2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Uyandığında tekrar uyutmayı deniyor musun canım
Benim kızda yarım saat sonra uyanıyor beşiğinde sallıyorum tekrar biraz dirensede tekrar dalıyor ve bu sefer daha uzun uyuyor
Ya bu mesajları okudukça içimbrahatlıyor diyorum ki yalnız değilim sizinkide öyleymiş yarım saat uyuyirmus ben kendimi hep tek sanıyordum

Canim dolap uygulasindan ikili lonsinoh 200 ye gördüm hiç kullanmamis satıyordu . Bide onu mu denesen bende o var benimki yoğun bakimda kaldığında ben hep onunla sagmistim ilk sütümü o getirmişti baya memnun kaldım uygun da fiyatı

Kararsız kaldım alsam mı diye ben de. Bırakmak istiyorum artık memeyi. Birkaç hafta kullanmak için almak da istemiyorum. Dayanıcam biraz daha

Ben de aynı durumdayım emmiyor diye üzülüyorum. İki saate 90 cc vermiştim tekrar verince kustu sonra bir daha verdim onuda kustu. En son yatarken 60 cc içti uyudu. Emmezde daha bugünde koyu sarı az çişi olmuş Gece 4 saat sağmamiştim. Yumuşamışda azalmış. Yani acikinca niye içmezler ki hep az az içiyor 12 den dün gece yarisina kadar hesap yaptim emmedi 500 cc içmiş bi anda fazla vermeden mi oldu bilmiyorum ek gidayada başlayacaktim kaldi. Hastane tipi kiralamiştim ben onu verdim. Lansinoh var uzun zamanda sağiyor o da bozuldu bi ara baby plus almiştim o da kötü.

Bizim acikiyor ama az az içiyor bi fazla kaka yapti yine ishal gibi sizinde öyleydi demi

Ameda lactalina var ona bir bak istersen ben bu kadar harcama yapmasaydım alırdım yine idare edemezsem bakıcam napiyim

Bizim acikiyor ama az az içiyor bi fazla kaka yapti yine ishal gibi sizinde öyleydi demi

Ameda lactalina var ona bir bak istersen ben bu kadar harcama yapmasaydım alırdım yine idare edemezsem bakıcam napiyim

İshal evet. 3 gün toparladı bu hafta. İshali geçti pişiği geçti hırıltısı ve kusması geçmişti. Ah düzeliyoruz dedim başa döndük.
Ben avent kullanıyorum memnunum aslında ama 15 dk birini 15 dk ötekini yarım saat oturuyorum öyle. Çiftli alsaydım akıl edip zamanında.
Ben memeyi bıraktırıcam ya bi daha bu kadar verp alamam ben de. Avente de 1000 civarı vermiştim zaten.

Mochi var diyordun ya canım birini sağarken diğerine onu tak elektrikliyle sağlığın bitince çok az diğerine de tutarsın zaten büyük ölçüde sağılmış olur.ikiliyle sağmak kolay değil

Mochi var diyordun ya canım birini sağarken diğerine onu tak elektrikliyle sağlığın bitince çok az diğerine de tutarsın zaten büyük ölçüde sağılmış olur.ikiliyle sağmak kolay değil

Öyle mi diyorsun mochi bana çok efektif gelmedi ya çok az sağıyor sanki

Zor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zor bugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
Insallah hemen iyileşir cocuklar keske hasta olmasa ya şafi cek cnm ben ne zaman hasta olsam çekerim iyi geliyor içim rahatlıyor

Sonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldum ne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
Gecmis olsun cnm belcikadada bir grip salgini var herkes hasta

Kızlar çocuk doktoruna gittik bugün mama raporu çıkarmaya. Alerji doktorumuzun sgk anlaşması olmadığı için yazamıyordu. Doğduğunda ilk gittiğimiz çocuk doktoruna geri döndük bir sürü tecrübeden sonra.

Tarttık bu 5-6 günde iyi kilo almış gibi duruyor. Tartı farkından mı bilmiyorum tabi. Bir de benim aşırı agresif besleme çabam da var her zaman böyle uğraşamam.

Doğum kilosunun 2 katını geçmiş daha 4 aylık olmadan kendini bu kadar harap etme dedi. Alerjik çocukların biraz daha az kilo almasını bekleriz dedi. Bize alerji doktoru günde 18 gram almış diye acil durum ilan etmişti de bu doktor alerjik çocuklarda günde 15 gram üzeri iyidir dedi. Ki bu hafta benim çabalarımla 30 gram civarı almış gibi duruyor.

Ay bu rakamlara takmazdım da işte alerji doktorumuz biraz askeri disiplinde. Bayağı iyi bir hekim. Çocuk doktorumuz da kendisini tanıyor. Sözünü dinleyin ama üzerinizde yarattığı stresi o odadan çıkınca atın dedi. Çok etkilenmişsin sen dedi. Falan filan işte.

Hiçböyle bir anne olmayı hayal etmemiştim çünkü ben rahat bir tipim aslında. Nasıl bu hale geldiysem artık.

Analık tam bir vicdan azabıymış. Sürekli vicdanımı sorguluyorum

Zor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zor bugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30

Çok geçmiş olsun yemeyince insanın içi parçalanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…