Kızlar dün hipp 5 tahıllı ek gıda karıştırdım sarpın mamasına, tok tutmasına tuttu ama uyandi bu sefer aç olmadığı için meme almadı sakinleştiremedim o da ne olduğunu anlayamadığından ortalığı ayağa kaldırdı sonra normal mama verdi eşim belki bunu istiyodur diye onu içti uyudu geri ama bizim deliksiz uyku masalımız yalan oldu tabiKızlar ben yine bi soruyla geldim amaşimdi bizimki bütün gece defalarca kalkıyor geçen de yazmıştım araştıra araştıra yabancı bi kaynaktan mamanın içine biraz pirinç unu kattıklarını okudum uyumadan önce veriyolarmış tok tuttuğu için bebek gece sadece 1 defa uyanıyormuş. Bizimkinin gece maşallahı var iki taraftan da emzirip üzerine 4 ölçek mama veriyorum ancak doyuyor onda bile taş çatlasın 2 saat sonra açlıktan ölerek uyanıyor. Geceleri 4-5 biberon mama içiyor ve her defasında da emziriyorum belki doyup uykuya geri döner diye. Neyse bu pirinç unu olayını görünce onu araştırdım 4 aydan sonra verebilirsiniz diyor, bizimki haftaya 4 aylık oluyor zaten deneyen var mı ya da etrafında kullanmış olan birileri benim annem yapıyormuş zamanında ama o mamaya karıştırmayıp direkt pirinç ununu pişirip kaşıkla veriyormuş bana da söylemişti 3 aydan sonra ver bence diye mamayla idare ediyoruz diye vermemiştim ama son 1 haftadır asla doymuyor. Gündüzleri böyle değil ama geceleri çok acıkıyor bi denemek istiyorum açıkçası
İlk bi alışkanlığını kırana kadar tok olduğunu farketme aşamasından geçerKızlar dün hipp 5 tahıllı ek gıda karıştırdım sarpın mamasına, tok tutmasına tuttu ama uyandi bu sefer aç olmadığı için meme almadı sakinleştiremedim o da ne olduğunu anlayamadığından ortalığı ayağa kaldırdı sonra normal mama verdi eşim belki bunu istiyodur diye onu içti uyudu geri ama bizim deliksiz uyku masalımız yalan oldu tabiyine de az uyandı önceki günlere göre 4 defa kalktı mama 1 defa içti diğerlerinde meme emip uyudu alışır belki bu gece bir daha denicem bakalım
Ya okudum o esnada, ağlarken ama banamısın demediCanım bu konuda bakış açını bilmiyorum ama yine de tavsiye olarak söylemek istedim. Ayetel kürsi oku ve sekine duası var sakinlik için onu internetten bakıp okuyabilirsin bebişe. Bana da biri söylemişti iki gündür okuyorum sanki daha sakinledi bebiş öyle şiddetli ağlamadı hiç.
Bizimki her gün yeni bi ses çıkarma tarzıyla geliyorbugün tıpkı anlattığın gibi tiz bi çığlık atar gibi ses çıkarıp durdu başım ağrıdı artık dördüncü aydan itibaren daha bi tatlılaşıyolar sanki bu bebişler ya
İnşallah bakalım ama senin dediğin gibi alışkanlıkmış demek kiİlk bi alışkanlığını kırana kadar tok olduğunu farketme aşamasından geçersonra inş uykunun mamadan daha datlı olduğunu anlar bebişimiz:)
Enfeksiyon olabilir doktor görse iyi olurKızlar alişimin bir gözü kızardı ara ara yaş akıyor o gözden neden olur ki?
Ay canım çok geçmiş olsun benim korkumda o. Rabbük korusun kollasın hepimizi.Evet arkadaşlar iki çocuk okula gidince hele biri anasınıfına gidince covid kaçınılmaz oldu bizde.eşim nezle belirtileriyle test verdi ve pozitif çıktı.şu anlık ben iyiyim dua edin bana geçmesin şu an herşey bana bakıyor
Geçmiş olsun kızım 4 yaşına girecek sübyan okuluna verecektm vazgeçtim covid sebebi ile. Umarım sizde en kısa sürede atlatirsinizEvet arkadaşlar iki çocuk okula gidince hele biri anasınıfına gidince covid kaçınılmaz oldu bizde.eşim nezle belirtileriyle test verdi ve pozitif çıktı.şu anlık ben iyiyim dua edin bana geçmesin şu an herşey bana bakıyor
Canim o ince dişli tarak ile tersten tara hafif hafif zaten geliyor konaklar.LesaM cnm bugün defnenin konaklarıni temizlicem zeytin yağı sürüp yarım saat bekleyip öyle tarayacağım degil mi bit vs olmaz demi bizim saclar uzun ya birde bu taraklar var bebek icin olur mu
Bugun merte bir cesaret yoğurt yedirdim yüzünü ekşitti ama ögürmedi. Patatesi sevmemişti ama bunu beğendi galiba
Hazır sütleri mayaladın canim benim geçen gün yaptiğim ekşi oldu hazır mayayı kullanmadim. Ama biraz ara verdim süt ürünü tüketmeyim diye bu sırada denk gelirse sebze meyve veririm yemeyi sevecek gibiler inşallahBugun merte bir cesaret yoğurt yedirdim yüzünü ekşitti ama ögürmedi. Patatesi sevmemişti ama bunu beğendi galiba
Ay canım çok geçmiş olsun benim korkumda o. Rabbük korusun kollasın hepimizi.
Sağolun arkadaşlar inşallah..benimki beş yaş canım riski göze alarak gönderdim,inşallah kolay geçecekGeçmiş olsun kızım 4 yaşına girecek sübyan okuluna verecektm vazgeçtim covid sebebi ile. Umarım sizde en kısa sürede atlatirsiniz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim bu zamanlar herkes grip bizimde geçmedi bi türlü ateş var miydi ?Sağolun arkadaşlar inşallah..benimki beş yaş canım riski göze alarak gönderdim,inşallah kolay geçecek
Bizim bir sütçü var pazar günleri getiriyor canim bu hafta ondan aldım da hazır yoğurtla mayaladim ama başka mayam yoktu çünkü. Ama güzel oldu yoğurt.Hazır sütleri mayaladın canim benim geçen gün yaptiğim ekşi oldu hazır mayayı kullanmadim. Ama biraz ara verdim süt ürünü tüketmeyim diye bu sırada denk gelirse sebze meyve veririm yemeyi sevecek gibiler inşallah
Cok gecmis olsun cnm bende de bugün bir kırgınlık var insallah korona değilimdirSağolun arkadaşlar inşallah..benimki beş yaş canım riski göze alarak gönderdim,inşallah kolay geçecek
Gözlere bak EinsteinKızlar alişimin bir gözü kızardı ara ara yaş akıyor o gözden neden olur ki?
Gözlere bak Einsteincanim gözüne kirpik falan kaçmış olabilir degilse enfeksiyon da olur çocuklarda cok oluyor geçmezse gösterirsin doktora.
Uyku konusunda bana hiç sorma valla ben uyuyan çocuğu asla ellemem uyusun canıma minnetDün ben bununla avmye gittim viral bir şey kaptı sanırım ya. Kızarık hala ve kaşıyor. Sütümden damlatıyorum. Geçer heralde kötüye gitmedi
Bir de bir şey sorucam. İlk defa 2 saattir uyuyor öğle vakti. Uyandırmam gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?