2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Uyku konusunda bana hiç sorma valla ben uyuyan çocuğu asla ellemem uyusun canıma minnet
Benimki de az sonra uyanır sonra 7gibi de gece uykusuna yatar heralde.

Ben de öyle yapayım ya bırakayım bi daha arada uykusu gelmesin 7.30da yatırıyorum ben de

Ocean d vitamini aldım diye doktordan bir sürü azar yedim kızlar yav canımı sıktı, içeriği daha iyi diye eczacı arkadaşın tavsiyeyisiyle almıştım. İlla ki sağlık ocağının verdiğini kullancaksınız dedi, doktordan soğudum galiba. Sizler ne kullanıyorsunuz?

Ocean kullanıyorum. Doğduğu hastanede ocean önerdiler sonrasında 3 özel 1 devlet çocuk doktoruna gittim hepsi de d vitaminini sorduğunda ocean kullandığımızı söyledim böyle bir tepki almadım. Saçmalamış mı acaba

Ocean Demir ile ikisini aynı marka önceden wellcareydi

Eli denk gelmiş olabilir mi çok batiriyolar bizim çapak geçti çok şükür süt iyi geliyo

Yaptm cnm cogu çıktı yine var ama

Bizim kakada hep sindirilmeyen parçalar var bazen de olmuyor sizin öyle mi neye gore acaba

Eli denk gelmiş olabilir mi çok batiriyolar bizim çapak geçti çok şükür süt iyi geliyo

Yok canım ya göz kapağı şiş şu an gözü hala sulu. Bir de çok keyifsizdi bütün gün. Geçer inşallah. Yarın kayınvalideye gidicem 4 günlüğüne. Orda da hastane sıkıntı inş bir şey çıkmaz.

Geçmiş olsun sen süt sürme ozaman canim enfeksiyon varsa bi Damla’yla geçer inşallah

Ocean Demir ile ikisini aynı marka önceden wellcareydi

Tuttu tüketim çılgınlığına getirdi bir de işi ben de şaşkınlıkla sustum kaldım. Doğuma gelen doktor diye duygusal bağlanmıştım ama biraz böyle sert mizaçlı biri zaten sanırım doktor arayışına gireceğim. Demir ilacı için de aynısını söyledi

Bizim kakada hep sindirilmeyen parçalar var bazen de olmuyor sizin öyle mi neye gore acaba
Doğal canim bu. Ben kizimda ilk ek gıdaya geçtiğimde yedikleri kakada öylece cikardi( iğrenç ama gercek)zamanla midesi alıştıkça duzeldi

Hee o açıdan diyorsa haklılık payı olabilir. Sağlık ocağı veriyorken, devlet ücretsiz karşılıyorken, katkısız ayağına bir sürü pahalı marka türemiş olmasını yadırgıyor olabilir. Ocean kötü değil tamam ama sağlık ocağınınki de kötü değil demek istemiş anladığım. çocuk doktoru bir arkadaşımla konuşuyorum o da bu tarz konuşuyor. içim rahat etmiyor diyorsan ocean al ama bence devit 3te sorun yok diyor.

bakın kimler geliyor ...

Eneeem eskidik mi

Kızlar alişimin bir gözü kızardı ara ara yaş akıyor o gözden neden olur ki?
Canim brnim kızın doğdu doğalı akıyor. Göz doktoruna götürdüm bı antibiyotik verdi damla 5 gün kullan masaj yap dedi burunla göz arasına. Göz yaşı kanalı tıkalıymis bizimki nin ondan akiyirmus. Hergun akar sabah çapak olur hele ağlarken şıpır şıpır yaş dokuluyor.

Acim kizlar ac hamilelikten sonra diyet insani bana zorliyormus ama neyse yemicem dayancam
Valla ben sabah 1 ekmek akşam 1 ekmek yiyorum öğlen de çeyrek sonra meyveler filsn hep acikiyorum. Maşallah size ben 20kg verdim bu yemeyle daha da istiyorum zayıflamak. Sen kaç kg canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…