- 5 Ekim 2020
- 15.208
- 42.165
- 598
- 37
Uyku konusunda bana hiç sorma valla ben uyuyan çocuğu asla ellemem uyusun canıma minnet
Benimki de az sonra uyanır sonra 7gibi de gece uykusuna yatar heralde.
Ocean d vitamini aldım diye doktordan bir sürü azar yedim kızlar yav canımı sıktı, içeriği daha iyi diye eczacı arkadaşın tavsiyeyisiyle almıştım. İlla ki sağlık ocağının verdiğini kullancaksınız dedi, doktordan soğudum galiba. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Ocean Demir ile ikisini aynı marka önceden wellcareydiOcean d vitamini aldım diye doktordan bir sürü azar yedim kızlar yav canımı sıktı, içeriği daha iyi diye eczacı arkadaşın tavsiyeyisiyle almıştım. İlla ki sağlık ocağının verdiğini kullancaksınız dedi, doktordan soğudum galiba. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Paraben seviyosaOcean kullanıyorum. Doğduğu hastanede ocean önerdiler sonrasında 3 özel 1 devlet çocuk doktoruna gittim hepsi de d vitaminini sorduğunda ocean kullandığımızı söyledim böyle bir tepki almadım. Saçmalamış mı acaba
Eli denk gelmiş olabilir mi çok batiriyolar bizim çapak geçti çok şükür süt iyi geliyoDün ben bununla avmye gittim viral bir şey kaptı sanırım ya. Kızarık hala ve kaşıyor. Sütümden damlatıyorum. Geçer heralde kötüye gitmedi
Bir de bir şey sorucam. İlk defa 2 saattir uyuyor öğle vakti. Uyandırmam gerekir mi?
Yaptm cnm cogu çıktı yine var amaCanim o ince dişli tarak ile tersten tara hafif hafif zaten geliyor konaklar.
İşin bitince de banyoda kafasına su dökmeden şampuanla iyice. Kuru saca şampuan süreceksin yani . Sonra da durula çıkıyor o yağ. Bitlenme durumu olmaz
Eli denk gelmiş olabilir mi çok batiriyolar bizim çapak geçti çok şükür süt iyi geliyo
Geçmiş olsun sen süt sürme ozaman canim enfeksiyon varsa bi Damla’yla geçer inşallahYok canım ya göz kapağı şiş şu an gözü hala sulu. Bir de çok keyifsizdi bütün gün. Geçer inşallah. Yarın kayınvalideye gidicem 4 günlüğüne. Orda da hastane sıkıntı inş bir şey çıkmaz.
Geçmiş olsun sen süt sürme ozaman canim enfeksiyon varsa bi Damla’yla geçer inşallah
Şişmiş dedin ya canim belki ciddi bi durumdur bilemedim şişliği varsa dokunma diye anlamişindir zaten daha çok kızariyorsa sürme bence yine de sen bilirsinSüt enfeksiyona da iyi gelmez mi ki
Ocean kullanıyorum. Doğduğu hastanede ocean önerdiler sonrasında 3 özel 1 devlet çocuk doktoruna gittim hepsi de d vitaminini sorduğunda ocean kullandığımızı söyledim böyle bir tepki almadım. Saçmalamış mı acaba
Ocean Demir ile ikisini aynı marka önceden wellcareydi
Doğal canim bu. Ben kizimda ilk ek gıdaya geçtiğimde yedikleri kakada öylece cikardi( iğrenç ama gercekBizim kakada hep sindirilmeyen parçalar var bazen de olmuyor sizin öyle mi neye gore acaba
Tuttu tüketim çılgınlığına getirdi bir de işi ben de şaşkınlıkla sustum kaldım. Doğuma gelen doktor diye duygusal bağlanmıştım ama biraz böyle sert mizaçlı biri zaten sanırım doktor arayışına gireceğim. Demir ilacı için de aynısını söyledi
2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı
Merhaba değerli anne adayları, hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum :KK68: Kızlar tabloya eklemem için beni etiketleyerek, Yaş Beklenen adet tarihi Kaçıncı çocuk Kese görme Kalp atışı Cinsiyet Şehir bilgilerini doldurursanız sevinirim 🥰 İSİM YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ...www.kadinlarkulubu.com
bakın kimler geliyor ...
Canim brnim kızın doğdu doğalı akıyor. Göz doktoruna götürdüm bı antibiyotik verdi damla 5 gün kullan masaj yap dedi burunla göz arasına. Göz yaşı kanalı tıkalıymis bizimki nin ondan akiyirmus. Hergun akar sabah çapak olur hele ağlarken şıpır şıpır yaş dokuluyor.Kızlar alişimin bir gözü kızardı ara ara yaş akıyor o gözden neden olur ki?
Valla ben sabah 1 ekmek akşam 1 ekmek yiyorumAcim kizlar achamilelikten sonra diyet insani bana zorliyormus ama neyse yemicem dayancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?