2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bazen benimkide cikariyor cnm fazla icince oluyor cogunlukla… yani az icerse hemen acikir tekrar ister normalde 90-120 ictilermi uzun sure acikmiyorlar ama mideleri hala kucuk o nedenle bazen birden icemiyorlar

Kızlar gece kaç kere besliyorsunuz siz? 1 kere veriyorum ama zaten kilosu az 2 mi versem uyanmadan bilemedim

Kızlar gece kaç kere besliyorsunuz siz? 1 kere veriyorum ama zaten kilosu az 2 mi versem uyanmadan bilemedim
Ben mesela 21 da uyuduysa 23:30-00 arasi veriyorum sonra 3-3,30 gibi sonra 6-6,30 gibi..

Yani icim rahat etmiyor bilmiyorum ve her verdigimde uykusunda iciyor uyanmadan

Mesela gece 1 de uyudugunda sabah 6.30 gibi kalkıyor ve emiyor altını değiştiriyorum yine uyuyor, sonra 9.30 gibi jalmıyor yşne emiyor uyuyor sonra 11 kesin kalkıs:) ama şimdi bu saatleri erkene çekiyorum ki daha erken yatabilsin diye tracy hogg kitabına devam ediyorum hatta örnek bir tablo paylasmıs bu ay icin sizle de paylaşayım.
Kısaltmalar ; e: eat besleme saati, a:activity (alt değiş, agu gugu saati) s:sleepy uyku zamanı y:your time anne zamanı:)

Eklentiler

• 4EDDF879-39B5-42D9-A44F-1775F2ACDACC.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 65
Mesela gece 1 de uyudugunda sabah 6.30 gibi kalkıyor ve emiyor altını değiştiriyorum yine uyuyor, sonra 9.30 gibi jalmıyor yşne emiyor uyuyor sonra 11 kesin kalkıs:) ama şimdi bu saatleri erkene çekiyorum ki daha erken yatabilsin diye tracy hogg kitabına devam ediyorum hatta örnek bir tablo paylasmıs bu ay icin sizle de paylaşayım.
Kısaltmalar ; e: eat besleme saati, a:activity (alt değiş, agu gugu saati) s:sleepy uyku zamanı y:k
3saat mi uyanık kalıyor 3 kere parça parça içmiş oluyor?
3 saat bazen daha fazla uyanık kalıyor aksam üstü bizim icin zor geçiyor ve mamayı parça parça içmekle birlikte bir de üstüne beni aralarda emiyor kfası oldukça karışık. Düzeni oturtmaya çalışıyorum o yüzden akşamları hem babasının hem benim pertim çıkıyor. Bugün doktorla da konuştum gündüz 1.5 saatlik 2 veya 3 kısa uyku veya uzun 3 saatlik bir uyku ki tek uykuya geçmek için oldukça erkenmiş zaten tercih 1.5 saat uyuması max akşam da uzun gece uykusuna gecmesi bekleniyor ama henüz tam randımanlı değiliz

Sukur cnm valla sormq cok kotu agladi benimkide… bende inat ettim dalsin diye uykuya oda inat etti uyumamak icin ama sukur daldi
Sükür ya sevindim.. bizim Daha yeni uyudu geri uyandi biraz emdi o aciyla yanimda olmak istedi sanirim ya bizimki çok narin sakin ama en ufak rahatsızlık onu huzursuz yapiyo Bacaklari ağrisi sanirim canim

Sükür ya sevindim.. bizim Daha yeni uyudu geri uyandi biraz emdi o aciyla yanimda olmak istedi sanirim ya bizimki çok narin sakin ama en ufak rahatsızlık onu huzursuz yapiyo Bacaklari ağrisi sanirim canim
4 ay aşısı devlet aşısı mı cnm kac tane vurdular

Ben sürekli veriyorum içmiyor tek seferde, annemle dönüşümlü işte 2-3 saate bi sağiyorum. Hepsini bitiremiyor yoksa. Biraksammi süreklide rahatsız eder. Hata yapiyorum sanirim Akşam emdi yatarken sonra içmedi sağdiğim duruyo birakicam kendi uyanirsa içsin aşidan huzursuz canim.

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum,40 ım çıktığından beridir kesilmeyen kahverengiye yakın sarı akıntım halen devam ediyor kesilmedi bir türlü 1 ay önce doktora gitmiştim,her yerimi kontrol etti normal dedi,bu durumu yaşayan var mı normal mi tekrar doktora gitmelimiyim doğumun üzerinden 3 ay geçti bu arada

Kızlar 20:00 de uyudu o uyuş birdaha 01:00 de uyandı ve 05:30 da başardık ben şok
Sanırım dediğiniz gibi gündüz çok uyuyordu ondan son uykusu en geç 18:30 da uyanık olmalı
Akşam üzeri uykusu çok etkiliyor gerçekten. O uyku kestirme şeklinde olmalıymış 30-45 dakika gibi. Eğer çok uyursa gece uykusu bozuluyor. Sizde de öyle olmuş sanırım. Biz gece o kadar çok kalkıyoruz ki saymayı bıraktım

Kızlar birsey soracağım 2 dir ilişkinin ertesi sabahı pembe akinti geliyor bende adet oldum sanıyorum normal midir

Bende saymıyorum canım artık 2 gecedir yarım saate bir kalkıyoruz artık hiç halim kalmıyor neden böyle oldu ki ya

Bazı bebekler aç olsa da kendini oyalamayı biliyor canım ve aç kalmış oluyor.benim yeğenim sabaha kadar dudağını emerdi ağlamazdı annesi emzirmese,bu tür bebeklerde emzik çok riskli bence
Kızlar sizce gece uykusu na kaçta Yatirim? En aon 18:00 de uyandı
Son gündüz uykusundan iki saati maksimum iki buçuk saati geçirme canım
Bebekler alışkanlıklarını bırakmıyor canım kolay kolay sen sekizde yatır kesin kalkar çünkü onikiye alışmış.bence sen her gün onbeş dakika geri geri getirerek düşür o saati
Benimki bu ay 300 gr almış sadece.Kakayı yapamıyor zaten. Meme reddi gibi bi durum var, gerçi emzirme danışmanı meme reddi yok algıları açıldığı için emmek istemiyor diyor ama emmiyor sonuç olarak..
Bende inanıyorum algıları açıldığı için meme reddine,az ses duysun hemen bırakıp dönüyor benim ki,kulaklarını kapatıyorum elimle bazen
Bence git canım bi terslik var demekki

Sağol canim düşürüyorumda düzen bi kayiyor tamam, dediğin gibi kalkiyor devam etmiyor deneyim ben de

Bende saymıyorum canım artık 2 gecedir yarım saate bir kalkıyoruz artık hiç halim kalmıyor neden böyle oldu ki ya
Biraz da benden oluyor, gündüz emmiyor diye gece her kımıldanmasında alıp emziriyorum. Halbuki 2 saatte bir emse güzel emiyor, her saat emince bebek de kısacık emiyor, tok oluyor. İstemsizce her kıpırdandığonda memeye alıyorum. Aslında uykularını bozuyorum, sonra çok çekerim cezasını
Ya tilki gibi dikiyor kulaklarını.. Dün babası geldi işten, emiyor diye bozmamak için konuşmuyor, dikmiş gözlerini bakıyor babasına konuşsın diye bekliyor Gezerek emziriyorum, her odayı ayrı ayrı inceliyor. Meraklı melahat tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…