2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
O zaman kendiliğinden geçer mi ki.? Goturmesem mi ki cildiyeye

Sevdi denmez ama yedi canim öyle öyle alışacak napalim. Alerji varsa birsey diyemem canm bizimki de bakicam rahatsiz olursa bende beklerim az daha.
Aynen canim yok diyorlarda ben emin değilim arada nadir veiririm bağirsaklari daha küçücük ama sevdi gibi şap şap seslerle yiyor öğürme yok fazla ama Demir damlasını öğürüyor içine koyup vereyim bari dedim öğürdü farketti
Siz ne kullanıyosunuz demir
Ebruzerm canım aynen tadimlik doyumluk zaten alamazlar ek gidaya erken başlanmasi süt/mama reddine sebep olabiliyormuş zaten az içti daha da ek besinle ilerleyemez bir de midesi sindirmiyor ben beklerim gibi

Tadımlık canim
doyumluk zaten yiyemiyor ögürüyor. Bugün de ancak 1 mama kaşığı verdim yerken de cogunu çıkarıyor zaten
O zaman kendiliğinden geçer mi ki.? Goturmesem mi ki cildiyeye
Benimki kendiliğinden geçmedi canim kendim sıktım ama sen cildiyeye gotur bence

Defne’de de ara ara çıkıyor, sütümden biraz damlatıyorum üstüne. İçin rahat etmezse götür yine doktora ama antibiyotik ciddi bir durum yoksa bu kadarlık bebek için doğru gelmiyor bana

Merhaba kızlar rota virüs asisini yaptıran var mi ben kararsız kaldım da yaptırıp yaptırmamakla ?
Biz de kararsız kalmıstık eşimle doktora gittiğimizde doktor menenjit aşısı kırmızı çizgi, rotada tabiki önemli ağır geçen bir hastalık ama alerjik bebeklerde bazen önermeyebiliyorum dedi yaptırmamaya karar verdik hayırlısı

Arkadaşlar merhaba doğum yapalı 3 ay oldu adet görmedim,1 haftayı geçti kasıklarıma ağrı girip çıkıyor 1 ay önce doktora gittim heryerime baktı herşey normal dedi ama bu ağrı neyin nesi adet ağrısı desem çoktan olmam lazımdı üşütünce falan olur mu acaba biraz takıntılı birisiyimde

Bizimkininde burnunun üstünde var 6,7 tane sivilce gibi doğduğundan beridir var ama geçmedi bir türlü 3 aylık olduk geçer diye bekliyorum öyle

Sezeryan dogum olduysa üsütünce ağrı oluyor bende 3.5 ay oldu olmadim adet ama spirail taktirdim adetsiz ondan kanamam var

Sezeryan dogum olduysa üsütünce ağrı oluyor bende 3.5 ay oldu olmadim adet ama spirail taktirdim adetsiz ondan kanamam var
Normal doğum oldu aslında ama ağrıyor hatta uyandım az önce artmış ağrı aynıadet ağrısı gibi gelcekse gelsin artık ya,inş bir sıkıntıyoktur,spiraldede yeni taktırınca kanama olabiliyor diye okumuştum cnm

Defne’de de ara ara çıkıyor, sütümden biraz damlatıyorum üstüne. İçin rahat etmezse götür yine doktora ama antibiyotik ciddi bir durum yoksa bu kadarlık bebek için doğru gelmiyor bana
Bende sütümden damlatıyorum ama bayadır geçmedi. Benimde içime sinmiyor antibiyotik kullanmak. O yüzden hiç gidesim yok cildiyeye yazarsa die ama; geçmeyecek ve daha büyük zarara da yol açacaksa da yapcak bişi yok
Bizimkininde burnunun üstünde var 6,7 tane sivilce gibi doğduğundan beridir var ama geçmedi bir türlü 3 aylık olduk geçer diye bekliyorum öyle
bu şekilde beyaz mı? İçi dolu mu?resim atabilirmisin sakıncası yoksa? Biz 4 aylık olduk hala geçmedi

1 ay sonra ilk radevum cnm bana bakır taktilar sana ne takmışlardı
Ben hormonlu taktirmistim daha cok korusun diye cunku hemen hamile kalabiliyorum diye ama taktirdigim ve kontrolunu oldugum aydan sonra hemen hamile kalmisim.. sonra karnim coook agridi tekrar kontrole gittim
Doktor 6 haftalik hamile oldugumu soylemisti ve spirali orda cikardi

Selam kızlar
Havalar baya soğudu doğalgazı açtınız mı
Ben bu akşam açacağım sanırım arada klimayı açıyorum ama gece serin oluyor çok
Bende kızımı okula götürüp getiriyorum arabaylada olsa artık sıkı giydirmek lazım
Büyük kızımdan astronot tulum var onu kullanırım bende bu kış

Bebege birsey oldu mu cnm

2 haftadir dogalgaz acik cnm aynnen havalar sogudu terine vs dikkat etmeliyiz

Biz 5 gün evde yoktuk. Kayınvalideye gitmiştik. Geldik ev buz gibi olmuş yaktık. Bir ısındı ev sonra dün gece baktım yine soğumuş yine yaktım. Artık kesenin ağzı açıldı bir kere bebekle. Eskiden olsa kasım ortasına yakmazdık ki biz.

LesaM canım yüzündeki yağ bezesini sıktım demişsin iz kalmadı değil mi
Benimde alnımda var küçük bir şey geçmiyor uzun zamandır bende sıkmayı düşünüyorum iz kalmadıysa hemen sıkayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…