2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Kesinlike öyle çok uyuduğu için uyumuyormuş gece . En son 18:00 de uyandı ve 20:20 de uyuttum müthişti ya bugün yine öyle yapcağım .

Kızlar bebekleriniz yüzüstü dönmeye basladi mi kendi kendilerine

Tablo geceyi yazmıyor ama zaten 2+1 uyku bu.ben hala 3 uyku ve şekerlemeye devam ediyorum. Rüya öğünü olayına bi başlayamadım hep benden önce uyanıyor ama ilerisi için not almış olalım bunu da

Bu ay kimsenin kalıcı düzeni sağlayabileceğini sanmıyorum cnm. Anca işte yavaş yavaş düzene çekmeye çalışıyoruz merak etme zamanla vazgeçmedikçe oturacaktır herşey

Benim kız dönmüyor daha ama kendini kaydırıp yana dönüyor yakında tam döndürecek sanırım koltukta bırakamıyorum
Yere battaniye serdim onun üzerine oyun halısını koyuyorum mutfağa gideceksem orda bırakıyorum
Oturmaya başlasalar mama sandalyesinde oyalanırlar her yere taşırız ev içinde

Sindirmesi zor olur cnm hemde gece rahat uyuyamaz bile belki. Her uyandığında ağladığında beslemeye çalışma büyüdüler artık benim minik bile 1kere içiyor yetiyor ona. Gece uykusu da beslenmek kadar önemli

Yok cnm, yüzüstü dönmeyi bırak daha yana bile dönemiyor. Yastıktayken kendini öne atarken yuvarlanıyo sadece sağa doğru, o zaman dönüyo. seninki düz yatarken yanlara dönüomu?

Bende koltukta birakmiyirum cnm
Yok cnm, yüzüstü dönmeyi bırak daha yana bile dönemiyor. Yastıktayken kendini öne atarken yuvarlanıyo sadece sağa doğru, o zaman dönüyo. seninki düz yatarken yanlara dönüomu?
Dönmeye basladi korkumdan geceleri reflu yataginda yatiriyorum bazi geceleri kafasini baska yerde buluyorum nasil yapiyor bilmiyorum ama resmen 365 derece dönüyor

Kızlar doğumdan sonra geçen ay 1 kere adet oldum, ilk adetimdi. Bu ay 1 hafta geçti hala olmadım. Heralde normaldir dimi geçen hatta sizlerde konuşuodunuz hamilelik korkusu sarıo hemen falan die
Benim süphelerim var ama hala test yapmadim bugünde pembe leke geldi Allahim sen koru

Anladim cnm hayirlisi bakalim ama korunmadan iliski yasadiysan herzaman sans vardir.. sutte korumuyor bunu bilin cnm ona gore korunun
Doğru diyorsun cnm ben 3 yil sonra istiyorum simdi olursa benim vücudum nasil kaldırır bilmiyorum daha yaram yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…