2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar olmamanız süper bişey ben lohusalığım biter bitmez 10 gün sonra oldum , şimdi yine yeni bitti . Doğumdan beridir 3 kez regl oldum keşke ben de geç olsaydım
Valla canim hangisi iyi bilemedim.
Bebeklerimiz kucukken bi de regliyle ugrasmak zor gibi. Allahtan regl olmadigim icin stres sıkıntı olmuyor ben de.

Bnm aşırı dökülüyor sanki kötü hastaymışum saçını mı kestin diyor eşim o derece
Kızlar hayırlı cumalar herkese
Sizlende saçları dökülüyomu kızlar. Benim son 2 defadır banyodayken saçlarım öbek öbek dökülüyor resmen… sebebi ne olabilir ki

Sizlende saçları dökülüyomu kızlar. Benim son 2 defadır banyodayken saçlarım öbek öbek dökülüyor resmen… sebebi ne olabilir ki
Canim bebek anneyi sömürdügü icin emzirme döneminde annede sac dökülmesi olur. Genelde 4.aydan sonra başlıyor ama senin biraz daha erken başlamış. Vitaminsiz kalıyor vücut ayni zamanda kansızlıktan da olur. Benim de bu hafta dökülmeye başladı ama normale dönüyor zamanla

Evet.. dun kizim az sut iciyordu nedeni belli oldu hastalandi. Gece atesi vardi ve burnj tikaliydi iyiki evde burun aspiratöru vardi yoksa gecemiz iyice mahf olurdu
Cok gecmis olsun kuzuya şimdi nasıl?
Kızlar günaydın ben bugün yine müthiş uyudum . 20:20 de uykuya geçiş 02:00 de ilk uyanış , ve 05:30 da ikinci uyanış
Sen kendine nazar edeceksin kız dilini ısır maasallah de

Kızlar merhaba. 2.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. İlk kez bu ay klomene başladım. Bugün klomen kullanalı 4. Günüm. Eşimde varikösel var. Bu tarz sorunlar yaşayıp hamile kalanınız var mı. Çok üzülüyorum olmaz diye her ay negatiften yoruldum

Benimkinin erken başlaması normal cnm. Bizimki gece gündüz kesintisiz memede olup; iliklerime kadar sömürdüğü için beni
Bnm aşırı dökülüyor sanki kötü hastaymışum saçını mı kestin diyor eşim o derece
Benimde öyle Netten de baktım da şimdi hormonal bozukluklarda sebep olabiliormuş. Daha hormonlarımız düzene girmediği içinde oluyor olabilir

Olur cnm inşallah. Allah inşallah sanada nasip eder. Stres ve gerginlik çok etkiler ama çok fazla düşünmemeye çalış dicem ama ister istemez beklentiye girio insan. Olmayınca da üzülüo. Ama güçlü ol. Her şey Allah’tan.

Çok haklısın gerçekten bu ay düşünmicem diyorum adetim gecikiyo son 1 yıldır daha çok umut bağlıyorum. Pcos var diyodu doktor bu ay yumurtalıkların temiz dedi. Takip istiyorum dedim aşılama düşünür müsün dedi rahim filmi istiyorum ondan önce dedi rahim filminden de korkuyorum. Eşimde bu ay olmazsa aşılama yapalım diyo

Ya kızlar iyi mi kötü mü bilmem ama bizim oğlan da dün gece uykusuna yattı ve sabah 4te uyandi. Sadece gece 12de elini emmeye başladı mizildadi ama kalkmadı bende nasıl olsa birazdan uyanır emzirim diye beklerken uyuyakalmışım o da geri uyumuş nasıl olduysa.
Baya bir ac kaldı yani gece.
Hasta mı diye de düşündüm bir şeyi yoktu çok vicdan yaptim

2 haftadir dökülüyor avuc avuc banyida daha felaket sebebi vitaminsizliktan bence ama ben icemiyorum işte dökülüyor kel kalacam

Maşallah ama siz demeseydiniz ben hala rezillik çekecektim
Sabah 5.30da kalktıktan sonra emip geri uyuyor mu, ben de bir türlü yediye çekemiyorum beş civarı uyanınca tekrar uyumuyor. Bazen ikide üçte uyanınca bile tüm uykuyu almış gibi kahkaha atıyor, o ara allahtan dalabiliyor tekrar emince.

Uyuyor 7 ye kadar . Ama iki gündür odasında yatırıyorum . Biz uyanınca veya öksürünce ses yapınca en azından uyanmıyor onunda etkisi var bence

Cok gecmis olsun kuzuya şimdi nasıl?

Sen kendine nazar edeceksin kız dilini ısır maasallah de
Sukur cnm atesi cikmiyor artik
Sık sık ver bi dene bakalım belki öyle içer bir de soğuk Buhara tut biraz iyi gelir burnunu temizle başina biraz soğan koy tikanikliği varsa canim
Yaptim cnm birde burnunu actim surekli, ablalari gripti ordan gecti sanirim ama buna sukur
Gecmis olsun cnm burnunu hergun temizlemiyormusun ?
Hergun yapmiyorum gerek duymuyorum zaten kendini belli ediyor burnu tikandiginda :) ara ara yapiyordum

Ama üsütünce surekli yapiyorum

Geçmiş olsun canım hemen şifa bulsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…