2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ya canım abartma güldüm kusura bakma da olur öyle kazalar.

Evet cnm gercekten cogunlukla hic bir bebek oyle ha diye emzigi cuk cuk emmez oda ugras istiyor alistirmak bize kalmis emzik dusunce ben hep verdim tekrar cunku iyice alissin sonra zamanla emzik duusnce artik uyanmiyor devam bir sekilde uyuyor

Sana da yavruna da kıyamam ben. İşte istemesekte zorunda kalıyoruz. Evet 7 ay çok küçük değil ama derdini anlatabilecek kadar konuşabilmesini isterdim . Üst sokakta var bir tane kreş. Orayı araştıracağım . Sonra diğerlerini . Ben bırakıp alacağım. O yüzden 6 saat bakılması gerekiyor. Bu sene öyle ya da böyle geçecek ama seneye komple ücretsiz izin alacağım

Allah hepimize kolaylık versin hiç kolay dğl . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ebruzerm Cnm sen eczaciydin değil mi bebegin pamukçuk için ne yapıyorsunuz orda anam bir çare bulamadım ya niktatinli ilac kullandım 10 gun ama ilaç kullanırken agızını silmedim ondan gitmedi sanırım

Cnm ben calisirken anneler cok gelirdi bu sorunla ilgili. Ilk önce bebegin agzini kontrol ederdik cunku cogunlukla süt kalintiisyla karistiriliyor.. süt kalintisi oda bembeyaz oluyor dilin üzerinde ama hafif silinebiliyor tamamen gitmiyor ama pamukcuk olmadigini anliyorduk..

Eger pamukcuk varsa bebegin: öncelikle bebek cok rahatsizsa ( sut icemiyorsa agliyorsa huzursuzsa) doktora gidip ilac yazmasini istiyoruz cunku o ilaclar sadece receteyle aliniyor.. ama sadece bebek icin degil eger emziriyorsa kendisi icinde yazilmasini istiyoruz cunku eger sadece bebek kullanirsa bebege tekrar annesinin memesinden geviyor ve bu iyilesme suresi uzuyorda uzuyor… yani hem senin hemde bebeginin kullanmasi lazim. Sen önce goguslerini yika durula sonra o kremden sur bebegininde agzi icin kremi var ( jel seklinde burda ) onu emzigine surup agzina verdirtiyoruz.. o sekilde bebek onu eme eme heryerine dagiliyor.. baska sorun varsa sorabilirsin cnm burda ( nystatine ) icerikli ilac yaziliyor ya surup seklinde yada jel seklinde…

Kendim icin kullanmadım doktora gideyim en iyisi hafta ici ben karbonatli su ile siliyorum gunde 4 kere silince gidiyor uyuyor uyaninca yine var dudaklarina kadar var dilinda pek yok yanak içlerinde var artık sinirlerim bozulmaya başladı gercekten cocugu ağlatarak siliyorum canı acıyor silerken
Tesekkur ederim dönüş yaptığın icin :)

Bisey degil cnm

Daha ilk denemen zamanla iyce tutmayi becerecek
Kız kıızz bütün uykulara çook kolay daldık maaşallah şu düşünce uyanmalar da bitecekse madem hiç sorun yok. Bizimkiler meme emmiyor biberonla besleniyor ya o yüzden emziği istiyor galiba, emme ihtiyacını gidermek için. Oğlum beni emzik gibi kullandığından asla alıştıramamıştım bu da öyle galiba demiştim de uğraşmamıştım o kadar. Hadi hayırlısı yarın da iyi geçer inş

tekrar soyluyorum emzik benim buyuuuuuk kurtaricim coook sevindim senin adina iyice tutmayida zamanla ogencek benimki daha yeni dogar dogmaz emzikle bulusturmama ragmen yenice ogrendi dusurmemeyi

Bugun tuttu biraz bizimde şaşirdim evde avent vardi diğerlerini almadi( Nuk wee chicco) bunu aldi gibi ama sizin ne kabul etti emziği, iki üç kere düşürdü sonra öğürdü baktı süt gelmiyor diye heralde Zaten emmek istemiyor ağliyor memeyi birakir mi daha çok devam etsem mi bilmedim. Ama böylede üzülüyorumda daha iyi mutlu olacaksa uykuya dalana kadar geziyor ağlayarak en son çare bağirara ağlaya uyuyor memede kurutma makinesi ile ya da hamakta sonrada uyaniyor. Hemen alistimi canim sizde.

Emzigi sadece uyumasi icin verdiginde memeyi birakmaz cnm

Kizlar epeydir giremiyordum ailecek uyuz olduk bu da bu senelerin modası mis lütfen bir çare özel krem yaptırdık 3 sonra bonya yaptık
Losyon sirke hepsini kullandık ama yinede var ne yapmaliyim

Kizlar epeydir giremiyordum ailecek uyuz olduk bu da bu senelerin modası mis lütfen bir çare özel krem yaptırdık 3 sonra bonya yaptık
Losyon sirke hepsini kullandık ama yinede var ne yapmaliyim
Cnm gecmis olsun.. o uyuz belcikada ( shurft ) deriz ve cok bulasicidir. Doktorunuz hangi ilaci yazdi size bilmiyorum. Burda ( loxazol ) icerikli krem ve ( ivermectine, permetrine veya benzylbenzoaat ) icerikli haplar kullanilir.

Tedaviye basladiktan 13/14 gun sonra bir iyilesme anca gorebilirsiniz ama bu sure icinde giydiginiz kiyafetler, yataklar yastiklar carsaflar yani dokundugunuz herhangi bir kiyafet yatak dosek en az 60 derecede yilanmasi lazim. Cunku kiyafetlerde yastiklarda vesaire onlarda hala kalintilar kalabiliyor uyuz böceginin veya uyuz böceginin yumurtalari…

Wee vardı bizdede damaklı emzik de sevdi damaksız da denedim ikisini de. Ben pek ümitli olmadığımdan başka emzik almamıştım sadece uyurken verdim cnm ilkinde yarımsaat verdim. Daha önce zorlayınca öğürmüştü. bu sefer öğürmedi emmek istiyor gerçekten çünkü. parmak emeceğine onu emsin diye tekrar tekrar verdim. Çıkarıp parmak emmek istedi önce sonrada emerken yanlışlıkla hep çıktı ağzından tutmayı beceremedi malum acemi:) sonra mayışınca ağzında tutarak uyuya kaldı seninki meme emdiği için belki istemiyordur. oğlum beni emerken emzik hayatta almamıştı çünkü kızım istiyor şuan o yüzden tuttu emziği bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…