2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar doğumdan sonra geçen ay 1 kere adet oldum, ilk adetimdi. Bu ay 1 hafta geçti hala olmadım. Heralde normaldir dimi geçen hatta sizlerde konuşuodunuz hamilelik korkusu sarıo hemen falan die
Aman diyim ben hiç adet olmadım Allaha emanet yasiyoruz
Benim süphelerim var ama hala test yapmadim bugünde pembe leke geldi Allahim sen koru
Korunmadiniz mi canim

Canim benimde kurban bayramindan bu yana iki üç güne bir bazen iki üç gün üst üste yaklaşık bir çay kaşığı kadar kanamam oluyor, Dr adet düzensizliği dedi.nasil olmaması normalse böyle olması da normalmis

İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim,peki ne zamana kadar sürcek ki acaba bu şekilde,doktor sana ilaç vs. verdi mi

Tablo geceyi yazmıyor ama zaten 2+1 uyku bu.ben hala 3 uyku ve şekerlemeye devam ediyorum. Rüya öğünü olayına bi başlayamadım hep benden önce uyanıyor ama ilerisi için not almış olalım bunu da
Burda tablo gece kalkmamalı rüya öğününden sonra sabah 7 de veya bi kez beslenmek icin uyanıp devam etmeli demel istiyor ve evet midesi dolu olursa benimki de sabah 6.30 kalkıp emip yatıyor

Kızlar doğumdan sonra geçen ay 1 kere adet oldum, ilk adetimdi. Bu ay 1 hafta geçti hala olmadım. Heralde normaldir dimi geçen hatta sizlerde konuşuodunuz hamilelik korkusu sarıo hemen falan die
Ay bende bir kere 40 başı deniyormuş 2 gün kan geldi daha da adet olmadım,olcakmış gibi hissediyorum ama gelen giden yok 1 ayı geçti,rüyalarıma girdi artık hamile falan oluyodum rüyamda

Kızlar bebekleriniz yüzüstü dönmeye basladi mi kendi kendilerine
Benim oğluş dönmüyor c şeklinde dönüyor bazen yana ama
Evet ya otursunlar artık
Aman diyim ben hiç adet olmadım Allaha emanet yasiyoruz

Korunmadiniz mi canim
Bende olmadım

Benim oğluş dönmüyor c şeklinde dönüyor bazen yana ama

Evet ya otursunlar artık

Bende olmadım
Allah allah bizim ki dönüyor erken degil mi donmeye saga solada rahat dönüyor masallah beni yaninda gormesin hemen yüzüstü dönüyor
Uykudan uyaniyor sağa dönüyor bacağını havaya kaldiriyor zortt

Allah allah bizim ki dönüyor erken degil mi donmeye saga solada rahat dönüyor masallah beni yaninda gormesin hemen yüzüstü dönüyor
Uykudan uyaniyor sağa dönüyor bacağını havaya kaldiriyor zortt
Maşallah defneye
Selim de uyanınca ayakları yukarı dikiyor dil çıkarıp gülüyor bana çok komik oluyor ya maşallah

Kızlar merhaba okuyorum sizi ama genelde yazamıyorum çok birikmiş oluyor sayfalar..
Oğlum emziğini çıkarıp sokuyor ağzına ve sanki arada damak kaşıyor varmı sizinkilerde de böyle bişi?
Isırma yapiyor bizimkide dis kaşıyıcıyı veriyorum sinirlenip ısırıyor benim parmagimi da

Ay bende bir kere 40 başı deniyormuş 2 gün kan geldi daha da adet olmadım,olcakmış gibi hissediyorum ama gelen giden yok 1 ayı geçti,rüyalarıma girdi artık hamile falan oluyodum rüyamda
Hormonlardandır bence ya. Daha düzene girmedi heralde. Çünkü hamilelik olması imkansız bizde, eşim korunuyor şimdilik. Ama dediğim gibi korkusu oluo yinede acaba hamile miyim die

İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim,peki ne zamana kadar sürcek ki acaba bu şekilde,doktor sana ilaç vs. verdi mi
Herhangi bir şey demedi, ilaç da vermedi canım.normal korkulacak bişey yok dedi sadece. prolaktin, gebelik testi, TSH bakmış kanda. Prolaktin 127 çıktı benim. O da emzirdigimiz için yüksekmis.adet düzensizliği ve cinsel isteksizlik yaparmış

Kızlar Egemen'in alnında, yüzünde, vücudunda ateşi yok ama kafası komple yanıyor, bı bakıyorum yanıyor 10 dk sonra geçmiş sonra tekrar...normal mi acaba sizlerde de oluyor mu?

Yaa prolaktin yüksekliği cinsel isteksizlik yapar mıymış ayy=ben

Kızlar beslenmeyle kafayı bozmuş bir aliş anası bırakıyorum buraya. Doktor kilo alımı az dediğinden beri yırttım kendimi. Biberon savaşı verdik dün önceki gün çoğunlukla aç geçirdik. Bugün yavaştan normale çevirdim. Şimdiye kadar hep emzirdim ne kadar alıyor gün içinde sorgulamadım ya kafam karıştı bir baksanız normal mi sizce..

07.30 30cc mama
10.00 120cc süt
13.00 30cc mama
14.00 90cc süt
17.00 110 cc süt
18.00 60cc mama
19.00 30cc süt
Toplam 470 ml almış yani.

Bütün günüm yarım saatte bir süt/mama teklif etmekle geçiyor. Sabah çok zorladı. Öğleden sonra açıldı. Ama az dimi. Dün bu kadar bile içmedi.

Gece 10.00 ve 02.00 gibi tekrar beslemem lazım bence inşallah alır..

Kızlar Egemen'in alnında, yüzünde, vücudunda ateşi yok ama kafası komple yanıyor, bı bakıyorum yanıyor 10 dk sonra geçmiş sonra tekrar...normal mi acaba sizlerde de oluyor mu?
Dış ateşi olabilir yada agladiysa baş kısmı ateşli olabilir bizimde öyle dış yeri belli çok erken geldi bna ama abimde 4 aylık çıkarmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…