2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Şimdi uykuda biberonla 100cc içirdim. Hay rabbim ya ne huylu veletmiş

Şimdi uykuda biberonla 100cc içirdim. Hay rabbim ya ne huylu veletmiş
Sağlikli olsunlarda napalim Uykuda iyi içiyorlar uykuda veriyorum bende öyle arayi açmayida hiç beklemedim büyük kizima sirf uykuda verirdik mayiştir salla bi de emzik çek ağzina veriyoduk büyüyorlar geçiyor Bizimki kaka yaparak uyandi şimdi açilişi yapti

Selam kızlar meğer gündüz uykularimizin güzel olması emziğe bağlıymiş 3 kere uyuta bildim 09.30 sabah kalktik 11 de yattı 13. De kalkti sonra yarim saatlik bir uyku daha 16. Ve 16.30
18 de beraber emzirerek bağırıp çağırıp uyuduk ben uyandım hanıkefendi uyuyor
Banyoyu ben cok azalttim pazar yıkamıstım bugün yıkadım bir dahaki banyoyu cumartesi yıkarım buralar soğuk hasta olmasından korkuyorum
Yavrum bugün 3 kere kaka yaptı dolu dolu uzun zamandır dolu dolu sıçmamıştı meğer aç kalıyormus ben anlamamışım
Bir doktor bana ne kadar yerse o kadar sıcar demişti ben aç bırakmışım bilmeden

Kesin benimki de açlıktan yapmıyor kakayı Amaan ne zor işmiş emzirmek

Kızlar sizce gece uykusu na kaçta Yatirim? En aon 18:00 de uyandı

Memede ama gözler gidiyo . Birdaha uyandırmicam demi
Normalde sadece sut icin cnm uykusunda emzirip geri yatirman gerekiyor ama 4-5 saat kalkmazsada kaldirmiyabilrsin benim icim rahat etmedigi icin gece 4 saatte bir sut veriyorum ama biraksam icmez verincede iciyor

Yok canım 20.00 tam bence uyumaları için

Normalde sadece sut icin cnm uykusunda emzirip geri yatirman gerekiyor ama 4-5 saat kalkmazsada kaldirmiyabilrsin benim icim rahat etmedigi icin gece 4 saatte bir sut veriyorum ama biraksam icmez verincede iciyor
Şimdi normalde 1 gibi uyancak sonrada 2 saatte bir uyancak ben iki saate bir uyanmasını istemiyorum . Saat 22 gibi uyandırıp 23:30 damı yatırsam yoksa bırakiym mı bu şekilde ay inşallah uyanmaz iki saate bir

Şimdi normalde 1 gibi uyancak sonrada 2 saatte bir uyancak ben iki saate bir uyanmasını istemiyorum . Saat 22 gibi uyandırıp 23:30 damı yatırsam yoksa bırakiym mı bu şekilde ay inşallah uyanmaz iki saate bir
Karni guzel doydumu 2 saatte bir kalkmaz normalde, uyumaya devam eder

Şimdi yatır. 23.00 gibi uyandırmadan emzir. Rüya öğünü diyorlar. Onu içince gece uzun uyur.
20.00den sonra uyandır uyut yapma uykusu bozulur. İki saatte bir uyanmaları zamanla azalır diye düşünüyorum ya. Çok uyuduğundan olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…