Kızlar sanırım sütum azaldı defne en son 5 de tek memeden emdi sagdim iki memeden 60 ml çıktı napcam ben ya mama mı alsam kafayı yiyecegm evdekiler hic mama verme taraftari degil oturup agliyorum bunaldım
Valla ben sabah 1 ekmek akşam 1 ekmek yiyorum öğlen de çeyrek sonra meyveler filsn hep acikiyorum. Maşallah size ben 20kg verdim bu yemeyle daha da istiyorum zayıflamak. Sen kaç kg canim
Dogumdan sonra zaten 15 kg kendiliginden gitmsiti cnm simdi kendi cabalarimla 7 kilo gitti bi 10 kilo daha vermek istiyorum hatta 15 de olabilir 55 kg olsam fena olmaz
Canim brnim kızın doğdu doğalı akıyor. Göz doktoruna götürdüm bı antibiyotik verdi damla 5 gün kullan masaj yap dedi burunla göz arasına. Göz yaşı kanalı tıkalıymis bizimki nin ondan akiyirmus. Hergun akar sabah çapak olur hele ağlarken şıpır şıpır yaş dokuluyor.
Kızlar sanırım sütum azaldı defne en son 5 de tek memeden emdi sagdim iki memeden 60 ml çıktı napcam ben ya mama mı alsam kafayı yiyecegm evdekiler hic mama verme taraftari degil oturup agliyorum bunaldım
ben bayadır saldım. oğlan durmuyor kızım kreşe başladı sabah kalkınca onun koşuşturması akşama doğru yemek telaşı derken zaten mahfoluyorum. doğum kiloları verdim ve kaldım böylece.
ben bayadır saldım. oğlan durmuyor kızım kreşe başladı sabah kalkınca onun koşuşturması akşama doğru yemek telaşı derken zaten mahfoluyorum. doğum kiloları verdim ve kaldım böylece.
Valla cnm biliyorum cok zor oluyor ben kisisel antrenöre gitmeseydim bende salardim
Gibi ama o beni takip ediyorya sanki bir görevmis gibi sanki yesem diyer tarti gunu cok ciksa kizcakmis gibi
Solgar kullandım. alerji doktoru bıraktırdı ama kullanırken çok farketti sağdığım miktar. Günde 6 tane falan yazıyordu arkasında ben 3 tane içtim. 200 üstü sağdım hep onu içerken.
bir yaşına kadar açılmazsa göz kenarından girip açıyorlarmis ama çoğunun açılıyor Muş. İnşallah açılır gerek kalmaz. Ağlarken çok yaş döküyor ona kıyamıyorum bide öyle tuzlu ki ağzına girdiğinde sinirleniyor
Dogumdan sonra zaten 15 kg kendiliginden gitmsiti cnm simdi kendi cabalarimla 7 kilo gitti bi 10 kilo daha vermek istiyorum hatta 15 de olabilir 55 kg olsam fena olmaz
bir yaşına kadar açılmazsa göz kenarından girip açıyorlarmis ama çoğunun açılıyor Muş. İnşallah açılır gerek kalmaz. Ağlarken çok yaş döküyor ona kıyamıyorum bide öyle tuzlu ki ağzına girdiğinde sinirleniyor
Patates kabız yapar derler ya riskli değil mi onla başlamak
Tecrübeli anneler sizce tadımlara yavaştan başlamalı mıyım? 3.5 ay bitti 2 hafta sonra 4 aylık olcak. Haftaya başlasam bişeyler tattırmaya erken mi olur ?
Ocean d vitamini aldım diye doktordan bir sürü azar yedim kızlar yav canımı sıktı, içeriği daha iyi diye eczacı arkadaşın tavsiyeyisiyle almıştım. İlla ki sağlık ocağının verdiğini kullancaksınız dedi, doktordan soğudum galiba. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Sağlık ocagindakini kullanıyorum ama onu kullandikca tuvaletini yapamıyor. 5 gün oldu bugün kendim yaptırdım yoksa daha yapmazdı. İlacı kullanmayinca 2-3 defa yapıyor. D vitamini de önemli bilemedim.
Aynen bizimde öyle bir ikileri buluyordu gündüz uykuları fazlaydı onlar azaltmaya çaliştim erken kalkti derken,anca
Ama bu ara aynen dediğin gibi hep mizmiz çiğlik hali yarım saat uyuyor esneyerek uyanıyor sonrada acı çiğliklari memeyi birakali böyle oldu çünkü memede uyuyodu onun emziğiydi
Şimdi yerine bir şey koyamıyoruz uykusuzluk yorgunluktan uyku tutmuyor benide.
Akşam üzeri uyuyorsa ondan olabilir canim bi de memeye direndikleri için var olan düzenleri bozuldu.
Kan bildiğin Kırmızımıydı canim. Bende bir kere siyah iplik gibi bir şey gördüm. Dün yoğurt verdim bir kaşik bugun devam etmedim bi şey olmadi.Yani hep mukuslu zaten biraz daha sıvı gibiydi bugünde patates verdim zeytinyaği koyup ama.