2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim ben de 4 4.5 aylikken başlamayı düşünüyorum kaşık vs aldim geçen gün. Kizimda 6aylik başladım sanki geç kaldım hala istahsizdir o yüzden bunda böyle yapmayı düşünüyorum
Yoğurt yumurta patates havuç kabak bunları 2 şer ya da 3er gün tattirip sonra yavaştan yediririm.

Bizim de henüz terliyor canım ben kış için aldım şimdiden. Bir de üstünü açmaya başladı nasıl yapıyorsa.
Ayaklarıyla tekmeliyordur cnm bizimki daha uyumadan açıyor sürekli park yatağın kenarlarına sıkıştırdım battişini az da olsa engelliyor

Kızlar biz bugün alerji doktorumuza kontrole gittik. Kilo alımı yarıya düşmüş neredeyse. Günde 30-35 gram alan çocuk 18 gram almış.
LesaM kulaklarını çınlatıyorum her seferinde.
Çok kritik bir zamanda başladım sanırım bu doktora.
Biz bayağı bayağı mamaya geçiyoruz galiba. Ama içim rahat artık

Bizimde öyle geç kaldim diye düşündüm ona bağladim. Erken baslayanlarda ona yormus erken başladık ondan ıstahsız dıye. Bakalım iyi olur ınsallah.

Benimde rapor bitiyor ücretsize ayrılıcam bı on gün daha almam lazım doktor on gün verırım demıs sımdılık, napicam bilmiyorum bi anda işin bi öbür tarafı geldi aklima.

Benim oğlum biberon artı meme olarak besleniyor son zamanlarda ççok yordu beni emzik denedim hemen memeye reddetti kestim emziği. Eğer biberon kullanmıyorsanız sorun çok olmuyor sanırım ama kullanıyorsanız risk.

Ayaklarıyla tekmeliyordur cnm bizimki daha uyumadan açıyor sürekli park yatağın kenarlarına sıkıştırdım battişini az da olsa engelliyor
Ellerini sokmadan kundak yapıyorum ben çok da sıkmadan üstüne örtüyorum yorganını,yorgan tepilse de diğeri açılmıyor şimdilik
Şimdilik diyorum neden?geçen bi uyku şeklini anlattım tamamen değişti iki gündür

Mama verdim alişe ilk kez uyanıkken gözünün içine baka baka biberonla. Dedim ki annecim affet benim sütüm sana iyi gelmiyor. Bu çok güzel bir şey. Viyuvv gibi sesler çıkararak kaptı biberonu. Benim için ne kadar zor ama onun için ne kadar kolay oldu kabullenmesi. Sırtımdan vurdu beni

Kullaniyoruz meme reddi var zaten , sütüm fazlaydı ama azaldi hastane tipi kiralamiştim biraktim diye sanirim sağim araliğida artti aç mi anlamadim bizimkide yoruyor versemde içmiyor ama hep bi çirpinma reflü var bizim emzik ona iyi geliyormuş tükürük salgısı olmuyomuş yine risk evet

Canım reflüye mi iyi geliyormuş emzik anlmadım?

Üstünü açması dert değil şuan havalar iyi de bu eller ah bu eller durduramadım bi deli gömleği giydiriciim az kaldı

Yaa sen o kadar didin çabala diyetlerdi memelerdi uğraş dur boşa gitsin. Büyüyünce hesabını sor ona annesi

Emziğin eksileri de artıları da var işte. Benimki de uyku konusunda rahat eder diye çok isterdim emzik vermeyi ama beni emmeyince kestim işte emziği. Allah yardımcımız olsun valla

Maasallah canim daha ne istiyorsun insallah löp löp et olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…