Kızlar nasılsınız? Fikir olsun diye paylaşıyorum. Öykü için bireysel emeklilik yaptırdım her ay 150 TL yatırıyorum.40 TL devlet destek veriyor. Gelecekleri için minik minik biriktirelim belki sizde yapmak isterseniz aklınızda bulunsun
Herkese merhaba, daha onceden de ara ara yazmistim size, hep okuyorum yazdiklarinizi ama pek yazmaya vakit bulamiyorum. Benim oglumda 3.5 aylik, yatar pozisyondayken goz temeasi kuruyor , tepki veriyor ama kucaga aldigimizda goz temasi kurmuyor. Bir de bosluga bakip guluyor bazen. Sizin bebeklerinizde de boyle davranislar var mi?
Kızlar nasılsınız? Fikir olsun diye paylaşıyorum. Öykü için bireysel emeklilik yaptırdım her ay 150 TL yatırıyorum.40 TL devlet destek veriyor. Gelecekleri için minik minik biriktirelim belki sizde yapmak isterseniz aklınızda bulunsun
Bizde kızlar için ayrı bir hesapta biriktiriyoruz bazen çok bazen az ne kadar olursa
Tutarı sen kendin mi belirliyorsun biraz bilgi verebilir misin acaba
Benim de çok fena canım. 15-20 gündür öbek öbek dökülüyor ama aylardır hiç dökülmüyordu kafam aslan yelesi gibi olmuştu. Kısa da kestirdim. Sadece oraya buraya dökülmese iyi
Ben işe başlayınca döviz hesabı yapacağım her ay 10-20 dolar civarı atmak istiyorum. Eşime daha fazla yüklenmeyeyim dedim
Bireysel emeklilik tl cinsinden ddevlet destek verse de eriyor ya. Tl de tutmaya güvenemiyorum..
Benim de çok fena canım. 15-20 gündür öbek öbek dökülüyor ama aylardır hiç dökülmüyordu kafam aslan yelesi gibi olmuştu. Kısa da kestirdim. Sadece oraya buraya dökülmese iyi
Ben işe başlayınca döviz hesabı yapacağım her ay 10-20 dolar civarı atmak istiyorum. Eşime daha fazla yüklenmeyeyim dedim
Bireysel emeklilik tl cinsinden ddevlet destek verse de eriyor ya. Tl de tutmaya güvenemiyorum..
Emekliliği istediğin fonda biriktirebiliyorsun, altın, döviz, hisse senedi vs :) üstelik hepsini de deneyebilirsin atıyorum yüzde ellisi dolar yüzde yirmi altın yüzde otuz hisse gibi,yeni yaptırdım ben de oğlum için.
Aynen bizim emmemiz bastan sıkıntı inşallah hemn iyilesir buralar soğumaya başladı Belçika nasıl
Banyo sayısnı azalttım hergun yikardim simdi haftada 3
Bu arada ben pamukcuk icin yine gittim bana yine nistatinli ilac verdi damla seklinde bu sefer günde kac 3 kere önce agızını karbonatli su ile temizle sonra ilac aynı ilaci memeyede kullanmamı soyledi cnm 14 gun
Ya kızlar iyi mi kötü mü bilmem ama bizim oğlan da dün gece uykusuna yattı ve sabah 4te uyandi. Sadece gece 12de elini emmeye başladı mizildadi ama kalkmadı bende nasıl olsa birazdan uyanır emzirim diye beklerken uyuyakalmışım o da geri uyumuş nasıl olduysa.
Yaa bizim kız hep böle son zmnlarda parmağını emerken alıp emzirsem de 2dk ya emio ya emmio, gündüzleri de emmio pek öle kendini geri atıo etrafı izlio ağlıo fln :/ kilo almıo die korkuorm. Gunde 700-900 ml süt içmesi gerekio dio kızlar nerden nası ölçcem ki :/ oğlumda hiç böle olmamştı emerdi cok cok bu kız nie böle yapıo annemadm :S meme reddi car desem yok gibi de var gibi de uykudan önce emmio, o yüzden kısa uyuo uyanınca emio onda da 2-3dk bişi :/ gece emer diorm o da olmuo napcaımı şaşırdım
Emekliliği istediğin fonda biriktirebiliyorsun, altın, döviz, hisse senedi vs :) üstelik hepsini de deneyebilirsin atıyorum yüzde ellisi dolar yüzde yirmi altın yüzde otuz hisse gibi,yeni yaptırdım ben de oğlum için.
Dövizde devlet katkısı daha az canım. Bana yıllarca parayı oraya bağlamaya değmez geldi o yüzden. Standart fonlara kendim bağlarım aynı hesaba gelir. İstediğim zaman da kayıpsız bozarım diye düşündüm.
Yaa bizim kız hep böle son zmnlarda parmağını emerken alıp emzirsem de 2dk ya emio ya emmio, gündüzleri de emmio pek öle kendini geri atıo etrafı izlio ağlıo fln :/ kilo almıo die korkuorm. Gunde 700-900 ml süt içmesi gerekio dio kızlar nerden nası ölçcem ki :/ oğlumda hiç böle olmamştı emerdi cok cok bu kız nie böle yapıo annemadm :S meme reddi car desem yok gibi de var gibi de uykudan önce emmio, o yüzden kısa uyuo uyanınca emio onda da 2-3dk bişi :/ gece emer diorm o da olmuo napcaımı şaşırdım
Bizim kızda öyle devlet hastahanesinin emzirme destek birimine gittim meme reddi dediler emzik yasakladılar biberonde sagdigim sütleri hep döküyor ziyan ediyor napcam bilmiyorum
Bizim kızda öyle devlet hastahanesinin emzirme destek birimine gittim meme reddi dediler emzik yasakladılar biberonde sagdigim sütleri hep döküyor ziyan ediyor napcam bilmiyorum
Ama uykudan snra emmesi saçma deil mi? Uykudan önce red uykudan snra teslimiyet mi oluo? Emziği vereli bi gün olmştu ve akabinde de vermedm hala aynı durum, işe gittiğim gün biberondan içmiş ama normalde hiç biberon kullanmıorm?!?