Sağol canim mama vermiyorum sağipta hem de emziriyodum sonra 4.ayda birden istememeye başladi memeyi,Merhaba canım sizin konuşmaları takıp edıyorum da bebegın hep mi meme istemdı , neden meme istemiyo ? Mama mı verıyosun , kilosu öu az . yanı hep çaba içindesin Allah yardımcın olsun
Bu 4ay bittikten sonra galiba. Benimki hiç 4 saat beklemiyor hala4 aydan itibaren bebek beslenmesi su sekilde olmali: ( örnek saatler )
Sabah 8 gibi: anne sutu veya mama
Öglen 12 gibi: 3-4 kasik alistirma sebze puresi + anne sutu veya mama
Saat 16 gibi: anne sutu veya mama
Saat 20 gibi: anne sutu veya mama
Saat 23-00: anne sutu veya mama
Sonra gece yine acikirsa yine anne sutu veya mama
6. Aydan itibaren:
12 gibi: doyurucu sebze puresi ( örnegin su buharinda haslanmis patates brokoli havuc + et + azcik zeytinygi) istege gore pirinc, yarim yumurta ( etin yerini aliyor ve haftada mx 1 kere verilebilir ) gibi seyler katilabilir
16 gibi: doyurucu meyve puresi veya meyveli muhallebi
20 gibi: anne sutu veya mama
23-00 gibi: anne sutu veya mama
Istege gore gecede alinabilir anne sutu veya mama
Daha sonra 8. Aydan itibaren bi kac seyler daha degisiyor onlarida sonra konusurzben bu sekilde besledim hep doktorlarin tavsiyesi ile.. sizdende fikirler gelebilir
2 saatte ne kadar içiyor canımBu 4ay bittikten sonra galiba. Benimki hiç 4 saat beklemiyor halauykudan uyanır iki agu agu gülücük sonra açıım ağlaması gündüz 2 3 saatte istiyor. Uykularımız uzarsa belki arayı açabiliriz
Benimde oyle sk sk icerdi cnm artik sukur 4 saatte bir 120 iciyor 150 olsa daha iyi ama suan onu icmiyorBu 4ay bittikten sonra galiba. Benimki hiç 4 saat beklemiyor halauykudan uyanır iki agu agu gülücük sonra açıım ağlaması gündüz 2 3 saatte istiyor. Uykularımız uzarsa belki arayı açabiliriz
Bu fazla degil mi aralari bizim fazlaca iciyor o zaman. ek gida orani cok degil mi csnim alti aydan sonra arada hic sut yok gibi arada4 aydan itibaren bebek beslenmesi su sekilde olmali: ( örnek saatler )
Öglen 12 gibi: 3-4 kasik alistirma sebze puresi + anne sutu veya mama
Saat 16 gibi: anne sutu veya mama
Saat 20 gibi: anne sutu veya mama
Saat 23-00: anne sutu veya mama
Sonra gece yine acikirsa yine anne sutu veya mama
6. Aydan itibaren:
12 gibi: doyurucu sebze puresi ( örnegin su buharinda haslanmis patates brokoli havuc + et + azcik zeytinygi) istege gore pirinc, yarim yumurta ( etin yerini aliyor ve haftada mx 1 kere verilebilir ) gibi seyler katilabilir
16 gibi: doyurucu meyve puresi veya meyveli muhallebi
20 gibi: anne sutu veya mama
23-00 gibi: anne sutu veya mama
Istege gore gecede alinabilir anne sutu veya mama
Daha sonra 8. Aydan itibaren bi kac seyler daha degisiyor onlarida sonra konusurzben bu sekilde besledim hep doktorlarin tavsiyesi ile.. sizdende fikirler gelebilir
Aralar acik oldugu icin cok miktar iciyor cnm o nedenle gereken miktari icmis oluyor:) suan daha kucuk oldugu icin sk sk iciyordur bebegin ama zamanla bu aralar acilcak ben hep bu sekilde besledimBu fazla degil mi aralari bizim fazlaca iciyor o zaman. ek gida orani cok degil mi csnim alti aydan sonra arada hic sut yok gibi arada
Kesinlikle once tuzlu suyla temizle sonra burun aspiratoruyle burnunu temizle ardindan damla sk cnm bu sekilde cok cok iyi nefes aliyorkızlar Ahmet hasta oldu burnu akıyor ne yapmalıyım. cold mix diye bir damla var onu üstüne sıkıyorum burnu açılıyor sonra tekrar kapanıyor ondan sonra soğanı ikiye bölüp karanfil batırdım onuda odaya koydum ama o da çok fayda etmedi hala burnu akıyor burun aktıkça sinirleniyor nefes alamıyor falan ne yapsam geçer ya. sabah tuzlu suyu şırınğayla çok az sıjtım baya ağladı ama açıldı burnu uyuyunca tekrar başa sardık.
Yogurdu seviyorlar bence anne sütüne yakin oluncaKızlar bugün Merte 2.yogurt denemesi yaptım maasallah dünden daha çok sevdi. Hatta 1cay kaşığı verdim artık vermeyim rahatsız olur dedim ağladı tekrar verince sustu
Ya bu aspiratör çok ağlatıyor yani canını acıtıyor sanırım. Kızım da ben çok yapmıştım sürekli ağlıyordu bunda onu bulaşmak istemiyorum başka çözüm yolu yok muKesinlikle once tuzlu suyla temizle sonra burun aspiratoruyle burnunu temizle ardindan damla sk cnm bu sekilde cok cok iyi nefes aliyor
Aspiratorle cekip biraz soğukbuharin önünde beklet canim bizimde tekrarliyor abla krese gidiyorkızlar Ahmet hasta oldu burnu akıyor ne yapmalıyım. cold mix diye bir damla var onu üstüne sıkıyorum burnu açılıyor sonra tekrar kapanıyor ondan sonra soğanı ikiye bölüp karanfil batırdım onuda odaya koydum ama o da çok fayda etmedi hala burnu akıyor burun aktıkça sinirleniyor nefes alamıyor falan ne yapsam geçer ya. sabah tuzlu suyu şırınğayla çok az sıjtım baya ağladı ama açıldı burnu uyuyunca tekrar başa sardık.
Acitmiyor cnm sadece sevmiyorlar inan bu tek cozumu rahatlamasi icin..Ya bu aspiratör çok ağlatıyor yani canını acıtıyor sanırım. Kızım da ben çok yapmıştım sürekli ağlıyordu bunda onu bulaşmak istemiyorum başka çözüm yolu yok mu
Aspiratorle çekmeyin nasil tikaniyor her gun sumuk çıkıyorAcitmiyor cnm sadece sevmiyorlar inan bu tek cozumu rahatlamasi icin..
Canım benim yastığım da aynı bu şekil hatta seninki daha çukur daha güzel ama ben direkt omzunun üstüne yatırıyorum soluna doğru o da kendi kıçını kıvırıp yatıyor zaten şu şekilseverb sendin sanırım canım bebeği tek tarafa yatıpta sekil bozukluğu olan . yastık yaptım dıypdun o yastığı bebek yatarken fotograflayıp bana atar mısn . bende yapmak istyrm kafası düzelsin diye ben böyle yapıyrm ama hemen çeviriyo kafasını saga doğru yıne
ya benim kızda gidiyor ordan getirmiş olabilirmi. kızım hasta değil ama.Aspiratorle cekip biraz soğukbuharin önünde beklet canim bizimde tekrarliyor abla krese gidiyor
Almam lazım o zaman evde yok şuan kızımı büyük bir şişe var onunla tuzlu yapıp temizliyorum artık aspiratörü atmıştım.Acitmiyor cnm sadece sevmiyorlar inan bu tek cozumu rahatlamasi icin..
Bende kullaniyorum cunku nefes alamiyor yoksa yapincada asiri rahatliyorAspiratorle çekmeyin nasil tikaniyor her gun sumuk çıkıyor
Al cnm hatta filtreli bulabilirsen en guzeli onlar ondan alya benim kızda gidiyor ordan getirmiş olabilirmi. kızım hasta değil ama.
Almam lazım o zaman evde yok şuan kızımı büyük bir şişe var onunla tuzlu yapıp temizliyorum artık aspiratörü atmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?