2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah allah bizim ki dönüyor erken degil mi donmeye saga solada rahat dönüyor masallah beni yaninda gormesin hemen yüzüstü dönüyor
Uykudan uyaniyor sağa dönüyor bacağını havaya kaldiriyor zortt
Benimki de yüzüstü sağ sol heryere dönüyor, kafayı kaldırıp yüzüstü etrafa bakıyor doktor gayet iyi nörolojik açıdan dedi.

Dün doktorla konuştum genelde bu aydaki bebekler 750-950 ml aralığı gün içinde toplam gıda alırlarmış. Ben de sütümün yetmediğini gördüğüm için mamayla desteklemek adına sordum 200 mlye kadar mama ver seninkinin dişinin kabuğuna yetmez boyu uzun cünkü persentile göre ilerde dedi. Boy:64 cm kilo 6300

Ben de olmadim hala. Gecen gun doktoruma sordum normal dedi. Zaten ilk oglumda da 8. Ayda olmuştum. 2 yil emzirdim, toplanda 6 kere anca olmusumdur
Kızlar olmamanız süper bişey ben lohusalığım biter bitmez 10 gün sonra oldum , şimdi yine yeni bitti . Doğumdan beridir 3 kez regl oldum keşke ben de geç olsaydım

Benim 24 saatte 660 ml mama + anne sütü oldu zorla o da. 6 kg şu an. 750 falan olsaydı iyidi ya. Yarına inşallah.

Günlük süt Migros’ta satilan maya var büyüyo diye onu aldim canim açik süt yerine onla başla istersende ben daha geç denerim korktum bugun rahatsız etti diye

Ben de kendime o mayadan mayalıyorum. Süt olarak migrostaki çiğ sütü alıyordum. Süt tükettiğim eski mutlu günlerde. Ey gidi.

Cnm benim fikrimi sormak istersen buhar makinesinde sebzeleri hasla ve ayri ( gunluk ya balik eti ya tabuk ya dana eti hasla ) guzelce pisirp en son hepsini beraber mikserlemen gerekir.. yeterli gidayi alabilmesi icin burda 4,5-6 aylikken bu sekilde basliyoruz ve birazda zeytinyagi katilabilri.
Bazen makarnada haslanip sebze yemeginin icine katilabilir bazen mercimek fln o sekilde ayarlanabilir.

Ben aventin makinesini almistim bebekler icin onu kullaniyordum yine kullancam

Evet.. dun kizim az sut iciyordu nedeni belli oldu hastalandi. Gece atesi vardi ve burnj tikaliydi iyiki evde burun aspiratöru vardi yoksa gecemiz iyice mahf olurdu
Geçmiş olsun canim bizimde geçmeyen hirilti var iki kere grip geçirdi ve ablasi grip bulaşabilir daha. İnşallah atlatirlar.

Geçmiş olsun canim bizimde geçmeyen hirilti var iki kere grip geçirdi ve ablasi grip bulaşabilir daha. İnşallah atlatirlar.
Insallah cnm sut icmeside azaldi o morelimi bozdu takip ediyorm bakalim

Benimkide dün gündüzden başlamıştı yatmadan açmıştık burnunu gece bir daha açtık uykusu da açıldı tabi
Ay bebekler hasta olmasin ya cok zor oluyor yazik onlarada bide benimki az icmeye basladi boyle az icmeye devam ederse acile getir dedi doktor takip ediyorum o yuzden

Öyle pek ezmek karıştırmak istemiyorum ben bakalım kendi tek tek tadını alarak yerse öyle devam etmek istiyorum şimdilik. Oğlumda da öyle vermiştim iştahlıydı o zaman.

Nasıl oldu yaa. Bize söyle de bizde yapalım artık şunu. Gece uykusu yok bende. Devamlı memede uyumak isteyen bebem sayesinde
Canım normalde 15 16 saat uyuyordu 10 saati gündüzdü burdaki yorumlara istinaden tamamen değiştirdim
Şöyle :
7:00 de uyanır kreşe gider
8:30-10:00 arası uyur (1,5 saat)
11:30-13:30 arası uyur (2 saat)
15:00- 16:00 arası uyur (1 saat)
17:30-18:00 arası 30dakk
20:30 02:00 arası uyur 5 ,5 saat
02:15-05:30 arası 3,15 saat
Ortalama bu şekilde
Toplam 14 saat uyuyor

Yani gece uykusundan 2,5 saat önce uyanık ve son uykusu 30 dakkalık öyle oldu bizde iki gündür bu şekilde devam ediyorum

Anladım cnm / sen kreşe mi verdin bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…