Akşam üzeri uykusu çok etkiliyor gerçekten. O uyku kestirme şeklinde olmalıymış 30-45 dakika gibi. Eğer çok uyursa gece uykusu bozuluyor. Sizde de öyle olmuş sanırım. Biz gece o kadar çok kalkıyoruz ki saymayı bıraktım
Bazı bebekler aç olsa da kendini oyalamayı biliyor canım ve aç kalmış oluyor.benim yeğenim sabaha kadar dudağını emerdi ağlamazdı annesi emzirmese,bu tür bebeklerde emzik çok riskli bence
Son gündüz uykusundan iki saati maksimum iki buçuk saati geçirme canım
Bebekler alışkanlıklarını bırakmıyor canım kolay kolay sen sekizde yatır kesin kalkar çünkü onikiye alışmış.bence sen her gün onbeş dakika geri geri getirerek düşür o saati
Bende inanıyorum algıları açıldığı için meme reddine,az ses duysun hemen bırakıp dönüyor benim ki,kulaklarını kapatıyorum elimle bazen
Mesela gece 1 de uyudugunda sabah 6.30 gibi kalkıyor ve emiyor altını değiştiriyorum yine uyuyor, sonra 9.30 gibi jalmıyor yşne emiyor uyuyor sonra 11 kesin kalkıs:) ama şimdi bu saatleri erkene çekiyorum ki daha erken yatabilsin diye tracy hogg kitabına devam ediyorum hatta örnek bir tablo paylasmıs bu ay icin sizle de paylaşayım.
Kısaltmalar ; e: eat besleme saati, a:activity (alt değiş, agu gugu saati) s:sleepy uyku zamanı y:your time anne zamanı:)
Tablo geceyi yazmıyor ama zaten 2+1 uyku bu.ben hala 3 uyku ve şekerlemeye devam ediyorum. Rüya öğünü olayına bi başlayamadım hep benden önce uyanıyor ama ilerisi için not almış olalım bunu da
3 saat bazen daha fazla uyanık kalıyor aksam üstü bizim icin zor geçiyor ve mamayı parça parça içmekle birlikte bir de üstüne beni aralarda emiyor kfası oldukça karışık. Düzeni oturtmaya çalışıyorum o yüzden akşamları hem babasının hem benim pertim çıkıyor. Bugün doktorla da konuştum gündüz 1.5 saatlik 2 veya 3 kısa uyku veya uzun 3 saatlik bir uyku ki tek uykuya geçmek için oldukça erkenmiş zaten tercih 1.5 saat uyuması max akşam da uzun gece uykusuna gecmesi bekleniyor ama henüz tam randımanlı değiliz
Bu ay kimsenin kalıcı düzeni sağlayabileceğini sanmıyorum cnm. Anca işte yavaş yavaş düzene çekmeye çalışıyoruz merak etme zamanla vazgeçmedikçe oturacaktır herşey
Benim kız dönmüyor daha ama kendini kaydırıp yana dönüyor yakında tam döndürecek sanırım koltukta bırakamıyorum
Yere battaniye serdim onun üzerine oyun halısını koyuyorum mutfağa gideceksem orda bırakıyorum
Oturmaya başlasalar mama sandalyesinde oyalanırlar her yere taşırız ev içinde
Ben sürekli veriyorum içmiyor tek seferde, annemle dönüşümlü işte 2-3 saate bi sağiyorum. Hepsini bitiremiyor yoksa. Biraksammi süreklide rahatsız eder. Hata yapiyorum sanirim Akşam emdi yatarken sonra içmedi sağdiğim duruyo birakicam kendi uyanirsa içsin aşidan huzursuz canim.
Sindirmesi zor olur cnm hemde gece rahat uyuyamaz bile belki. Her uyandığında ağladığında beslemeye çalışma büyüdüler artık benim minik bile 1kere içiyor yetiyor ona. Gece uykusu da beslenmek kadar önemli
Yok cnm, yüzüstü dönmeyi bırak daha yana bile dönemiyor. Yastıktayken kendini öne atarken yuvarlanıyo sadece sağa doğru, o zaman dönüyo. seninki düz yatarken yanlara dönüomu?
Kızlar doğumdan sonra geçen ay 1 kere adet oldum, ilk adetimdi. Bu ay 1 hafta geçti hala olmadım. Heralde normaldir dimi geçen hatta sizlerde konuşuodunuz hamilelik korkusu sarıo hemen falan die
Benim kız dönmüyor daha ama kendini kaydırıp yana dönüyor yakında tam döndürecek sanırım koltukta bırakamıyorum
Yere battaniye serdim onun üzerine oyun halısını koyuyorum mutfağa gideceksem orda bırakıyorum
Oturmaya başlasalar mama sandalyesinde oyalanırlar her yere taşırız ev içinde
Yok cnm, yüzüstü dönmeyi bırak daha yana bile dönemiyor. Yastıktayken kendini öne atarken yuvarlanıyo sadece sağa doğru, o zaman dönüyo. seninki düz yatarken yanlara dönüomu?
Kızlar doğumdan sonra geçen ay 1 kere adet oldum, ilk adetimdi. Bu ay 1 hafta geçti hala olmadım. Heralde normaldir dimi geçen hatta sizlerde konuşuodunuz hamilelik korkusu sarıo hemen falan die