O zaman kendiliğinden geçer mi ki.? Goturmesem mi ki cildiyeyeSütün yagliysa ondan da olabilir canım. Benim bildiğim öyle çünkü bende bir kez yüzüme yoğun bir yağ sürmüştüm ondan sonra alnımda 3 4 tane bu bezelerden çıktı.
Farklı bir sebebi varsa bilemiyorum tabi
Aynen canim yok diyorlarda ben emin değilim arada nadir veiririm bağirsaklari daha küçücükSevdi denmez ama yedi canim öyle öyle alışacak napalim. Alerji varsa birsey diyemem canm bizimki de bakicam rahatsiz olursa bende beklerim az daha.
Tadımlık canim
Benimki kendiliğinden geçmedi canim kendim sıktım ama sen cildiyeye gotur benceO zaman kendiliğinden geçer mi ki.? Goturmesem mi ki cildiyeye
Defne’de de ara ara çıkıyor, sütümden biraz damlatıyorum üstüne. İçin rahat etmezse götür yine doktora ama antibiyotik ciddi bir durum yoksa bu kadarlık bebek için doğru gelmiyor banaMerhaba bayanlar. Nasılsınız? Baya oldu görüşmeyeli. İnşallah hepiniz iyisinizdir
Biz bugün 4.ay aşılarını vurdurduk Şeymanın. Demir ilacını aldık. Sağlığı sıhhatı iyi şükür ama çok huysuz, tam bi kucak delisi
Bu arada gözünün önünde böyle bişi çıktı. 2 aydır geçmedİ. Ağzının kenarında da daha küçüğü var. Aile hekimine sordum iltihaplı gibi duruo, antibiyotik tedavisi başlanabilir ama dedi; yinede cildiye de görsün, onlar daha iyi anlar dedi. Eşimde diyor ki çok önemli değil bunlar, yağ Bezesi kendiliğinden geçer. halk arasında süt damlası diye de biliniyor. Bebişinde bu Şekilde olanlar var mı…
Biz de kararsız kalmıstık eşimle doktora gittiğimizde doktor menenjit aşısı kırmızı çizgi, rotada tabiki önemli ağır geçen bir hastalık ama alerjik bebeklerde bazen önermeyebiliyorum dedi yaptırmamaya karar verdik hayırlısıMerhaba kızlar rota virüs asisini yaptıran var mi ben kararsız kaldım da yaptırıp yaptırmamakla ?
Bizimkininde burnunun üstünde var 6,7 tane sivilce gibi doğduğundan beridir var ama geçmedi bir türlü 3 aylık olduk geçer diye bekliyorum öyleMerhaba bayanlar. Nasılsınız? Baya oldu görüşmeyeli. İnşallah hepiniz iyisinizdir
Biz bugün 4.ay aşılarını vurdurduk Şeymanın. Demir ilacını aldık. Sağlığı sıhhatı iyi şükür ama çok huysuz, tam bi kucak delisi
Bu arada gözünün önünde böyle bişi çıktı. 2 aydır geçmedİ. Ağzının kenarında da daha küçüğü var. Aile hekimine sordum iltihaplı gibi duruo, antibiyotik başlanabilir ama dedi; yinede cildiye de görsün, onlar daha iyi anlar dedi. Eşimde diyor ki çok önemli değil bunlar, yağ Bezesi kendiliğinden geçer. halk arasında süt damlası diye de biliniyor. Bebişinde bu Şekilde olanlar var mı…
Sezeryan dogum olduysa üsütünce ağrı oluyor bende 3.5 ay oldu olmadim adet ama spirail taktirdim adetsiz ondan kanamam varArkadaşlar merhaba doğum yapalı 3 ay oldu adet görmedim,1 haftayı geçti kasıklarıma ağrı girip çıkıyor 1 ay önce doktora gittim heryerime baktı herşey normal dedi ama bu ağrı neyin nesi adet ağrısı desem çoktan olmam lazımdı üşütünce falan olur mu acaba biraz takıntılı birisiyimde
Spiral taktirdiysan arada kontrole git cnm.. ben spiralle hamile kalmistimSezeryan dogum olduysa üsütünce ağrı oluyor bende 3.5 ay oldu olmadim adet ama spirail taktirdim adetsiz ondan kanamam var
1 ay sonra ilk radevum cnm bana bakır taktilar sana ne takmışlardıSpiral taktirdiysan arada kontrole git cnm.. ben spiralle hamile kalmistim
Normal doğum oldu aslında ama ağrıyor hatta uyandım az önce artmış ağrı aynıadet ağrısı gibi gelcekse gelsin artık ya,inş bir sıkıntıyoktur,spiraldede yeni taktırınca kanama olabiliyor diye okumuştum cnmSezeryan dogum olduysa üsütünce ağrı oluyor bende 3.5 ay oldu olmadim adet ama spirail taktirdim adetsiz ondan kanamam var
Bende sütümden damlatıyorum ama bayadır geçmedi. Benimde içime sinmiyor antibiyotik kullanmak. O yüzden hiç gidesim yok cildiyeye yazarsa die ama; geçmeyecek ve daha büyük zarara da yol açacaksa da yapcak bişi yokDefne’de de ara ara çıkıyor, sütümden biraz damlatıyorum üstüne. İçin rahat etmezse götür yine doktora ama antibiyotik ciddi bir durum yoksa bu kadarlık bebek için doğru gelmiyor bana
bu şekilde beyaz mı? İçi dolu mu?resim atabilirmisin sakıncası yoksa? Biz 4 aylık olduk hala geçmediBizimkininde burnunun üstünde var 6,7 tane sivilce gibi doğduğundan beridir var ama geçmedi bir türlü 3 aylık olduk geçer diye bekliyorum öyle
Ben hormonlu taktirmistim daha cok korusun diye cunku hemen hamile kalabiliyorum diye ama taktirdigim ve kontrolunu oldugum aydan sonra hemen hamile kalmisim.. sonra karnim coook agridi tekrar kontrole gittim1 ay sonra ilk radevum cnm bana bakır taktilar sana ne takmışlardı
Bebege birsey oldu mu cnmBen hormonlu taktirmistim daha cok korusun diye cunku hemen hamile kalabiliyorum diye ama taktirdigim ve kontrolunu oldugum aydan sonra hemen hamile kalmisim.. sonra karnim coook agridi tekrar kontrole gittim
Doktor 6 haftalik hamile oldugumu soylemisti ve spirali orda cikardi
2 haftadir dogalgaz acik cnm aynnen havalar sogudu terine vs dikkat etmeliyizSelam kızlar
Havalar baya soğudu doğalgazı açtınız mı
Ben bu akşam açacağım sanırım arada klimayı açıyorum ama gece serin oluyor çok
Bende kızımı okula götürüp getiriyorum arabaylada olsa artık sıkı giydirmek lazım
Büyük kızımdan astronot tulum var onu kullanırım bende bu kış
Aynen terde kötü2 haftadir dogalgaz acik cnm aynnen havalar sogudu terine vs dikkat etmeliyiz
Selam kızlar
Havalar baya soğudu doğalgazı açtınız mı
Ben bu akşam açacağım sanırım arada klimayı açıyorum ama gece serin oluyor çok
Bende kızımı okula götürüp getiriyorum arabaylada olsa artık sıkı giydirmek lazım
Büyük kızımdan astronot tulum var onu kullanırım bende bu kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?