2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok cnm 5 aylıkken düşünüyorum bakalım. Hiç öyle ezip kaşıkla vermeyeceğim. Senin yaptığın gibi buharda haşlayıp eline vericem kendi yesin daha iştahla yer belki diye. Uzun çubuk gibi dilimlenen şeylerden başlayım diyorum havuç, kabak, patates falan şimdi aklıma gelmedi birşey

Yok canım ben ezip verdim öyle hiç yiyemez şimdi aventin makinesi vardi kizimdan, blw diyosun bi dene istersen daha çok yerler biz başaramadik yemedi öyle bakici sorununda vardi çiğnemeyi güzel öğreniyorlar ama.

Seninki iyi iciyor cnm masallah benimki
Nadir birden 120 icer ama bazen 2 saatte bir 60 ictigi oluyor yani 4 saatte 120 ediyor

Zaten 6x120 icmeleri lazim ( 24 saat/6) yani 4 saatte bir benimkinin kilosuna gore

Ama bazende bugunki gibi cok az iciyor

kızlar ben hala regl olmadım yaa. ben bir şeyler yaparak olamazmıyım acaba. aklım çıkıyor her anlamda.

Ben de olmadim hala. Gecen gun doktoruma sordum normal dedi. Zaten ilk oglumda da 8. Ayda olmuştum. 2 yil emzirdim, toplanda 6 kere anca olmusumdur
ben kızımda 40 dan sonra 1 ay sonra hemen olmuştum ama bunda olmuycam gibi.

Ağlamaktan değil sanki canım çünkü gün içerisinde çok kez olup geçiyor, diş ne kadar sürede çıkar ki bir de ilk hangi dış çıkıyordu
Valla canm kizimda ilk dış 2 ayda çıktı 8. Ayda baslayipp 8. Ayda çıktı. Bunda baya baya yerini bellirtmis .

İlk alt dsler çıkmıştı kzmdaa ama bı sırası varmı bilmiyorum alt üst olarak

Kabak pek tatlı olmadığı için sevmemiştir canim patatesi sevebilir bence içine biraz z.yagi ve anne sütü koyarsın kolay sindirmesi için.

Emzik kullanan anneler nasıl bir emzik kullanmalıyız bu aylarda siz neler kullanıyorsunuz? Wee nin damaklı emziğini daha iyi aldı bizim ki düzleri daha önce dışarıda uyuturken veriyordum ama hep elimle tutuyordum. Bunu daha iyi tutuyor damaksızdansa. Zararı oluyor mu bilemedim hiç emzik tecrübem yok maalesef önerilere açığım

Bizim ki de wee baby cok guzel tutuyordu hanim efendi beni birakti 3 gündür vermiyorum uykularımız bozuldu 19 dan beri ayaktaydı yeni uyudu bağrış çağrış

Benim de yok maalesef ama avent kullnıyoruz düz silikon. Doğar doğmaz annem ağzına tıktı. Başka da vermedik. Ama hep düşürüyor ağzından.

Sağolasin canim deneyim sen kaşik mamalarini düşünüyormusun vermeyi
Kizima verdim onlardan ama bir faydası da olmadı sanki.
Belki tahil ihtiyacini gidersin diye hipp 5tahilli olanı alirim onun dışında vermem galiba canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…