlamıyorum
Oh maaşallah gece yetiyor demek ona:) yok 3 saat toplamda dedim ben aralıksız uyuması bu ayda zor tabi

Profu bosverip seni dinlicem bundan sonra deseydin

Sen elinden gelenin fazlasını yaptın
Banada bir sürü şey söyleyen oldu mamada verdiğim için yetmiyor ne yapayım aç mı bırakayım çocuğu üstelik mamada verdiğim halde 600 gr aldı bu ay ama ben ve doktorum memnunuz sağlıklı çok şükür ben en iyi şekilde bakıyorum
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yargılayamaz
Daha geçen gün bir cahil kadın yok bağışıklığı olmaz büyümez hastalıklı olur falan dedi sen mi bakacaksın dert olmuş sana dedim ama dedirtiyorlar insana yani zorla

Valla canım maşallah burdaki yazıları okudum gözleri açık bı şekilde
Çoğu düzen oluşturmus. Ben yapamadım onu ne kimse geliyor ne bı yere gidiyorum ama yine de düzen yok. Ayakta sallama işini gece den geceye yapıyorum çünkü artık kilo aldı ayaklarımın dermanı hix Yok ağırlaştı. Hamak aldım demiştim ya sana. Ona alistirdim onda sallıyorum bı elimde hamak bı elimde telefon öyle geçiyor günlerim. Benimki uyuyuor uyumasınd sorun Yok sadece çabuk uyanıyor yarım saat alarm kurmuş gibi uyanıyor. Sonra 15 dk neşeli gülüyoruz konuşuyoruz sonra ağlamaya başlıyor yine uyut yine yarım saat . Hiç bı düzen oturtamadim. Simdi de gece 2 saatte kalkmaya başladı. Öyle zor bı Bebek hep ağlıyor hep ağlama modunda hemde krize giriyor ne zman bitecek bilmem bu ağlama

Kizlar bu aylarda bebek 24 saat icinde ortalama 14-15 saat uyurmus. Yani gunduz fazla uyanik kalmasi
Normal ayrica tamamen duzeni 5-6 ayinda verebiliyordum ben hep sonrada o sekilde gitti

Aynen bizimde bazen yatırıyorum gözlerini açip bakiyo yalnız değilse varsam geri yatiyo yalnız uyumuyor bizimde anakucağına alişsin diye uykusu gelince oraya birakakiyorum durmuyor hamağa koyuyorum ona alişsin diye, onda uyumaya başladi bazen emerken uyuyordu artık emmek istemiyor. reflü yatağininda rafa kalkmasi lazim beşikte onsuz yatıncada uyaniyor. Ayakta neyle salliyosunuz

Seninki az daha büyük ya canım bizimkinden daha az uyuyabilir gündüz,bir de herbirimizin bebeklerinin yatınca ne kadar uyuduğu farklı o da etkiliyordur illaki
2. Uykumuza da dayanamadık erken başladık erken uyanmıştık çünkü öğlene tekrar uyumak istemez inşaallah ne kadar zormuş bu iş. Uykusu var ama illa ağlayarak dalıyoruz..
Bana normal geliyor yazdığın saat canım işk uykuya hemen hemen aynı zaman yatırdık senle benimkinin de o saatte uykusu geldi
Seninki uzun uyuyor canım bir yatmasında benim koşa uyuyor artık bir saat dolmuyor
Yazılanlar moralini bozmasın bence,ben de bazen etkileniyorum benimki niye böyle değil ama İnan herbiri çok farklı.bence günü yaşamaya atlatmaya bak geçiyor ve gelmiyor bu günler geri.ilk oğlumda yattıydı yatmadıydı saati geçtiydi falan çok stres yapıyordum.öyle gece deliksiz uyuyan falan bir bebek de değildi.farkettim ki ben esnek olmadıkça daha zor geçiyor günler.daha zorlayıcı bir bebek olabilir seninki evet ama geçiyor

Oh maaşallah gece yetiyor demek ona:) yok 3 saat toplamda dedim ben aralıksız uyuması bu ayda zor tabi
LesaM nasıl olusturdun uyku düzenini. Gün içini rica etsem anlatabilir misin kacta yatıyor kacta kalkıyor tüm gün nasıl geçiyor aksam nasıl gece uykusuna geçiriyorsun rutinin varsa bize de fikir olsun canım

Yarım saat uyuduğu için uyanıkken az süre neşeli kalıyor. Onu bir şekilde uzatmak lazım ama şimdi olmayabilir belki önümüzdeki ay oturur senin de.
Bizim de iyi kötü bir düzenimiz var sabaha karşı sıçma seremonileri başlaması dışında

Canim bizde pek uyku düzeni yok henüz ya. Bende kızlara soruyordum benim oğlan sizinkiler kadar uyumuyor diye.
Sabah 7gibi uyandı 9bucukta uyuttum 1 saat yattı. Banyo yaptırdım 12bucukta geri uyudu 2de uyandı buraya kadar iyi ama bundan sonra 3.uykusunu uyutmakta zorlanıyorum ben. Uyusa da kısa süre uyuyp uyanıyor. sonra 7 8 gibi uyuyor gece de emmeye kalkıyor birkac kez.
Bizimki böyle genelde.
Memede uyutuyorum başka türlü asla uyumaz.
Sizinkileri düzeni daha iyidir

Normal bizim yatak yastığıyla:) kundak yapıyordum elleri için onuda bıraktım parmak emerek uyumak istiyorsa emsin uyanmasın diye alışıyor gibi. Reflü yatağı 2ay bitince bitti bizde sancısı var gibi ağzına saldırması biterse rahat uyumalara geri dönecek inşaallah

Yazılanlara takılma sen hiç her bebek bir değil. Oğlum da kolikti mesela benim kundaksız ayaktan indirmeden uyutamazdık. Ya da memede uyurdu ağzından çıkınca uyanırdı. Yani sürekli destekle uyurdu destek kesildiği an uyanan bi bebek. Şuan düzeni oturtmaya çalışıyoruz daha sanma yatırıyoruz kendi uyuyor 1 2 saat:) kimi zaman sürekli uyanıyo açılmadan tekrar tekrar uyutuyoruz kimi zaman sallamadan uyumaya devam etmiyor. 5aylıkken otururmuş düzen biz sadece yolunu yapmaya çalışıyoruz şimdiden bakqlım sende yapabilirsin

Bana normal geliyor yazdığın saat canım işk uykuya hemen hemen aynı zaman yatırdık senle benimkinin de o saatte uykusu geldi
Evet aslında normaldir belkide ama öğlen olunca sapıtıyor bizimki uyuyamadığı için hemen. Bak şimdi bi markete gideyim dedim dönüşte 2de uyutabildim ama geç kaldığı için çok ağladı en sonunda parmağını eme eme sakinleşip uyudu. Tek derdim okula gidip gelince huysuzlanmaması aslında

Ağiza götürmeleri fena ya bugünde biberonda almadi benim kiz emerek uyudu iki kere inat etmesinler yeter zorlamıyorum artik cani ne isterse Bizimde bitecek aslında onda sallamasi rahat oluyor arada çiş yapiyor kuruyana kadar hiç rahat edemiyorEmzik yokmu sizede

Ya bu beslenmede sapıttı bizde çok veriyorum içmiyor. Yeni içti az vereyim diyorum tekrar tekrar vermek zorunda kalıyorum. Belki seninkide az içtiği zamanlara denk geliyordur memeyi daha az ağlayarak almaya başladı emzik niyetine çekiyor benimde canıma minnet belki süt iner ümidiyle emziriyırum. Emzik pek tutamadı ya ben elimle ağzına tutarsam emiyo yoksa hemen düşürğyor uğraşmadım bende. Dışarı çıkarken alıyordum hastanelere gidip geldiğiniz sıralarda işe yaradı kucağımda emzikle uyutuyordum sadece o da bitti şükür kullanmıyoruz yani şimdi. Alışkanlıklarından bu ay vazgeçirdin geçirdin sonraki aylarda daha zor oluyormuş buarada:)

Benim oğluş ta önceden en fazla 1.5 saatte bir uyurdu şimdi iki gündür bakıyorum 2.5 saatte bir yarım saat uyuyor akşam üzeri 2 saat kadar uyuyor gece uykusuna geçiş saati henüz düzensiz.. Evet o uzun uykular bitti ya
Hayırlı cumalar canım hepimiz 4.ay krizleriyle uğraşıyoruz sizde ne var yok dengesizlikler başlamadı mı
Aynıyız demek, salı günü faciaydı ya 14.hafta atağını yaşadı sanırım bir ara emmeyi de bırakacak sandım o dereceydi

Ben bilerek vermedim emzik sonra emmek istiyor çok bi şeyleri süt gelincede istemiyor vereyim dedim almadı çok gerekli bir şey değil ama sallamaya devam değiştirmeye uğraşmak için vakit yok zor yetişiyoruz bazen ablası uyutmuyor zaten onunla düzen zor Şimdi hemağindaa uyudu uyanmasin diye aalliyorum arada Biberonla bizimde şimdi uyuyunca az verdim yine. Gerisi duruyor az az verdikçede çok aç olmayip az aliyolar dr sen biraz aç demişti ben de süt kalmasin diyorum az içiyor diyede.
relaktasyon diye bir şey var canim yeniden gelir sütün sen istedikçe kokusu bile yeter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…