2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın kızlar, egemen normalde uyanınca ağlamazdi.iki üç gündür özellikle geceleri gözünü açtı mi önce bes dk avazı çıktığı kadar ağlıyor.cok zor sakinlesiyor.hic böyle yapmazdı.dort gün dışarda kaldık o süreçte yanımda yattı bana mı alıştı acaba ya.yoksa lütfen geçici diiyin banaben naptim da böyle oldu anlamad

Hergun huyları degisiyor cnm sakin ol defnede bağriş çağrış hep hic böyle degildi cok uslu sessiz bir cocuktu simdi geceleri de aglayarak uyanıyor onceden oyun sesine uyanirdim

Hergun huyları degisiyor cnm sakin ol defnede bağriş çağrış hep hic böyle degildi cok uslu sessiz bir cocuktu simdi geceleri de aglayarak uyanıyor onceden oyun sesine uyanirdim
Aynen ya aynen tamda aynı şeyi yaşıyoruz...baktım da atak haftasindaymisiz 18-20 haftalar arası sürüyormuş

Konak için dün zeytinyağlı taramayı ysptık ama hepsi çıkmamış. Tekrar denersem zorlamış olmam değil mi?

Merhaba bayanlar. Nasılsınız? Baya oldu görüşmeyeli. İnşallah hepiniz iyisinizdir

Biz bugün 4.ay aşılarını vurdurduk Şeymanın. Demir ilacını aldık. Sağlığı sıhhatı iyi şükür ama çok huysuz, tam bi kucak delisi

Bu arada gözünün önünde böyle bişi çıktı. 2 aydır geçmedİ. Ağzının kenarında da daha küçüğü var. Aile hekimine sordum iltihaplı gibi duruo, antibiyotik başlanabilir ama dedi; yinede cildiye de görsün, onlar daha iyi anlar dedi. Eşimde diyor ki çok önemli değil bunlar, yağ Bezesi kendiliğinden geçer. halk arasında süt damlası diye de biliniyor. Bebişinde bu Şekilde olanlar var mı…

Eklentiler

• 6767F1DE-E245-4D4F-A952-BA5DE8652732.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 89
Wings06 Mert havucu da sindirememis patatesi de sindirememisti ben bugün 1damla kadar z.yagi azcik salça ve şehriye ile küçük bir çorba yaptım blenderladim verdim 1 2 kasık napim belki böyle daha rahat yer dedim. Insallah sorun olmaz. Sen başka neler verdin

Evet canim bu yağ bezesi. Sen bebeğinin yüzüne krem vs kulaniyor musun genelde ondan oluyor benim bildiğim eğer vücuduna uygun değilse.

Evet canim bu yağ bezesi. Sen bebeğinin yüzüne krem vs kulaniyor musun genelde ondan oluyor benim bildiğim eğer vücuduna uygun değilse.
Yok cnm. Hiçbir şey sürmüyorum. Sütümü sürüyorum sadece arada

Yok cnm. Hiçbir şey sürmüyorum. Sütümü sürüyorum sadece arada
Sütün yagliysa ondan da olabilir canım. Benim bildiğim öyle çünkü bende bir kez yüzüme yoğun bir yağ sürmüştüm ondan sonra alnımda 3 4 tane bu bezelerden çıktı.
Farklı bir sebebi varsa bilemiyorum tabi

Ben ara verdim canım havuçtan sonra jel gibi yapti kirmizilik vardi iki gün bugünde patates kabak havuç yaptim çok az verdim yoğurt tarhana filan daha korkuyorum alerji yaparmı diye mukus arttı annem daha verme rahatsız oluyor diyor süt içmemeye başladi bi kilosuna baktirip öyle veririm heralde ne bileyim erken değil mi daha ya
Öyle verince sevdi mi

Sevdi denmez ama yedi canim öyle öyle alışacak napalim. Alerji varsa birsey diyemem canm bizimki de bakicam rahatsiz olursa bende beklerim az daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…