- 13 Haziran 2020
- 546
- 477
- 103
- 31
Ya bu mesajları okudukça içimbrahatlıyor diyorum ki yalnız değilim sizinkide öyleymiş yarım saat uyuyirmus ben kendimi hep tek sanıyordumUyandığında tekrar uyutmayı deniyor musun canım
Benim kızda yarım saat sonra uyanıyor beşiğinde sallıyorum tekrar biraz dirensede tekrar dalıyor ve bu sefer daha uzun uyuyor
Ya bu mesajları okudukça içimbrahatlıyor diyorum ki yalnız değilim sizinkide öyleymiş yarım saat uyuyirmus ben kendimi hep tek sanıyordum
Canim dolap uygulasindan ikili lonsinoh 200 ye gördüm hiç kullanmamis satıyordu . Bide onu mu denesen bende o var benimki yoğun bakimda kaldığında ben hep onunla sagmistim ilk sütümü o getirmişti baya memnun kaldım uygun da fiyatıCanım bu 5 gündür ben de o durumdayım. Beslenmesiyle uğraşmaktan uyutamıyorum, kendim de uyuyamıyorum. Sinirlerim harap oldu. Her akşam eşim geldiğinde ağlıyorum dokunsa ağlıyorum.
5 saat acıkmıyor resmen. Biberon alıyorsa sağ dicem ama o da çok zormuş bütün gün makine başında. Bilsem ikili makinelerden alırdım ya.
Nisan doğumluyum ben yaşdaşımAralıkta 37 doluyor benimde ama hala 36yım diyorum:)
Canim dolap uygulasindan ikili lonsinoh 200 ye gördüm hiç kullanmamis satıyordu . Bide onu mu denesen bende o var benimki yoğun bakimda kaldığında ben hep onunla sagmistim ilk sütümü o getirmişti baya memnun kaldım uygun da fiyatı
Ben de aynı durumdayım emmiyor diye üzülüyorum. İki saate 90 cc vermiştim tekrar verince kustu sonra bir daha verdim onuda kustu. En son yatarken 60 cc içti uyudu. Emmezde daha bugünde koyu sarı az çişi olmuş Gece 4 saat sağmamiştim. Yumuşamışda azalmış. Yani acikinca niye içmezler ki hep az az içiyor 12 den dün gece yarisina kadar hesap yaptim emmedi 500 cc içmiş bi anda fazla vermeden mi oldu bilmiyorum ek gidayada başlayacaktim kaldi. Hastane tipi kiralamiştim ben onu verdim. Lansinoh var uzun zamanda sağiyor o da bozuldu bi ara baby plus almiştim o da kötü.Canım bu 5 gündür ben de o durumdayım. Beslenmesiyle uğraşmaktan uyutamıyorum, kendim de uyuyamıyorum. Sinirlerim harap oldu. Her akşam eşim geldiğinde ağlıyorum dokunsa ağlıyorum.
5 saat acıkmıyor resmen. Biberon alıyorsa sağ dicem ama o da çok zormuş bütün gün makine başında. Bilsem ikili makinelerden alırdım ya.
Bizim acikiyor ama az az içiyor bi fazla kaka yapti yine ishal gibi sizinde öyleydi demiCanım bu 5 gündür ben de o durumdayım. Beslenmesiyle uğraşmaktan uyutamıyorum, kendim de uyuyamıyorum. Sinirlerim harap oldu. Her akşam eşim geldiğinde ağlıyorum dokunsa ağlıyorum.
Bizim acikiyor ama az az içiyor bi fazla kaka yapti yine ishal gibi sizinde öyleydi demi
Ameda lactalina var ona bir bak istersen ben bu kadar harcama yapmasaydım alırdım yine idare edemezsem bakıcam napiyim
Mochi var diyordun ya canım birini sağarken diğerine onu tak elektrikliyle sağlığın bitince çok az diğerine de tutarsın zaten büyük ölçüde sağılmış olur.ikiliyle sağmak kolay değilCanım bu 5 gündür ben de o durumdayım. Beslenmesiyle uğraşmaktan uyutamıyorum, kendim de uyuyamıyorum. Sinirlerim harap oldu. Her akşam eşim geldiğinde ağlıyorum dokunsa ağlıyorum.
Mochi var diyordun ya canım birini sağarken diğerine onu tak elektrikliyle sağlığın bitince çok az diğerine de tutarsın zaten büyük ölçüde sağılmış olur.ikiliyle sağmak kolay değil
Insallah hemen iyileşir cocuklar keske hasta olmasa ya şafi cek cnm ben ne zaman hasta olsam çekerim iyi geliyor içim rahatlıyorZor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zorbugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
Evet cnmInsallah hemen iyileşir cocuklar keske hasta olmasa ya şafi cek cnm ben ne zaman hasta olsam çekerim iyi geliyor içim rahatlıyor
Mochi sütü topluyor canim biraz boşaltir belki zamandan tasarruf edersin benimde var kullanmıyorum bazen akan süt için takiyordum emzirirkenÖyle mi diyorsun mochi bana çok efektif gelmedi ya çok az sağıyor sanki
Sonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldumne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
Gecmis olsun cnm belcikadada bir grip salgini var herkes hastaSonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldumne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
Zor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zorbugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?