2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar dün hipp 5 tahıllı ek gıda karıştırdım sarpın mamasına, tok tutmasına tuttu ama uyandi bu sefer aç olmadığı için meme almadı sakinleştiremedim o da ne olduğunu anlayamadığından ortalığı ayağa kaldırdı sonra normal mama verdi eşim belki bunu istiyodur diye onu içti uyudu geri ama bizim deliksiz uyku masalımız yalan oldu tabi yine de az uyandı önceki günlere göre 4 defa kalktı mama 1 defa içti diğerlerinde meme emip uyudu alışır belki bu gece bir daha denicem bakalım

İlk bi alışkanlığını kırana kadar tok olduğunu farketme aşamasından geçer sonra inş uykunun mamadan daha datlı olduğunu anlar bebişimiz:)

Ya okudum o esnada, ağlarken ama banamısın demedi

Kızlar alişimin bir gözü kızardı ara ara yaş akıyor o gözden neden olur ki?

Eklentiler

• 9DD64F6E-075D-4552-8647-C8222A1C4F57.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 91
Ay canım çok geçmiş olsun benim korkumda o. Rabbük korusun kollasın hepimizi.

Geçmiş olsun kızım 4 yaşına girecek sübyan okuluna verecektm vazgeçtim covid sebebi ile. Umarım sizde en kısa sürede atlatirsiniz

LesaM cnm bugün defnenin konaklarıni temizlicem zeytin yağı sürüp yarım saat bekleyip öyle tarayacağım degil mi bit vs olmaz demi bizim saclar uzun ya birde bu taraklar var bebek icin olur mu

Eklentiler

• 20210929_131424.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
LesaM cnm bugün defnenin konaklarıni temizlicem zeytin yağı sürüp yarım saat bekleyip öyle tarayacağım degil mi bit vs olmaz demi bizim saclar uzun ya birde bu taraklar var bebek icin olur mu
Canim o ince dişli tarak ile tersten tara hafif hafif zaten geliyor konaklar.
İşin bitince de banyoda kafasına su dökmeden şampuanla iyice. Kuru saca şampuan süreceksin yani . Sonra da durula çıkıyor o yağ. Bitlenme durumu olmaz

Bugun merte bir cesaret yoğurt yedirdim yüzünü ekşitti ama ögürmedi. Patatesi sevmemişti ama bunu beğendi galiba
Hazır sütleri mayaladın canim benim geçen gün yaptiğim ekşi oldu hazır mayayı kullanmadim. Ama biraz ara verdim süt ürünü tüketmeyim diye bu sırada denk gelirse sebze meyve veririm yemeyi sevecek gibiler inşallah

Bizim bir sütçü var pazar günleri getiriyor canim bu hafta ondan aldım da hazır yoğurtla mayaladim ama başka mayam yoktu çünkü. Ama güzel oldu yoğurt.
Sağolun arkadaşlar inşallah..benimki beş yaş canım riski göze alarak gönderdim,inşallah kolay geçecek
Cok gecmis olsun cnm bende de bugün bir kırgınlık var insallah korona değilimdir

Gözlere bak Einstein canim gözüne kirpik falan kaçmış olabilir degilse enfeksiyon da olur çocuklarda cok oluyor geçmezse gösterirsin doktora.

Dün ben bununla avmye gittim viral bir şey kaptı sanırım ya. Kızarık hala ve kaşıyor. Sütümden damlatıyorum. Geçer heralde kötüye gitmedi

Bir de bir şey sorucam. İlk defa 2 saattir uyuyor öğle vakti. Uyandırmam gerekir mi?

Uyku konusunda bana hiç sorma valla ben uyuyan çocuğu asla ellemem uyusun canıma minnet
Benimki de az sonra uyanır sonra 7gibi de gece uykusuna yatar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…