Bugun vereyim dedim daha canim kabak başladim buharda sütle biraz açip vereyim dedim öğürdü. Bundan çok az sütle hapip bereyim dedim biriktirip öğürdü akitti kaşiği ağzina alıp dişini kaşidi en son Bilmiyodum ki hazır değiller daha sanirim sen başlayacak mısın
Yok cnm 5 aylıkken düşünüyorum bakalım. Hiç öyle ezip kaşıkla vermeyeceğim. Senin yaptığın gibi buharda haşlayıp eline vericem kendi yesin daha iştahla yer belki diye. Uzun çubuk gibi dilimlenen şeylerden başlayım diyorum havuç, kabak, patates falan şimdi aklıma gelmedi birşey
Yok cnm 5 aylıkken düşünüyorum bakalım. Hiç öyle ezip kaşıkla vermeyeceğim. Senin yaptığın gibi buharda haşlayıp eline vericem kendi yesin daha iştahla yer belki diye. Uzun çubuk gibi dilimlenen şeylerden başlayım diyorum havuç, kabak, patates falan şimdi aklıma gelmedi birşey
Yok canım ben ezip verdim öyle hiç yiyemez şimdi aventin makinesi vardi kizimdan, blw diyosun bi dene istersen daha çok yerler biz başaramadik yemedi öyle bakici sorununda vardi çiğnemeyi güzel öğreniyorlar ama.
Benim geçiyor bile galiba hiç hesaplamadım ama. Şöyle desek ortalama:
sabah uyanıyor 7buçuk gibi 100 civarı içiyor
9da uyanıyor yine 100 civarı
Öğlen 12gibi biraz çoğaltıyor 120 ya da daha fazla
3buçuk 4 gibi 120 yatmadan en çok içtiği zamanlardan hem biriktirdiğim sütümü hem mamayı yaklaşık 150 civarı içiyor
Gece ilk kalkışında 125lik biberon tamamen dolduruyorum 130 geliyordur en az
2. Kalkışı sabah karşı 5 6 gibi yine 130 desek(bazen kalkmıyor)
Toplamda 850 civarı içiyor.
Bugün biraz burnu tıkalı ilk defa 3 saatlik uyku yaptı kalktığında hem sütüm hem mama 180lik içti mesela. Az içtiği de oluyor ama en az 90 içiyor yine.
Bunu almiştim en son yatarken içine koysam mi birazcık.Kabak denemesi yaptik biraz sevmedi gibi yarında onu vereyim bozulmasın diyorum ama zaten gitmedi 6 dan beri uyumadi. Anakucağinda dönüyor şimdi. Uyursa uyanmazmi çabalarinda ben Çok içmediği için uyaniyor heralde 2 saatlik +3 saatlik uykusu var.
Emzik kullanan anneler nasıl bir emzik kullanmalıyız bu aylarda siz neler kullanıyorsunuz? Wee nin damaklı emziğini daha iyi aldı bizim ki düzleri daha önce dışarıda uyuturken veriyordum ama hep elimle tutuyordum. Bunu daha iyi tutuyor damaksızdansa. Zararı oluyor mu bilemedim hiç emzik tecrübem yok maalesef önerilere açığım
Emzik kullanan anneler nasıl bir emzik kullanmalıyız bu aylarda siz neler kullanıyorsunuz? Wee nin damaklı emziğini daha iyi aldı bizim ki düzleri daha önce dışarıda uyuturken veriyordum ama hep elimle tutuyordum. Bunu daha iyi tutuyor damaksızdansa. Zararı oluyor mu bilemedim hiç emzik tecrübem yok maalesef önerilere açığım
Bizim ki de wee baby cok guzel tutuyordu hanim efendi beni birakti 3 gündür vermiyorum uykularımız bozuldu 19 dan beri ayaktaydı yeni uyudu bağrış çağrış
Kizima verdim onlardan ama bir faydası da olmadı sanki.
Belki tahil ihtiyacini gidersin diye hipp 5tahilli olanı alirim onun dışında vermem galiba canm
Kizima verdim onlardan ama bir faydası da olmadı sanki.
Belki tahil ihtiyacini gidersin diye hipp 5tahilli olanı alirim onun dışında vermem galiba canm
Günlük süt Migros’ta satilan maya var büyüyo diye onu aldim canim açik süt yerine onla başla istersende ben daha geç denerim korktum bugun rahatsız etti diye
Günlük süt Migros’ta satilan maya var büyüyo diye onu aldim canim açik süt yerine onla başla istersende ben daha geç denerim korktum bugun rahatsız etti diye