Kızlar doğumdan sonra geçen ay 1 kere adet oldum, ilk adetimdi. Bu ay 1 hafta geçti hala olmadım. Heralde normaldir dimi geçen hatta sizlerde konuşuodunuz hamilelik korkusu sarıo hemen falan die
Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum,40 ım çıktığından beridir kesilmeyen kahverengiye yakın sarı akıntım halen devam ediyor kesilmedi bir türlü 1 ay önce doktora gitmiştim,her yerimi kontrol etti normal dedi,bu durumu yaşayan var mı normal mi tekrar doktora gitmelimiyim doğumun üzerinden 3 ay geçti bu arada
Canim benimde kurban bayramindan bu yana iki üç güne bir bazen iki üç gün üst üste yaklaşık bir çay kaşığı kadar kanamam oluyor, Dr adet düzensizliği dedi.nasil olmaması normalse böyle olması da normalmis
Canim benimde kurban bayramindan bu yana iki üç güne bir bazen iki üç gün üst üste yaklaşık bir çay kaşığı kadar kanamam oluyor, Dr adet düzensizliği dedi.nasil olmaması normalse böyle olması da normalmis
Tablo geceyi yazmıyor ama zaten 2+1 uyku bu.ben hala 3 uyku ve şekerlemeye devam ediyorum. Rüya öğünü olayına bi başlayamadım hep benden önce uyanıyor ama ilerisi için not almış olalım bunu da
Burda tablo gece kalkmamalı rüya öğününden sonra sabah 7 de veya bi kez beslenmek icin uyanıp devam etmeli demel istiyor ve evet midesi dolu olursa benimki de sabah 6.30 kalkıp emip yatıyor
Kızlar doğumdan sonra geçen ay 1 kere adet oldum, ilk adetimdi. Bu ay 1 hafta geçti hala olmadım. Heralde normaldir dimi geçen hatta sizlerde konuşuodunuz hamilelik korkusu sarıo hemen falan die
Ay bende bir kere 40 başı deniyormuş 2 gün kan geldi daha da adet olmadım,olcakmış gibi hissediyorum ama gelen giden yok 1 ayı geçti,rüyalarıma girdi artık hamile falan oluyodum rüyamda
Benim kız dönmüyor daha ama kendini kaydırıp yana dönüyor yakında tam döndürecek sanırım koltukta bırakamıyorum
Yere battaniye serdim onun üzerine oyun halısını koyuyorum mutfağa gideceksem orda bırakıyorum
Oturmaya başlasalar mama sandalyesinde oyalanırlar her yere taşırız ev içinde
Allah allah bizim ki dönüyor erken degil mi donmeye saga solada rahat dönüyor masallah beni yaninda gormesin hemen yüzüstü dönüyor
Uykudan uyaniyor sağa dönüyor bacağını havaya kaldiriyor zortt
Kızlar merhaba okuyorum sizi ama genelde yazamıyorum çok birikmiş oluyor sayfalar..
Oğlum emziğini çıkarıp sokuyor ağzına ve sanki arada damak kaşıyor varmı sizinkilerde de böyle bişi?
Allah allah bizim ki dönüyor erken degil mi donmeye saga solada rahat dönüyor masallah beni yaninda gormesin hemen yüzüstü dönüyor
Uykudan uyaniyor sağa dönüyor bacağını havaya kaldiriyor zortt
Kızlar merhaba okuyorum sizi ama genelde yazamıyorum çok birikmiş oluyor sayfalar..
Oğlum emziğini çıkarıp sokuyor ağzına ve sanki arada damak kaşıyor varmı sizinkilerde de böyle bişi?
Ay bende bir kere 40 başı deniyormuş 2 gün kan geldi daha da adet olmadım,olcakmış gibi hissediyorum ama gelen giden yok 1 ayı geçti,rüyalarıma girdi artık hamile falan oluyodum rüyamda
Hormonlardandır bence ya. Daha düzene girmedi heralde. Çünkü hamilelik olması imkansız bizde, eşim korunuyor şimdilik. Ama dediğim gibi korkusu oluo yinede acaba hamile miyim die
Herhangi bir şey demedi, ilaç da vermedi canım.normal korkulacak bişey yok dedi sadece. prolaktin, gebelik testi, TSH bakmış kanda. Prolaktin 127 çıktı benim. O da emzirdigimiz için yüksekmis.adet düzensizliği ve cinsel isteksizlik yaparmış
Kızlar Egemen'in alnında, yüzünde, vücudunda ateşi yok ama kafası komple yanıyor, bı bakıyorum yanıyor 10 dk sonra geçmiş sonra tekrar...normal mi acaba sizlerde de oluyor mu?
Herhangi bir şey demedi, ilaç da vermedi canım.normal korkulacak bişey yok dedi sadece. prolaktin, gebelik testi, TSH bakmış kanda. Prolaktin 127 çıktı benim. O da emzirdigimiz için yüksekmis.adet düzensizliği ve cinsel isteksizlik yaparmış
Kızlar Egemen'in alnında, yüzünde, vücudunda ateşi yok ama kafası komple yanıyor, bı bakıyorum yanıyor 10 dk sonra geçmiş sonra tekrar...normal mi acaba sizlerde de oluyor mu?
Kızlar beslenmeyle kafayı bozmuş bir aliş anası bırakıyorum buraya. Doktor kilo alımı az dediğinden beri yırttım kendimi. Biberon savaşı verdik dün önceki gün çoğunlukla aç geçirdik. Bugün yavaştan normale çevirdim. Şimdiye kadar hep emzirdim ne kadar alıyor gün içinde sorgulamadım ya kafam karıştı bir baksanız normal mi sizce..
07.30 30cc mama
10.00 120cc süt
13.00 30cc mama
14.00 90cc süt
17.00 110 cc süt
18.00 60cc mama
19.00 30cc süt
Toplam 470 ml almış yani.
Bütün günüm yarım saatte bir süt/mama teklif etmekle geçiyor. Sabah çok zorladı. Öğleden sonra açıldı. Ama az dimi. Dün bu kadar bile içmedi.
Gece 10.00 ve 02.00 gibi tekrar beslemem lazım bence inşallah alır..