2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu uyku gerilemesi bebişlerin kaç aylık olduğuna göre değil galiba. Hepimizinki farklı günlerdede olsa aynı günlerde aynı şeyleri yaşayabiliyoruz demek bu gece ilk defa zor uyuttum bende 19:30da yatağa girdi sürekli uyana uyana 10u geçti sanırım uyuması belki 11 hatırlamıyorum. Sabahta 4bucukta ıhlamalar başladı kaldırmadım 1saat devam etti arada uyumuşum bende 6ya doğru kaldırdım besledim hemen daldı. Ama yine ıhlaya sızlana uyudu. Şimdide ağlıyor diye kalktım baktım uyuyor. Çok tuhafmış gerçekten daha teni başlamıyordur bu gerileme inş

16. Ve 17. Haftalar tavan yapabilirmiş bu gerileme zımbırtısı. Tam 16yı bitiriyoruz bizde bu hafta gerçekten en zor haftamızdı. Ben hastalığa bağlamıştım ama değilmiş dwmek. Yetişkin uykusu uyumaya başlıyorlarmış ne demekse. Sabahki ıhlamaların sonucunca boynuna kadar çıkan kakayla güne merhaba dedik koştuk bıcıya

Bizde bu uyku gerilemesi kaka gerilemesi olarak vuku buldu. En son dün akşam 6da kaka yapmıştı. Bir daha hiç yapmadı. Gece uykusunda 3 ishalli bezden nerelere geldik. Çok mutluyum

Arkadaşlar merhaba. Bıngıldağı hızlı kapanan var mı aranızda. Doktor önemli değil diyor ama 0.5*0.5 olmuş. Kafa çevremiz 42. Kafasının üstünde yamukluk var 6 ayda geçer dedi doktor. Alnında da çok hafif bir kemik çıkması var o da normal dedi. Dvit kesme dedi.
Çok takılıyor kafama bu bıngıldak olayı Allah korusun ameliyat falana kadar gidiyormuş

Benim buyuk kızda erken kapandı dvit kesdi dr . bunda da hem kabızlık yaptı hemde bıngıldak kapanmak üzere yine bıraktım ama bunda kendim bıraktım açıkcası . tabi dr dedi bıngıldak baya kapanmş dıye . daha çok güneşe çıkarıyrm o yuzden

Tamamen birakti mi seni cnm bu bebekleri hic anlamiyorum ne güzel süt hazirca em işte yokk bende yarin hidicem kilosuna göre mama alacagm bunaldım vallaha stresten mi nedir kafamda saç kalmadı

Çok teşekkür ederim cevabın için ben hem kendim hem bebek içiyoduk doktor kesmeyin dedi ama ben de kestim 2 3 haftadır. 1 ay daha vermemeyi düşünüyorum en azından 4.ay dolmuş olur. Sizin kaçıncı ayda tam kapandı büyük kızda? Sonrasında ultrason tomografi falan çektirdiniz mi?

Tam hatırlamıyrm ama 6,7 aylık bişeydi dr kontrol ettı bişey olmaz ama dvit kes dedi. Bazı bebeklerde olur normal dıyo ikisine de

kizlar bu aylarda bebeklerin tamamen uyku duzeni olmamasi inaninki normal.. 6-9 ay arasi uyku duzeni olusuyor anca.. mesela benim kizim hep 21-22 gibi yatardi dun ilk defa 19:30 da gece uykusuna gecti bazen 21 bazen 22 hatta bazen 23-00 buldugu oluyor Kendinizi strese sokmayin onlar daha kucucuk

Ben mesela bugun 19:30 da tekrar uykuya gececegini hic dusunmuyorum

Tamamen birakti mi seni cnm bu bebekleri hic anlamiyorum ne güzel süt hazirca em işte yokk bende yarin hidicem kilosuna göre mama alacagm bunaldım vallaha stresten mi nedir kafamda saç kalmadı
Benimde saçlarim çok dökülüyor ancak uykuda emiyor farkedemedim kadar ben de beklemiyorum canim sağip veriyorum çğnki az az sık içiyor uykusu bölünüyor vs,
İnşallah bi düzen kurabiliriz ya sizin biraktimi

Iki gündür bizim ki de uykuda emiyir tamamen uyaminca emmiyir birde uyanikken emdigini kusuyor sağıp veriyirum bende mama kullaniyirmusun

Iki gündür bizim ki de uykuda emiyir tamamen uyaminca emmiyir birde uyanikken emdigini kusuyor sağıp veriyirum bende mama kullaniyirmusun
Yok canim kullanmiyorum ilk zaman verdim doğunca bi sürü süt döküldü fazlaydı içmiyordu bi de emdiği için, şimdide emmiyorda eskiye görede azaldi sütümde keşke sütünü bitirse. Zor içiyor.
Sen uyutup emmesini mi bekliyorsun uyurken biraz veriyor musun ne kadar içiyor.

Uyurken ellemiyorum uyandirinca uykudan beni uyandirdin diye kıyametleri kopariyor gündüz uyanır uyanmaz emziriyorum 5 dk emiyor zaten sonra sagdigim sutten veriyorum 100 ml 1 saatte anca iciyor

severb sendin sanırım canım bebeği tek tarafa yatıpta sekil bozukluğu olan . yastık yaptım dıypdun o yastığı bebek yatarken fotograflayıp bana atar mısn . bende yapmak istyrm kafası düzelsin diye ben böyle yapıyrm ama hemen çeviriyo kafasını saga doğru yıne

Eklentiler

• IMG_20210930_130305.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…