2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimki de bugün son uykusunu 17.10 17.40 arası uyudu sonra da 20.00 gibi akşam uykusuna yattı. Yavrim uyumayacak gibiydi ıkındı epey emzirirken huzursuzdu. Sonra biraz çarşafta salladık sakinledi ondan sonra yine emerek uyudu. Bizim de böyleydi bugün bakalım gece neler olacak.
Emerkenki huzursuzluğu hep yaşıyoruz biz de ya gerçekten emzirsen bir dert emzirmesen ayrı bir dert.

Normalde sadece sut icin cnm uykusunda emzirip geri yatirman gerekiyor ama 4-5 saat kalkmazsada kaldirmiyabilrsin benim icim rahat etmedigi icin gece 4 saatte bir sut veriyorum ama biraksam icmez verincede iciyor
Uyumazsa ne yapicaz bizimkide yedi buçuk gibi uyandi ama gündüz üç dört saat bir de iki saat uykusu var uyusada uyaniyor ben az daha tutsammi dedim 12 yi ediyor.
Memeyi blraksli çok huzursuzlandi yerine bi şey koyamadi emerek uyurdu, biberonda uyuyor Her zaman değil o da.

Cnm senin mama tadı kötüyse alışana kadar fazla zorlama bebişi bence. Yavaş yavaş acıktıkça kabul edebilir belki sütün az verildiğini anlayınca.
Bende her uyandıktan sonra veriyorum 2 saatte bi içerse 100lük 3 saatte bir içerse 125 civarı bazen biberon az geliyor 1 ölçek daha veriyorum değişiyor. Bir de yine uyku konusunu açıyoruz ama uykusunu iyi alınca daha güzel içiyor bizim kız. Uyuyamadığında biberonla savaş veriyor resmen eliyle ittiriyor hatta. Sen sakin oldukça o da sakinleşir daha az inat edebilir.

Geçtiğimiz gün kucakçı bebekler konuşulmuştu şimdi görünce paylaşayım dedim

Eklentiler

• 722D1D40-BDBF-4613-8A43-99178B3AB6F7.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 54
Valla cnm duzene yavas yavas gircekler

Ebruzerm Cnm acil yardım.. kızımı ilk defa sallamadan uyutmayı denedim.rutinlerimizi yaptık mayıştık yarımsaat kadar emziği verdim attı falan sonunda pışpış dememle ağzında emzikle uyudu ama şimdi sürekli emzik düşünce mi yoksa alışamadığı için mi uyanıp duruyor. Emziği verince yine uyuyor. Normal mi bu böyle devam etmez değil mi? Ağzından yavaşca çekip alsam mı uyandırmasın diye yoksa?

Evet panik oluyorum sanırım aç diye. Uykusunu alıyor maşallah diyim. Pek uyku sorunumuz kalmadı. Gece kakaları zorluyordu bizi ama 2 gecedir mamayla çok rahat uyuyor kaka yapmıyor. Yaparsa da ıkınmıyor. Ama gündüz uyanık benimle oynuyorken gülüşüyorken ne biberon ne meme ne mama hiçbir şey almak istemiyor. O zaman ben panik oluyorum. Dediğin gibi zorlamadan azar azar deneyeyim. Sütüm de azaldı bugün bunla uğraşmaktan.

Ne zaman uyuttun canım? Tam dalana kadar böyle oluyor bizim de. Ama max 1 saat sürüyor o hali. 7.30 da yatağa bırakıyorum. 8.30-9dan sonra emzik düştü diye uyanmıyor

Ne zaman uyuttun canım? Tam dalana kadar böyle oluyor bizim de. Ama max 1 saat sürüyor o hali. 7.30 da yatağa bırakıyorum. 8.30-9dan sonra emzik düştü diye uyanmıyor
7:30da uyudu bugün okul çıkışı geç geldik yine uyumamıştı. 8:30a kadar bi uyudu uyanmadan sonra sürekli uyandı ara ara. Emziği veriğimde uyuyor hemen ağlamadan sallamadan ama dalamadı dediğin gibi. Bakalım 15dk oldu daha inlesede uyanmadı. Rüya görüyor arada gülüyor inliyor ilk defa böyle gördüm garip geldi he birde kafasını sallamaya çalıştı hep emzik verdiğimde ay inş uyanmaz daha razıyım 9a kadar beklemeye sallanmayacaksa

Yok cnm boyle devam etmez suan tam tutmayi beceremedigi icin dusuruo duuryor inan benim kizim daha 1 haftadir iyce tutmayi ogrendi oda surekli dusuruyordu ve istiyordu uykusunda mirildaniyordu veriyordum susuyordu:) pes etmeden verirsen alisir cnm

Yok cnm boyle devam etmez suan tam tutmayi beceremedigi icin dusuruo duuryor inan benim kizim daha 1 haftadir iyce tutmayi ogrendi oda surekli dusuruyordu ve istiyordu uykusunda mirildaniyordu veriyordum susuyordu:) pes etmeden verirsen alisir cnm
Yarımsaati geçtik daldı galiba artık ay korktum ya emzik uykusunu mu bölecek hep diye:) maaşallah sallamamayı da devam ertirebilirim inş bundan sonra. sabır işi valla bu işler

Bende zibinin üstüne kısa kollu giydiriyordum ama artık uzun kollu ve patikli alt giydiriyorum canim Hatta bugün üstüne de yelek giydirdim. Zaten cok çabuk hapsiriyor bizimki
Bizimkinde suan uyku yok banyo yapti oturuyor hanfendi
Maasallah tatlis

Ev çok sıcak değil bizim camlar kapılar açık. Yarım kollu bazen kolsuz body üzerine ince tulum giydiriyorum. Sadece gece üstünü örtmediği için ayağına çorap giydiriyorum gaz oluyor bizim kız. Eller burun yanak vs uyuduğu için hareketsizlikten soğuk olabiliyor önemli olan gövde kısmı cnm.

Cnm degisiyor ben hep 120 cc yapiyorum bazen bitiriyor eger bitirirse 3/4 saat goturuyor eger 90 cc icerse okadar goturmuyor yani acikdiginda ben veriyorum oyle belirli saatlerimiz yok :) seninki cnm ?
Genelde akşam 4 itibariyle iyice sütüm azaldıgı için mamaya sarıyoruz. Önce 60 aradan 1 saat sonra yine 60 sonra yaklaısk 2 saat oyalanıyor yatmadan 90-120 aralığı içiyor . 2 gündür içtiğini kusuyor anlamadım aptamil mi dokunuyor ne bir de yedikten sonra aşırı gürültülü gaz cıkarıyor

3saat mi uyanık kalıyor 3 kere parça parça içmiş oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…