Biz meme reddi yaşıyoruz dogru düzgün emmediginden biliyorum cnm artik 3 saatte bir bende ek olarak anne sutu vererek beslemeye basladim farki gördümNerden anlıyorsunuz kızlar szce neden aç günde kaç kez kaka yapıyor
Uyumazsa ne yapicazNormalde sadece sut icin cnm uykusunda emzirip geri yatirman gerekiyor ama 4-5 saat kalkmazsada kaldirmiyabilrsin benim icim rahat etmedigi icin gece 4 saatte bir sut veriyorum ama biraksam icmez verincede iciyor
Cnm senin mama tadı kötüyse alışana kadar fazla zorlama bebişi bence. Yavaş yavaş acıktıkça kabul edebilir belki sütün az verildiğini anlayınca.Mama veren arkadaşlar kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz?
Biz sabah uyandık 8.30 60cc mama içti.
10da emdi iyi emdi ama.
11.30 gibi az emdi.
15.00 120cc süt sağıp verdim.
O saatten beri aç. Mama almıyor asla. Kaşıkla biberonla verdim yok. İçine sütümden karıştırdım pekmez karıştırdım almıyor ya.
Şimdi de uyuyor.
Dün de böyle aç geçirdik günü. Sütüm de azaldı iyiden iyiye diyetle stres ve az emzirdiğim için.
Önceden iyi kötü emiyordu ya şimdi tamamen aç gibi.
Valla cnm duzene yavas yavas girceklerUyumazsa ne yapicazbizimkide yedi buçuk gibi uyandi ama gündüz üç dört saat bir de iki saat uykusu var uyusada uyaniyor ben az daha tutsammi dedim 12 yi ediyor.
Memeyi blraksli çok huzursuzlandi yerine bi şey koyamadi emerek uyurdu, biberonda uyuyorHer zaman değil o da.
Cnm senin mama tadı kötüyse alışana kadar fazla zorlama bebişi bence. Yavaş yavaş acıktıkça kabul edebilir belki sütün az verildiğini anlayınca.
Bende her uyandıktan sonra veriyorum 2 saatte bi içerse 100lük 3 saatte bir içerse 125 civarı bazen biberon az geliyor 1 ölçek daha veriyorum değişiyor. Bir de yine uyku konusunu açıyoruz ama uykusunu iyi alınca daha güzel içiyor bizim kız. Uyuyamadığında biberonla savaş veriyor resmen eliyle ittiriyor hatta. Sen sakin oldukça o da sakinleşir daha az inat edebilir.
Ebruzerm Cnm acil yardım.. kızımı ilk defa sallamadan uyutmayı denedim.rutinlerimizi yaptık mayıştık yarımsaat kadar emziği verdim attı falan sonunda pışpış dememle ağzında emzikle uyudu ama şimdi sürekli emzik düşünce mi yoksa alışamadığı için mi uyanıp duruyor. Emziği verince yine uyuyor. Normal mi bu böyle devam etmez değil mi? Ağzından yavaşca çekip alsam mı uyandırmasın diye yoksa?
7:30da uyudu bugün okul çıkışı geç geldik yine uyumamıştı. 8:30a kadar bi uyudu uyanmadan sonra sürekli uyandı ara ara. Emziği veriğimde uyuyor hemen ağlamadan sallamadan ama dalamadı dediğin gibi. Bakalım 15dk oldu daha inlesede uyanmadı. Rüya görüyor arada gülüyor inliyor ilk defa böyle gördüm garip geldiNe zaman uyuttun canım? Tam dalana kadar böyle oluyor bizim de. Ama max 1 saat sürüyor o hali. 7.30 da yatağa bırakıyorum. 8.30-9dan sonra emzik düştü diye uyanmıyor
Yok cnm boyle devam etmez suan tam tutmayi beceremedigi icin dusuruo duuryor inan benim kizim daha 1 haftadir iyce tutmayi ogrendi oda surekli dusuruyordu ve istiyordu uykusunda mirildaniyordu veriyordum susuyordu:) pes etmeden verirsen alisir cnmEbruzerm Cnm acil yardım.. kızımı ilk defa sallamadan uyutmayı denedim.rutinlerimizi yaptık mayıştık yarımsaat kadar emziği verdim attı falan sonunda pışpış dememle ağzında emzikle uyudu ama şimdi sürekli emzik düşünce mi yoksa alışamadığı için mi uyanıp duruyor. Emziği verince yine uyuyor. Normal mi bu böyle devam etmez değil mi? Ağzından yavaşca çekip alsam mı uyandırmasın diye yoksa?
Yarımsaati geçtik daldı galiba artık ay korktum ya emzik uykusunu mu bölecek hep diye:) maaşallahYok cnm boyle devam etmez suan tam tutmayi beceremedigi icin dusuruo duuryor inan benim kizim daha 1 haftadir iyce tutmayi ogrendi oda surekli dusuruyordu ve istiyordu uykusunda mirildaniyordu veriyordum susuyordu:) pes etmeden verirsen alisir cnm
Bende zibinin üstüne kısa kollu giydiriyordum ama artık uzun kollu ve patikli alt giydiriyorum canim Hatta bugün üstüne de yelek giydirdim. Zaten cok çabuk hapsiriyor bizimkihanımlar zıbın bir kat elbise var evde kapı pencere kapalı ılık bir ortam ama oğlumun elleri ve burnu soğuk uyuturken kundak yapıyorum ama normalde böyle duruyor. daha kalın mı giydirsem yelek mi giydirsem bilemedim. üşüyormu üşümüyormu anlamıyorum.
Maasallah tatlisBizimkinde suan uyku yok banyo yapti oturuyor hanfendi
Ev çok sıcak değil bizim camlar kapılar açık. Yarım kollu bazen kolsuz body üzerine ince tulum giydiriyorum. Sadece gece üstünü örtmediği için ayağına çorap giydiriyorum gaz oluyor bizim kız. Eller burun yanak vs uyuduğu için hareketsizlikten soğuk olabiliyor önemli olan gövde kısmı cnm.hanımlar zıbın bir kat elbise var evde kapı pencere kapalı ılık bir ortam ama oğlumun elleri ve burnu soğuk uyuturken kundak yapıyorum ama normalde böyle duruyor. daha kalın mı giydirsem yelek mi giydirsem bilemedim. üşüyormu üşümüyormu anlamıyorum.
Benimki bu ay 300 gr almış sadece.Kakayı yapamıyor zaten. Meme reddi gibi bi durum var, gerçi emzirme danışmanı meme reddi yok algıları açıldığı için emmek istemiyor diyor ama emmiyor sonuç olarak..Nerden anlıyorsunuz kızlar szce neden aç günde kaç kez kaka yapıyor
Bizimde çok kötü katildi ağlamaktan20:30 da yataga koydum uykuya dalmasi tam yarim saat surdu 21 da uyudu resmen uyumamak icin kavga etti benimle
Sukur cnm valla sormq cok kotu agladi benimkide… bende inat ettim dalsin diye uykuya oda inat etti uyumamak icin ama sukur daldiBizimde çok kötü katildi ağlamaktanEn son daldi
Genelde akşam 4 itibariyle iyice sütüm azaldıgı için mamaya sarıyoruz. Önce 60 aradan 1 saat sonra yine 60 sonra yaklaısk 2 saat oyalanıyor yatmadan 90-120 aralığı içiyor . 2 gündür içtiğini kusuyor anlamadım aptamil mi dokunuyor ne bir de yedikten sonra aşırı gürültülü gaz cıkarıyorCnm degisiyor ben hep 120 cc yapiyorum bazen bitiriyor eger bitirirse 3/4 saat goturuyor eger 90 cc icerse okadar goturmuyor yani acikdiginda ben veriyorum oyle belirli saatlerimiz yok :) seninki cnm ?
3saat mi uyanık kalıyor 3 kere parça parça içmiş oluyor?Genelde akşam 4 itibariyle iyice sütüm azaldıgı için mamaya sarıyoruz. Önce 60 aradan 1 saat sonra yine 60 sonra yaklaısk 2 saat oyalanıyor yatmadan 90-120 aralığı içiyor . 2 gündür içtiğini kusuyor anlamadım aptamil mi dokunuyor ne bir de yedikten sonra aşırı gürültülü gaz cıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?