- 5 Ekim 2020
- 14.682
- 40.158
- 548
- 36
Bende bira mayası var canim bu mayya tablet kullanmiyodum bizimde bi alerji şüpheli geçmeyen hirilti var. İki saate 90 cc iki buçuk 100-120 arası geliyor. Önceden iki saate gelirdi. Azalıp artıyor gerçi neye göre anlamadimfazla olduğunda zor boşaltiyodum üşüme ağri yapiyodu sürekli öyle gibi geliyodu bana artik Bu tableti kullanınca gaz oldumu sizdede bebişte.
Benim eşimin en büyük zevki çocuğu yıkamak ve burnuna serum fizyolojik sıkmak. Akşam koştur koştur geliyor çocuğu yıkıyoruz her gün o yüzden. Bana kalsa ben haftada bir yıkarım benceKızlar ben oğlumu gün aşırı yıkıyorum siz nasil yapıyorsunuz? Her gün mü hala ?
Üşeniyorum galiba ben her gün yikamaya
Hadi ya bizimkinin hiç haberi yok ne zaman yıkanmış nasıl yıkanmış hic bilmezYa valla o kadar şeyi kestim ki aynı anda hangisinden dolayı düzeldi bilmiyorum. Ama gaz yapar reflü yapar dedi doktor.
Benim eşimin en büyük zevki çocuğu yıkamak ve burnuna serum fizyolojik sıkmak. Akşam koştur koştur geliyor çocuğu yıkıyoruz her gün o yüzden. Bana kalsa ben haftada bir yıkarım bence
Ben de üşeniyorum artık gazlardan dolayı da hergünü bıraktımKızlar ben oğlumu gün aşırı yıkıyorum siz nasil yapıyorsunuz? Her gün mü hala ?
Üşeniyorum galiba ben her gün yikamaya
Uyku sayısı değişir bebişlere göre de 3 uyku olsa da şu son uykunun erken ve kısa olması gerçekten farkettiriyor ya. Bazen okuldan sonra geç geliyoruz geç dalıyor son uykuya gece uykusuna yakın olunca ben uyutmak istemesem de hem uyumak istiyor dayanamıyor hem de uykuya dalamıyor kuzum. Bizimki gazdan mı emme isteğinden mi nedendir sürekli uyumak istiyor gündüzde ama uzun uyuyamadığı için uyanıp yarımsaate tekrar uykusu geliyor. Ay valla şaştım birgün biryeri düzeltsem öbür gün başka tarafı elimde kalıyor:) 5.ay çabuk gelsin vallaSelamlar kızlar, bizim uyku saatlerimiz de sizinle benziyortubaslk , ben 1 den sonraki gece uyanmalarını gaza bağlıyordum ama cidden gündüz uykusu fazla olduğu için de olabilir. Gündüz uykularını da uyandıkça hemen müdahale ile uykuya döndürerek uzun tutabiliyorum yoksa uyanıyor. MrvCn tespitlerin doğru bence de canım. Açıkçası uyutmak zor olduğu için 3 uyku kolayıma geliyor 4 uyku nadiren oluyor bizde Meşhur 4. sıçramaya 8 gün kalmış görünüyor bizim bakalım neler olacak
Bu arada bebeğinin gazı biten var mı kızlar?
Hadi ya bizimkinin hiç haberi yok ne zaman yıkanmış nasıl yıkanmış hic bilmezben de genelde öğlen uykusuna uyumadan önce yıkıyorum akşamları soğuk oluyor.
Maasallah prenseseAşilarimizi olduk 6700 kg 66 cm olmuş kizim. Hemşire her şeyi üst sinirda rahat olalim dediEve gelince tatli çiğliklari başladi konuşmalari, dillendi acimaya başladi calpol verdim şimdi Bizde böyle
Sağol canimMaasallah prensese
Bendeyken memede uyuyor ama babasi uyutmak istediginde besige koyup sallıyor öyle de uyuyor bazen.
Bence ayakta sallamaktansa beşikte sallayıp uyutmaya çalışın canim ayakta sallamak iskence gibi ve uyuduğunda yerine koysan uyanabilir ama besiginde uyuyakalır uyanmaz
Yine de sen bilirsin
Gun icinde cok uyuyorsa gece uyumayabilir? Gunduz uyuklari nasil? Benimki 21-00 kdr uyuyor sonra ben kendim her 4 saatte bir uykusunda sut veriyor sabah 9 da tekrar ayakta
Onceden 23-00 arasi uyurdu simdi 21 oldu sukur
Ama gunduzleri 2 saat ayakta sonra yarim saat uyku bu sekilde ilerliyor
Kızlar bugün uyutmiycam şuan hala uyanık en son 15;00 te uyudu uykusu var gibi 20:00 kadar 20:30 kadar tutmaya çalışcam bakalım umarım farkederSelamlar kızlar, bizim uyku saatlerimiz de sizinle benziyortubaslk , ben 1 den sonraki gece uyanmalarını gaza bağlıyordum ama cidden gündüz uykusu fazla olduğu için de olabilir. Gündüz uykularını da uyandıkça hemen müdahale ile uykuya döndürerek uzun tutabiliyorum yoksa uyanıyor. MrvCn tespitlerin doğru bence de canım. Açıkçası uyutmak zor olduğu için 3 uyku kolayıma geliyor 4 uyku nadiren oluyor bizde Meşhur 4. sıçramaya 8 gün kalmış görünüyor bizim bakalım neler olacak
Bu arada bebeğinin gazı biten var mı kızlar?
Oda iyi degil cnm uykusu varsa yatir ama 2 saat degil 40 dkk fln.. bu aylarda anca 2 saar gibi bi sure ayakta kalabiliyorlar sonra kisa kisa uyumalar oluyorKızlar bugün uyutmiycam şuan hala uyanık en son 15;00 te uyudu uykusu var gibi 20:00 kadar 20:30 kadar tutmaya çalışcam bakalım umarım farkeder
3 saati aşmadan sağim yapmaya çaliş canim emdikten sonra olabilir. Bir de vanilya şurubunu araştir istersen. Onunla kabul ediyorlarmış çünkü alerjik mama kullanıyorsunuz sanırım onun tadi kötüymüş. Bebelac içmedi bizimki güya en şekerli mama aptamil hippte denemiştik çöp oldu smilac sma hipp bunlarda ağir balik kokusu var mesela.Mama veren arkadaşlar kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz?
Biz sabah uyandık 8.30 60cc mama içti.
10da emdi iyi emdi ama.
11.30 gibi az emdi.
15.00 120cc süt sağıp verdim.
O saatten beri aç. Mama almıyor asla. Kaşıkla biberonla verdim yok. İçine sütümden karıştırdım pekmez karıştırdım almıyor ya.
Şimdi de uyuyor.
Dün de böyle aç geçirdik günü. Sütüm de azaldı iyiden iyiye diyetle stres ve az emzirdiğim için.
Önceden iyi kötü emiyordu ya şimdi tamamen aç gibi.
Degisiyor cnm eger 60-90 cc iciyorsa 2 saatte bir isteyebiliyorMama veren arkadaşlar kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz?
10da emdi iyi emdi ama.
11.30 gibi az emdi.
O saatten beri aç. Mama almıyor asla. Kaşıkla biberonla verdim yok. İçine sütümden karıştırdım pekmez karıştırdım almıyor ya.
Şimdi de uyuyor.
Dün de böyle aç geçirdik günü. Sütüm de azaldı iyiden iyiye diyetle stres ve az emzirdiğim için.
Degisiyor cnm eger 60-90 cc iciyorsa 2 saatte bir isteyebiliyor
Eger 120 cc bitirirse ( nadir ) cogunlukla 100 cc icer ozaman 3-4 saat dayanabiliyor ama cogunlukla gunduzleri 2-2,5 saatte bir 90 cc e yakin iciyor
3 saati aşmadan sağim yapmaya çaliş canim emdikten sonra olabilir. Bir de vanilya şurubunu araştir istersen. Onunla kabul ediyorlarmış çünkü alerjik mama kullanıyorsunuz sanırım onun tadi kötüymüş. Bebelac içmedi bizimki güya en şekerli mama aptamil hippte denemiştik çöp oldu smilac sma hipp bunlarda ağir balik kokusu var mesela.
Uyudu zaten dayanamadı 30 dakka uyudu 17:30 da 18:00 de uyandıOda iyi degil cnm uykusu varsa yatir ama 2 saat degil 40 dkk fln.. bu aylarda anca 2 saar gibi bi sure ayakta kalabiliyorlar sonra kisa kisa uyumalar oluyor
Ben de az az veriyorum 15 ten beri 120 cc süt içti uyuyor hala dibini döktüm demin, ondan öncede 160 sağmiştim onu az az bitirdi. Ablayı aldık eve geldik hatta kapida kaldik uyanmadi gelincede çok az emip memeyi farkedip birakti,Mama veren arkadaşlar kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz?
10da emdi iyi emdi ama.
11.30 gibi az emdi.
Şimdi de uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?