2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bunlara benzer yazdı bakalım yıkamak çamaşır 60 yıkamaktan anaları ağladı

Kizlar epeydir giremiyordum ailecek uyuz olduk bu da bu senelerin modası mis lütfen bir çare özel krem yaptırdık 3 sonra bonya yaptık
Losyon sirke hepsini kullandık ama yinede var ne yapmaliyim

Ahh çok zor geçiyor sanırım uyuz çok geçmiş olsun. Hiç tecrübem yok bilmiyorum ya. Nereden bulaştı acaba biliyor musunu?

Aynısını bizde yaşadık canım bir hafta şimdi biraz daha düzeldi şükür

Benim kızda öyle canım elini yakaldığı anda agzında ama parmak değil benim kız komple elinin neresı gelırse emıyo ve uykuya o şekilde gecıyo memede falan asla uyumuyo . emzik alıyodu uykuya geçişte komple bıraktı o yuzden .ama direk parmak emiyosa alışkanlık olur bırakması zor . kundak yap ,ben çok emerse kundak yapıyorm mecbur aglıyo biraz ama alışır zamanla

Bizimde meme istemiyor artik ağliyor biberonda çok istemiyor eller hep kulaklarda Ben de bi daha deneyim bakalım Ablası beş yaşina kadar emzik emdi dişlerde dolgu var emzik düştüğü anda uyaniyordu ondan emziğe pek yaklaşmadim ağladiğinda yine ağliyordu uykuya geçerken bu kadar değil ama kolaylığı varmiş, Sizin kizda yakında emzik iyice alir bence birakmaz artik kendinilerini güvende hissediyorlar emdikçe canim ☺

Aynen 1günde fena alıştı. Akşam olmadan emziğe basladım ama alışmış ne ara olduysa böyle. Emziğe bu kadar kolay alışmıyor yani hala:) kundak da durmuyoki artık çok hareketli illa çıkıyo o eller

Evet ya o kulaklara saldırma bizdede var çizik içinde. Diş ağrısını kulak ağrısı sanarlarmış. Şimdi gece emzik düşünce tekrar parmağa geçmiş galiba sabahtan beri tekrar uğraşıyorum emziği tutmasına. Bu epey sürcek galiba. Parmak emme olmasa emziğe başlamazdım bende. o da bir destek sonuçta. onsuz uyuması zor olacak ama parmaktan iyidir

Şimdi aldi emziği, baya emmesi içim uğraştim eskiden emip öyle uyurdu içten içe üzülmedim değil ama bi deneyelim bakalım bizde.
Uyurken alsam mı emziği ağzindan baya hırslı hırslı emiyo ama :)

Merte uyku tulumu aldım kizlar biraz büyük oldu ama kışı geçirir heralde
Bu kaç ay canım
Benim kızın 1 yaş tulumu var aşırı büyük oldu yeni alıcam bende ama pek küçükte yok 9 aydan başlıyor sanırım e bebekte
Benim kız 05 eylülde 5.800 dü en son

Bu kaç ay canım
Benim kızın 1 yaş tulumu var aşırı büyük oldu yeni alıcam bende ama pek küçükte yok 9 aydan başlıyor sanırım e bebekte
Dün baktım ebeblek 9aydan başliyo büyük geldi gözüme Lcw varmı bilmiyorm. Daha terliyor bizim kız geceleri. Yatarken giydirsem zaten giymez dalinca gece giydirebilirim.

Şimdi aldi emziği, baya emmesi içim uğraştim eskiden emip öyle uyurdu içten içe üzülmedim değil ama bi deneyelim bakalım bizde.
Uyurken alsam mı emziği ağzindan baya hırslı hırslı emiyo ama :)
Bizimki nasılsa düşürüyor diye hiç ellemedim ben uyandırmış olursun belki tekrar tekrar uyutmak zorunda kalma ben gibi:)

Bu kaç ay canım
9aylik canim bu da. Daha küçüğü yoktu ebebek internetten aldım.
Magazasinda baktım 90lira olmus ama bu 60liraydi nette

Dün baktım ebeblek 9aydan başliyo büyük geldi gözüme Lcw varmı bilmiyorm. Daha terliyor bizim kız geceleri. Yatarken giydirsem zaten giymez dalinca gece giydirebilirim.
Bizim de henüz terliyor canım ben kış için aldım şimdiden. Bir de üstünü açmaya başladı nasıl yapıyorsa.

Ek gida için oioi indirim vardi tabak kaşik aldim bir de başka marka file aldim. Üç gün tadim kuralı geç başlamiştim kizimda hala sevmez yemeyi. Direk tattirsam mi diyorum uygulayacakmısınız mevsimine göre bir buçuk aylık tadım işini siz kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…