Hamileyken oldun demek. Ben hala olmadım o yüzden soruyorum ya. Hangisini oldun peki?Hamileyken oldum cnm sukur daha iyi atesi fln yok sadece burnu cok tikaliydi artik actim guzelce temizliyip duruyorum
Ah canım ya inşallah kolayca alışır yavrum Selim de çok bağlı emziğe büyüğüm de olduğu için büyük kurtarıcımEmzik biirakmamizin 6. Günü krize girdi uyumuyor Defne hanım kolumu emdi morarttı sinirden Allahım bana kuvvet versin
Ağlarken ayaklarını çekiyormu? Birde mamaların da sahtesi olduğunu duymuştum doğrumubilmem ama tadı değişik gelmesin..Merhaba arkadaşlar, 1 aylık bebeğim baştan beri anne sütü ve mama kullanıyor, son 3_4 gündür , mamayı içerken ağlıyor, zorla veriyoruz, ama normalde aynı markayı hemen içerdi, sonradan böyle olması garip diil mi? Aslinda aç, parmaklarını emiyor, ağlıyor ama mamaya neden böyle yapıyor, sütümü de şapur şupur içtiği yok ki zaten 30 CC çıkıyor, gazdan mi mamadan mi ama memeyi istediği için olamaz sanırım
Ah ah bu bebelerin derdini bizde bi çözebilsek hala gece uykusuna yatmaya çalışıyoruzMerhaba arkadaşlar, 1 aylık bebeğim baştan beri anne sütü ve mama kullanıyor, son 3_4 gündür , mamayı içerken ağlıyor, zorla veriyoruz, ama normalde aynı markayı hemen içerdi, sonradan böyle olması garip diil mi? Aslinda aç, parmaklarını emiyor, ağlıyor ama mamaya neden böyle yapıyor, sütümü de şapur şupur içtiği yok ki zaten 30 CC çıkıyor, gazdan mi mamadan mi ama memeyi istediği için olamaz sanırım
Insallah cnm bende uykusuzum bu sefer de etrafındakileri kırmaya basladım uykusuxluk yorgunlukAh canım ya inşallah kolayca alışır yavrum Selim de çok bağlı emziğe büyüğüm de olduğu için büyük kurtarıcım
Ağlarken ayaklarını çekiyormu? Birde mamaların da sahtesi olduğunu duymuştum doğrumubilmem ama tadı değişik gelmesin..
Bnmkinde sebep de yok ama dün azcık geri döndü memeye inşallah geçmiştirDeğil. Meme reddi bu da.
Benimki de uyanınca emiyor. Uyurken algıları daha açık oluyor emmek istemiyor uyanırken uyku sersemi ağzına dayıyorum. Benimki emzikten değil emziği de zorla veriyorum biberonu da zorla veriyorum.
Bizim süt alerjisinden reflü mide bulantısı yaşıyor ondan reddediyor.
Tartı var canım 10günde 200gram fln almş, yaşadığımız şey 3-5gün gibi bişi oldu dün emdi düzgün geçti inşallah diormEvde tartin var mı canim?
Bir arkadaşım şey demişti çocuk yemeye yemeye açlığa alışır.
Hani parmağına kanıp da emmiyor mu seninki de
Nasıl durumlar düzelme var mı?Benimide ayni durumda 2 gündür memeyle oynuyo geriye atıyor kendini ne yapacagimi şaşırdım bende etrafi izliyor sürekli emerken falan.
Ayaklarini yerli yersiz çekiyordur da sahte olmaz çünkü ustuste aldık birisi eczane birisi internet, yani ikisi de sahte olmaz ya tövbe tövbe, öyle işteAh canım ya inşallah kolayca alışır yavrum Selim de çok bağlı emziğe büyüğüm de olduğu için büyük kurtarıcım
Ağlarken ayaklarını çekiyormu? Birde mamaların da sahtesi olduğunu duymuştum doğrumubilmem ama tadı değişik gelmesin..
Allah kolaylık versinAh ah bu bebelerin derdini bizde bi çözebilsek hala gece uykusuna yatmaya çalışıyoruz
Burnu tikali olabilir mi hergun burnunu açın
Gaz sıkıntısı varsir karnina ütü ole ısıttıgınız havlu kiyabilirsiniz
Havalar soğudu ayağını karnını sicak tutun
Anne sütü icince aglamiyorsa bol bol emzirin sizin sağdığınızla Bebegn cektigi ayni aynı olmaz
Cnm sadece uyurken versen problem olurmuki yazik bu sekilde hem sana hem bebegine eziuetEmzik biirakmamizin 6. Günü krize girdi uyumuyor Defne hanım kolumu emdi morarttı sinirden Allahım bana kuvvet versin
Pfizer oldum cnm evet hamileyken yapildi banaHamileyken oldun demek. Ben hala olmadım o yüzden soruyorum ya. Hangisini oldun peki?
Geçmiş olsun canım . neyiniz var ki
Yok cnm korona değil. Eşim oldu ilk burun akmasıyla başlayıp öksürüğe döndürdü. Sonra oğlum aynısı. Sonra bebiş burnu akıyordu ama bugun oda öksürüyo şimdi kalktığından beri sürekli burnunu temizliyoruz. Bende gece terledim ilaç sayesinde biraz açıldım gibi. Heryerim ağrıyordu başımı kaldıramıyordum.Canim hala geçmedi mi
Bir de sen korona aşısı oldun mu?
Gecmis olsun canim korona değil dimi
Canım ya, belki geçici , baksana 6 li 800 de gram Sma mama aldım , iade talebi oluşturdum, a101 den Aptamil ve Bebelac denicem, yemesse kutu boşa gidecek, saçma mi ama 0_6 ay bebeği olan tanıdığım yokRokoko_ cnm bende mama veriyorum biberonla ama benim kizimda ara ara sut icmeyi reddediyor bu aslinda meme reddi gibi dusunebilirsin her bebek zaman zaman bunu yasiyor bende ozaman uyutup uykusunda icirdigim oluyor.. kolay degil bilinclenmeye basliyorlar ve sut icmeyi reddedebiliyorlar:)
Benim kizim bu ara kulagini boynunu opunce sesli
Bi sekilde gulmeye basladicok komik ya kuzular iyice buyuyorlar
Evet benim icin büyük bir rahatlatici oluyordu ama emzik alinca beni emmiyor resmen ac aç bekliyor şuan bile dogru düzgün emmiyor ac bırakma şırınga ve kaşıkla besle dediler onlara cok sinirleniyor döküyor tüm sütü zaten bu ay kilo almazsa baslicam mamaya verecem biberonla cok yıprandımCnm sadece uyurken versen problem olurmuki yazik bu sekilde hem sana hem bebegine eziuetdemekki emzik emmek istiyor uyurken aslinda senin iicnde rahatlatici olabilir
Ya bebeklerde bizim gibi aslında nasıl sigarayı bir insan bir anda kesip bırakamaz onlarda öyle. Bende senin yaşadıklarını yaşadım biberon vermedim emzik vermiştim sonra beni emmiyor diye kestim parmağını kolunu heryeri emmeye çalıştı uykusu sıfıra düştü bende emziği uykuya geçerken verdim iki üç emziği çekerken direk mememi dayadim ağzına hopla zıpla birde pispis sesi açıp o şekilde emzirmeye çalıştim. şu durumda seni çok iyi anlıyorum belin sırtın heryerin agriyordur ve en önemlisi bizim sakın olmamiz. Bende çok ağladım sinirlendim zorladım ama onu dedihi oldu hep. Zamanla alıştım bende almıyor mu o sıra bıraktim iki saat zmaan tuttum uykusu açılmadan verdim memeyi o zaman 10 dakikada olsa emdi şimdi biraz biraz duzeldik ins seninde düzelirEvet benim icin büyük bir rahatlatici oluyordu ama emzik alinca beni emmiyor resmen ac aç bekliyor şuan bile dogru düzgün emmiyor ac bırakma şırınga ve kaşıkla besle dediler onlara cok sinirleniyor döküyor tüm sütü zaten bu ay kilo almazsa baslicam mamaya verecem biberonla cok yıprandım
Uyku halindeyken emiyo cnm. Uyanıkken emmek istemiyo ağlıyorBnmkinde sebep de yok ama dün azcık geri döndü memeye inşallah geçmiştirSenin alerji durumlarını okuorm valla çok zor alerji Allah yardımcınız olsn
Tartı var canım 10günde 200gram fln almş, yaşadığımız şey 3-5gün gibi bişi oldu dün emdi düzgün geçti inşallah diorm
Nasıl durumlar düzelme var mı?
Canım gerçekten çok zormuş meme reddi kıyamam ben yavruya yaa.kim bilir o ne kadar zorlanıyor... biz de tekrar yaşıyoruz tam bitti diyorum tekrarEmzik biirakmamizin 6. Günü krize girdi uyumuyor Defne hanım kolumu emdi morarttı sinirden Allahım bana kuvvet versin
Kaşıkla veriyormusunuz sizde bi dr enjektör ile deniycem alıştırma bardağida almiştim. Ama emmek istiyor. Şimdi kaşıkla içip uyudu biraz daha çok dökerdi eskiden bi de az az içtiği için aç birakmadan denersek ağlama krizine gitmez diyorum. Direk emzirme pozisyonunda ağlamaya başladi biberona hazine bulmuş gibi atılıyor. Uykudada farkına varıyor artik. Bazende hiç bi şey yok ama normal alıyor uyuyor uykuda, aylardır çabalıyorum iyice meme reddi yaşadik biraz daha deniycem olmadi öyle vericem bende bu süreçte sütüm azaldı biraz, daha azalmaz umarim siz nasıl veriyorsunuz emmiyomu fazla.Canım gerçekten çok zormuş meme reddi kıyamam ben yavruya yaa.kim bilir o ne kadar zorlanıyor... biz de tekrar yaşıyoruz tam bitti diyorum tekrar
Dogru diyorsun cnm bizim kız emzik tiryakisi olmuş aynen dedigin gibi sırtım belim agriyarak uyandim bi büyüsün bunlarin hepsini anlatacağım ona güzel bir anı olarakYa bebeklerde bizim gibi aslında nasıl sigarayı bir insan bir anda kesip bırakamaz onlarda öyle. Bende senin yaşadıklarını yaşadım biberon vermedim emzik vermiştim sonra beni emmiyor diye kestim parmağını kolunu heryeri emmeye çalıştı uykusu sıfıra düştü bende emziği uykuya geçerken verdim iki üç emziği çekerken direk mememi dayadim ağzına hopla zıpla birde pispis sesi açıp o şekilde emzirmeye çalıştim. şu durumda seni çok iyi anlıyorum belin sırtın heryerin agriyordur ve en önemlisi bizim sakın olmamiz. Bende çok ağladım sinirlendim zorladım ama onu dedihi oldu hep. Zamanla alıştım bende almıyor mu o sıra bıraktim iki saat zmaan tuttum uykusu açılmadan verdim memeyi o zaman 10 dakikada olsa emdi şimdi biraz biraz duzeldik ins seninde düzelir
Ya bizim reddimiz düşünüyorum da 1 aylıktı başladı kendini arkaya arkaya atıyor belini kıracak resmen memeyi görünceCanım gerçekten çok zormuş meme reddi kıyamam ben yavruya yaa.kim bilir o ne kadar zorlanıyor... biz de tekrar yaşıyoruz tam bitti diyorum tekrar
Ben memeden başka hiçbir şey vermiyorum,ne verdiysem daha da kötü oldu. Annem geliyor bir hafta kalıyor çocuk düzeliyor emiyor ( ama gözle görülür hiçbir şey yapmıyor o da)gidiyor 10 gün demeden aynı emmemek için ağlıyor uyumuyor, artık ben yapamıyorum bu işi diyorum ya başka açıklaması yok. 3. Oldu buKaşıkla veriyormusunuz sizde bi dr enjektör ile deniycem alıştırma bardağida almiştim. Ama emmek istiyor. Şimdi kaşıkla içip uyudu biraz daha çok dökerdi eskiden bi de az az içtiği için aç birakmadan denersek ağlama krizine gitmez diyorum. Direk emzirme pozisyonunda ağlamaya başladi biberona hazine bulmuş gibi atılıyor. Uykudada farkına varıyor artik. Bazende hiç bi şey yok ama normal alıyor uyuyor uykuda, aylardır çabalıyorum iyice meme reddi yaşadik biraz daha deniycem olmadi öyle vericem bende bu süreçte sütüm azaldı biraz, daha azalmaz umarim siz nasıl veriyorsunuz emmiyomu fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?