2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
5 yıl önceki halimiz
5 yıldır güzel faturalar ödüyoruz

Bilmiyorum onun bununla bir alakasi varmi cnm ama ben 17 haftalikken kaybetmistim. Ama spiralle hamile kalip saglikla doguranda var
Cok üzüldüm cnm inşallah başıma gelmez, 3 yil sonra cikartıcam ondna sonra Allah nasip ederse insallah

Bende aldim 2 tane giydirmedim daha biri cok kalin biri de şimdilik tam giydireyim bende
Nereden Ldin canim bende evebektekini aldım ama baya Kalın ve büyük daha küçük kalipta cartersde filan var sanirim bizim yüzü. Soğuyor geceleri kolu açik olanlar kullanişli değil gibi

Nereden Ldin canim bende evebektekini aldım ama baya Kalın ve büyük daha küçük kalipta cartersde filan var sanirim bizim yüzü. Soğuyor geceleri kolu açik olanlar kullanişli değil gibi
Ben civilden aldm cnm biri ayakli biri ayaksiz kolları uzun ikisininde kalın olani ben aldim diğeri hediye geldi büyük geliyor 9 aylik ama olsun hemen uzuyorlar

Bende e bebekten aldım 1.5 tog hiç terletmiyor kalınlığı gayet iyi acaba sen 2 tog mu aldın canım

Bizde hep 1000 ödemiştik en az şimdi sahada artmiştir şu an lojmandayiz eşim bakiyo o işlere

Ciddi miii
Ay bakalım bizim nolacak o kadar olmaz muhtemelen. Evimiz çok küçük. Geçen sene en çok 200 geldi. 500 falan öderiz en fazla umarım..

Ben pompa kullanıyordum ne zamandir emmediği için bi valfi değiştirdim dün bulamadiğim için süt miktari çok artti bunlari kaynatmamak gerekiyormuş hastane tipi kiraliycam sanirim bu da eski haline gelince pompa kuşlananlarin haberi olsun istedim böyle sikinti olabiliyor ve ben farketmemişim sadece uzun zamanda sağiyodu belkide yağli süt gelmiyodu baya su oranı fazla gibiydi

Ciddi miii
Ay bakalım bizim nolacak o kadar olmaz muhtemelen. Evimiz çok küçük. Geçen sene en çok 200 geldi. 500 falan öderiz en fazla umarım..
Aynen çati kati yalitim yoktu ama normalde ödediğin üç kati olabiliyor çocuk olunca, inşallah öyle az olur

160 metre kareydi o zaman evimiz ona rağmende hasta olmuştu kizimda bi de 3 yaşlarindaydi yani

Aynen çati kati yalitim yoktu ama normalde ödediğin üç kati olabiliyor çocuk olunca, inşallah öyle az olur

160 metre kareydi o zaman evimiz ona rağmende hasta olmuştu kizimda bi de 3 yaşlarindaydi yani

Bizim ev 80 m2 ara kat. Ne kadar farkediyor.
Bir önceki sene alt katımız boştu daha fazla ödüyorduk. Geçen sene alt katımız doldu ve evden çalışma falan olunca adam full yaktı. O da bizi ısıttı sağolsun. Çok az yakmıştım. Keşke bu sene de öyle olsa

İklime görede değişir bizim oraların soğuğu serttir İstanbul belki o kadar soluk olmaz zaten en sıcak yazı geçirdik mahvoldu bebeler bari kiş iyi geçse

On gündür falan bende yakıyorum canım çocuklar üşüyebiliyorlar gece

Kızlar işe başladığım için buraya pek bakamıyorum sizleri özledım
İşe başladığım için dondurucuya süt bırakmıştım şimdi onları ara ara çıkarıyorum ama hem tadı hem kokusu cok fena benim midem kaldırmıyor cocuk nasıl içecek.hem mi böyle oluyor dondurucuya koyulunca? Sütleri ziyan olsun istemiyorum bi yardım edin

Bende şuan stok yapıorm. Ama ilk kızımda da dondurmuştum. Aslında çözdürülünce o kadar kötü koku olmaması lazım. Nasıl ısıtıyosun sen cnm sütü ?

Bizde hep 1000 ödemiştik en az şimdi sahada artmiştir şu an lojmandayiz eşim bakiyo o işlere
Oyyy çokmuş bin lira ya
Biz 600 falan ödüyorduk geçen yıl
Benim ev çok büyük dublex ama üst katı yakmıyoruz alt kat yetiyor misafir gelip kalırsa açıyorum üst katı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…