Zor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zor bugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
Geçmiş olsun vallah bebiş hasta olunca çok zor biz iki farenjit geçirdik 4 ay olmadan anlıyorum seni şuan tek çare sık sık burnunu serum fi ile yıkamak burnu tıkandıkça ateş fırlıyor maalesef
Sonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldum ne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
Sonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldum ne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
Merhaba bende çok sorunlar yaşadım, anlatsam sayfalar dolar Şimdi bebiş 3 aylık.. Yaşarken çok zor ama hiç umutsuz olmayın. Ben çok kolay hamile kalırken, düşüklerimden sonra hep negatif düşündüğüm için gebe kalamamaya başladım. Ne zaman kendimi rahat bıraktım tedaviye başlarken herşey su gibi aktı. Rabbim kolaylıkla nasip etsin hayırla inşallah
İnşaallah canım benim rabbim size bağışlasın güzel bi ömrü olsun peki bi şey soracağım bu zamanlarda kendini nasıl rahat bıraktın başaramıyorum ben bi türlü
Bnm eşimde de var dı cnm varikosel ama o ameliyat olmadan hamile kaldım çok şükür umudunu yitirme moralini de bozma bol dua ile olur inşallah sperm artırıcı canlandırıcı şeyler içti eşim keçiboynuzu pekmezi çakşır şuyu gibi
Zor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zor bugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
Başta bende işe yaramadığını düşünmüştüm canım kullandıkça alışıyor insan.doğru yerleştirince bayağı süt çöküyor.sen birinden 100 sağarken o garanti 50 alır diğerinden sana zaman tasarrufu sağlar.benim işime dört gün gittim okula yaradı inan.elektrikliyi hiç takmadım
İnşaallah canım benim rabbim size bağışlasın güzel bi ömrü olsun peki bi şey soracağım bu zamanlarda kendini nasıl rahat bıraktın başaramıyorum ben bi türlü
Bende bir türlü beceremedim açıkçası.. Pandemi olunca sürekli tasavvuf sohbetleri dinledim, Allah dilerse olacağına, olmuyorsa mutlaka bir sebebi olduğuna inandım. Bir de hep olumsuz düşünüyordum, tedavi öncesi tamamen tesadüfen thetahealing yaptırmıştım, bilinç altındaki olumsuz düşünceleri değiştirmek için. O bir seans bike bana çok iyi gelmişti.
Bende bir türlü beceremedim açıkçası.. Pandemi olunca sürekli tasavvuf sohbetleri dinledim, Allah dilerse olacağına, olmuyorsa mutlaka bir sebebi olduğuna inandım. Bir de hep olumsuz düşünüyordum, tedavi öncesi tamamen tesadüfen thetahealing yaptırmıştım, bilinç altındaki olumsuz düşünceleri değiştirmek için. O bir seans bike bana çok iyi gelmişti.
Başta bende işe yaramadığını düşünmüştüm canım kullandıkça alışıyor insan.doğru yerleştirince bayağı süt çöküyor.sen birinden 100 sağarken o garanti 50 alır diğerinden sana zaman tasarrufu sağlar.benim işime dört gün gittim okula yaradı inan.elektrikliyi hiç takmadım
Kızlar havalar soğumaya başladı dikkat etmek lazım bebişlere. Hasta olanlar acil şifalarına kavuşsun inşallah küçük kuzular.
İnce giydirsem eli yüzü hemen buz gibi oluyor yelek falan giydirsem terliyor valla şaşırdım ne giydirsem
Merhaba arkadaşlar, 1 aylık bebeğim baştan beri anne sütü ve mama kullanıyor, son 3_4 gündür , mamayı içerken ağlıyor, zorla veriyoruz, ama normalde aynı markayı hemen içerdi, sonradan böyle olması garip diil mi? Aslinda aç, parmaklarını emiyor, ağlıyor ama mamaya neden böyle yapıyor, sütümü de şapur şupur içtiği yok ki zaten 30 CC çıkıyor, gazdan mi mamadan mi ama memeyi istediği için olamaz sanırım