2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar sanırım sütum azaldı defne en son 5 de tek memeden emdi sagdim iki memeden 60 ml çıktı napcam ben ya mama mı alsam kafayı yiyecegm evdekiler hic mama verme taraftari degil oturup agliyorum bunaldım

Valla ben sabah 1 ekmek akşam 1 ekmek yiyorum öğlen de çeyrek sonra meyveler filsn hep acikiyorum. Maşallah size ben 20kg verdim bu yemeyle daha da istiyorum zayıflamak. Sen kaç kg canim
Dogumdan sonra zaten 15 kg kendiliginden gitmsiti cnm simdi kendi cabalarimla 7 kilo gitti bi 10 kilo daha vermek istiyorum hatta 15 de olabilir 55 kg olsam fena olmaz

Aaa çok geçmiş olsun canım. Ne olacak peki nasıl açılıyormuş o kanal?

Kızlar sanırım sütum azaldı defne en son 5 de tek memeden emdi sagdim iki memeden 60 ml çıktı napcam ben ya mama mı alsam kafayı yiyecegm evdekiler hic mama verme taraftari degil oturup agliyorum bunaldım

Sağmaya devam canım. 2 saatte bir sağ memeleri. Bir de bira mayası tableti öneriyorum şiddetle.

Acim kizlar ac hamilelikten sonra diyet insani bana zorliyormus ama neyse yemicem dayancam
ben bayadır saldım. oğlan durmuyor kızım kreşe başladı sabah kalkınca onun koşuşturması akşama doğru yemek telaşı derken zaten mahfoluyorum. doğum kiloları verdim ve kaldım böylece.

ben bayadır saldım. oğlan durmuyor kızım kreşe başladı sabah kalkınca onun koşuşturması akşama doğru yemek telaşı derken zaten mahfoluyorum. doğum kiloları verdim ve kaldım böylece.
Valla cnm biliyorum cok zor oluyor ben kisisel antrenöre gitmeseydim bende salardim
Gibi ama o beni takip ediyorya sanki bir görevmis gibi sanki yesem diyer tarti gunu cok ciksa kizcakmis gibi

Aaa çok geçmiş olsun canım. Ne olacak peki nasıl açılıyormuş o kanal?
bir yaşına kadar açılmazsa göz kenarından girip açıyorlarmis ama çoğunun açılıyor Muş. İnşallah açılır gerek kalmaz. Ağlarken çok yaş döküyor ona kıyamıyorum bide öyle tuzlu ki ağzına girdiğinde sinirleniyor

Bizim iki gözde vardi açildi şükür büyük kizimda bir yaşinda geçti tek gözünde vardi

Hala uyumadik ya ağliyoruz

Kanala bastirarak masaj yapmak lazim her zaman olmasada. bu sefer öyle yaptim bide sütümle temizlemedik hep çok akiyordu bizimde kizarip ödem oluyordu

Yeni daldı 11 buçuktan beri uyur uyanik uyku gerilemesi dedikleri bu oluyor sanirim inşallah geçicidir

Yeni daldı 11 buçuktan beri uyur uyanik uyku gerilemesi dedikleri bu oluyor sanirim inşallah geçicidir
11 bucuk iyiymis 19.30 dan beri uyutamadım çığlık atıp duruyor avuluyir birseyler mırıldanıp çığlık atıyor 1 de uyudu bagris çağrış ayakta emzirerek

Ben kasigimin ucu ile tadına baktiriyirum. İlk kziimda 6 ayda başladım yemek yediremedm.
Sağlık ocagindakini kullanıyorum ama onu kullandikca tuvaletini yapamıyor. 5 gün oldu bugün kendim yaptırdım yoksa daha yapmazdı. İlacı kullanmayinca 2-3 defa yapıyor. D vitamini de önemli bilemedim.
Benim ilk kiziminda tikaliydi açılıyor 1 yaşına kadar. Sık sık masaj yapın temiz tutun yeterli

11 bucuk iyiymis 19.30 dan beri uyutamadım çığlık atıp duruyor avuluyir birseyler mırıldanıp çığlık atıyor 1 de uyudu bagris çağrış ayakta emzirerek
Aynen bizimde öyle bir ikileri buluyordu gündüz uykuları fazlaydı onlar azaltmaya çaliştim erken kalkti derken,anca
Ama bu ara aynen dediğin gibi hep mizmiz çiğlik hali yarım saat uyuyor esneyerek uyanıyor sonrada acı çiğliklari memeyi birakali böyle oldu çünkü memede uyuyodu onun emziğiydi
Şimdi yerine bir şey koyamıyoruz uykusuzluk yorgunluktan uyku tutmuyor benide.
Akşam üzeri uyuyorsa ondan olabilir canim bi de memeye direndikleri için var olan düzenleri bozuldu.

Bebeğibiz kac ay tam,ek gıdalara baslamışsınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…