Oluyo canim ateşini ölçüyorum normal ateş saymamak lazımmış geneli önemliymiş.Kızlar Egemen'in alnında, yüzünde, vücudunda ateşi yok ama kafası komple yanıyor, bı bakıyorum yanıyor 10 dk sonra geçmiş sonra tekrar...normal mi acaba sizlerde de oluyor mu?
Ama çok erken değil mi ya daha 4 aylık bile değilDiş ateşi öyle olur genelde
Ağlamaktan değil sanki canım çünkü gün içerisinde çok kez olup geçiyor, diş ne kadar sürede çıkar kiDış ateşi olabilir yada agladiysa baş kısmı ateşli olabilir bizimde öyle dış yeri belli çok erken geldi bna ama abimde 4 aylık çıkarmış .
Teşekkür ederim canımOluyo canim ateşini ölçüyorum normal ateş saymamak lazımmış geneli önemliymiş.
Kaç hafta arayla oldunuz acabaBen biontech oldum hiç bir sorun yaşamadım hiç bir sakıncası yok dediler
Canim bana normal geldi. Zaten mama biraz daha tok tutuyor ya. Bence ondan fazlasını almıyor.Kızlar beslenmeyle kafayı bozmuş bir aliş anası bırakıyorum buraya. Doktor kilo alımı az dediğinden beri yırttım kendimi. Biberon savaşı verdik dün önceki gün çoğunlukla aç geçirdik. Bugün yavaştan normale çevirdim. Şimdiye kadar hep emzirdim ne kadar alıyor gün içinde sorgulamadım ya kafam karıştı bir baksanız normal mi sizce..
07.30 30cc mama
10.00 120cc süt
13.00 30cc mama
14.00 90cc süt
17.00 110 cc süt
18.00 60cc mama
19.00 30cc süt
Toplam 470 ml almış yani.
Bütün günüm yarım saatte bir süt/mama teklif etmekle geçiyor. Sabah çok zorladı. Öğleden sonra açıldı. Ama az dimi. Dün bu kadar bile içmedi.
Gece 10.00 ve 02.00 gibi tekrar beslemem lazım bence inşallah alır..
Canim bana normal geldi. Zaten mama biraz daha tok tutuyor ya. Bence ondan fazlasını almıyor.
10-13 arasi az gibi her zaman aynisini içmiyorlar ondada bizim sütle saat başi ya da bi buçuk saate iki saate bi 60 içiyor bazen bi saat sonra tekrar oyle içiyor sonra ara veriyor içmiyor diliyle itiyor bugun bi kez emdi bi de gece birakirsa yazicam artik ben de ara açmayi deniycem. Uykuda içiyor mu canim ? Emmeyi birakti mi ?İnşallah ya pazartesi tekrar tartılıcaz
Canim benim senin kafan çok yoruldu. Alerji meme reddi kilo sallama filsn derken. Su bebeleri büyütelim de iyi bı tatil yapalım inşallah. senin tatile ihtiyacın varİnşallah ya pazartesi tekrar tartılıcaz
Cnm bizimde kilomuz az diye 3.ay kontrolünde doktor en az 650ml içmeli demişti günde. Gecede içip tamamlarsa mamaya alışınca daha da arttırır belkiKızlar beslenmeyle kafayı bozmuş bir aliş anası bırakıyorum buraya. Doktor kilo alımı az dediğinden beri yırttım kendimi. Biberon savaşı verdik dün önceki gün çoğunlukla aç geçirdik. Bugün yavaştan normale çevirdim. Şimdiye kadar hep emzirdim ne kadar alıyor gün içinde sorgulamadım ya kafam karıştı bir baksanız normal mi sizce..
07.30 30cc mama
10.00 120cc süt
13.00 30cc mama
14.00 90cc süt
17.00 110 cc süt
18.00 60cc mama
19.00 30cc süt
Bütün günüm yarım saatte bir süt/mama teklif etmekle geçiyor. Sabah çok zorladı. Öğleden sonra açıldı. Ama az dimi. Dün bu kadar bile içmedi.
Cnm normal bazen cidden bendede az iciyor ama gecede kesinlikle 3 saatte bi 90-120 ml ver uykusunda icir ozaman toparliyor 24 saatiKızlar beslenmeyle kafayı bozmuş bir aliş anası bırakıyorum buraya. Doktor kilo alımı az dediğinden beri yırttım kendimi. Biberon savaşı verdik dün önceki gün çoğunlukla aç geçirdik. Bugün yavaştan normale çevirdim. Şimdiye kadar hep emzirdim ne kadar alıyor gün içinde sorgulamadım ya kafam karıştı bir baksanız normal mi sizce..
07.30 30cc mama
10.00 120cc süt
13.00 30cc mama
14.00 90cc süt
17.00 110 cc süt
18.00 60cc mama
19.00 30cc süt
Ek gıdaya mı başladın cnm sen neler veriyorsun başka?Bunu almiştim en son yatarken içine koysam mi birazcık.Kabak denemesi yaptik biraz sevmedi gibi yarında onu vereyim bozulmasın diyorum ama zaten gitmedi 6 dan beri uyumadi. Anakucağinda dönüyor şimdi. Uyursa uyanmazmi çabalarinda benÇok içmediği için uyaniyor heralde 2 saatlik +3 saatlik uykusu var.
10-13 arasi az gibi her zaman aynisini içmiyorlar ondada bizim sütle saat başi ya da bi buçuk saate iki saate bi 60 içiyor bazen bi saat sonra tekrar oyle içiyor sonra ara veriyor içmiyor diliyle itiyor bugun bi kez emdi bi de gece birakirsa yazicam artik ben de ara açmayi deniycem. Uykuda içiyor mu canim ? Emmeyi birakti mi ?
Canim benim senin kafan çok yoruldu. Alerji meme reddi kilo sallama filsn derken. Su bebeleri büyütelim de iyi bı tatil yapalım inşallah. senin tatile ihtiyacın varAllah yardımcın olsun büyük imtihan dan geçiyorsun
Cnm bizimde kilomuz az diye 3.ay kontrolünde doktor en az 650ml içmeli demişti günde. Gecede içip tamamlarsa mamaya alışınca daha da arttırır belki
Cnm normal bazen cidden bendede az iciyor ama gecede kesinlikle 3 saatte bi 90-120 ml ver uykusunda icir ozaman toparliyor 24 saati
Bende gece 2 120 ml icti
Sabah 6 120 ml yakin
8:30 30 ml
11: 90 ml
14: 60 ml
17: 90
19: 30 ml
Bakalim uyaninca kac icicek
Evet cnm bazende cok guzel iciyor hic belli olmuyor cidden :)Emmeyi bıraktırıyorum canım çok zor oluyordu zaten uyutup uyutup emzirmek beni zorluyordu. Kilo alımı da az dediği için doktor biberona alıştırayım bari doğru düzgün içsin dedim. İşe başlicam ocakta. Mamanın tadına biberona alışması lazım. Emzirmeye zorlamak yerine işe başlayacağım günlere hazırlanmamız daha mantıklı geldi.
Ya sorma canım mamaya alışsın istiyorum uğraşmayacağım artık. Diyet beni çok yoruyor. Bir tadını sevse direk bırakıcam emzirmeyi artık..
İnşallah ya sen tamamlayabiliyor musun 650yi?
Seninki de gündüz daha az içmiş geceye göre. Sanırım etrrafla ilgilenmekten gündüz biberon almak istemiyorlar..
Sizin için en doğrusu nasilsa canim öyle olsun biberonada alişamiyolar sonraEmmeyi bıraktırıyorum canım çok zor oluyordu zaten uyutup uyutup emzirmek beni zorluyordu. Kilo alımı da az dediği için doktor biberona alıştırayım bari doğru düzgün içsin dedim. İşe başlicam ocakta. Mamanın tadına biberona alışması lazım. Emzirmeye zorlamak yerine işe başlayacağım günlere hazırlanmamız daha mantıklı geldi.
Ya sorma canım mamaya alışsın istiyorum uğraşmayacağım artık. Diyet beni çok yoruyor. Bir tadını sevse direk bırakıcam emzirmeyi artık..
Seninki de gündüz daha az içmiş geceye göre. Sanırım etrrafla ilgilenmekten gündüz biberon almak istemiyorlar..
Benim geçiyor bile galiba hiç hesaplamadım ama. Şöyle desek ortalama:Emmeyi bıraktırıyorum canım çok zor oluyordu zaten uyutup uyutup emzirmek beni zorluyordu. Kilo alımı da az dediği için doktor biberona alıştırayım bari doğru düzgün içsin dedim. İşe başlicam ocakta. Mamanın tadına biberona alışması lazım. Emzirmeye zorlamak yerine işe başlayacağım günlere hazırlanmamız daha mantıklı geldi.
Bugun vereyim dedim daha canim kabak başladim buharda sütle biraz açip vereyim dedim öğürdü. Bundan çok az sütle hapip bereyim dedim biriktirip öğürdü akitti kaşiği ağzina alıp dişini kaşidi en sonEk gıdaya mı başladın cnm sen neler veriyorsun başka?
Benim geçiyor bile galiba hiç hesaplamadım ama. Şöyle desek ortalama:
sabah uyanıyor 7buçuk gibi 100 civarı içiyor
9da uyanıyor yine 100 civarı
Öğlen 12gibi biraz çoğaltıyor 120 ya da daha fazla
3buçuk 4 gibi 120 yatmadan en çok içtiği zamanlardan hem biriktirdiğim sütümü hem mamayı yaklaşık 150 civarı içiyor
Gece ilk kalkışında 125lik biberon tamamen dolduruyorum 130 geliyordur en az
2. Kalkışı sabah karşı 5 6 gibi yine 130 desek(bazen kalkmıyor)
Toplamda 850 civarı içiyor.
Bugün biraz burnu tıkalı ilk defa 3 saatlik uyku yaptı kalktığında hem sütüm hem mama 180lik içti mesela. Az içtiği de oluyor ama en az 90 içiyor yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?