2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dogrudur canım ilk bir ay bızdede sorun yoktu sonra bende baya sorun ettım dr falan götürdüm bi kaç kez normal dedi . bende baktım çok aglamazsa sorun etmıyrm ,benı yoruyo yoksa

Bebiş huzurluysa hiiç takılma.. Ben artık takmıyorum, bazen kendi yapıyor bazen fitille.

Kilosu en son 1 ekimde 6400 du cnm ben kendimi cok yıprattm

Kızlar bugün devlet hastahanesinde alet takdirdım adetsiz Allahım baya zor birseymiş adetsiz zor oluyor adetli gidin benden tavsiye

Selam kızlar, acaba kışın dışarı çıkarken bebeğe giydirmek için ne almak lazım? Mont ve astronot tulumlar var sanırım hangisi daha kullanışlı olur sizce?

Kizlar nasılsın bişey sorcam benim bebeğim 113 günlük yani 13 Haziran doğumlu bugün emzirirken farkettim saçlarıyla oynadım da dökülüyor arkası üst tarafı normal mi
Benimki de 18 haziran doğumlu sacları uzun süredir dökülüyor, yatağında emerken kucağımda vs hep saçları var, gayet normalmiş doktora sordum

Bizimki de kafasına göre takılıyor da işte iyice bi düzen oturtsakta rahatlasak diye düşünüyorum ben en azından bi de dedim ya bi kaç tane anne takip ediyorum yurt dışından pıt diye uyuyor çocuklar özeniyor insan bugün bakıyorum uykusu var 4 saattir uyumadı pişpisla allah pişpisla yok uyumadı bi türlü esneye esneye ağzı ayrılıyor gözlerinin altı mosmor dalıyor 2 dk sonra bi bakiyorum açmış gözünü beni izliyor 45 dk uğraştım sonunda uyudu ama yorgunluktan öldüm ben de... Bi de çok dakik 17.45te uyuttum bak 19.45te uyandı dakika geçirmiyor

Selam kızlar, acaba kışın dışarı çıkarken bebeğe giydirmek için ne almak lazım? Mont ve astronot tulumlar var sanırım hangisi daha kullanışlı olur sizce?
Ben hergün okula gidip geliyorum abisi için. Bebek arabasına kundak battaniye ile koyuyorum şimdilik. Daha soğuklarda patikli astronot tulumlar iyi oluyor beli vs açılmıyor.

Kuzum uyku düzeni işte bu yüzden önemli. Nasıl uyutursan uyut ister salla ister pışpışla aynı saatlerde aynı sürelerde uyudukça bedeni aynı uykuyu istiyor. Yorgun olunca ya da erken uyutmaya çalışınca uyuması zorlaşıyor sadece. Burnu tıkalı bizimkinin ayakta uyutıyorum mesela emzikle ama daha öncesinde yatağında zamanı geldiğinde yavaş yavaş dalıyordu. İlk 6 ay ki düzen önemli o pıt diye uyuyan çocuklardan istiyorsan:)

Bizim kalın örgü hırkamiz var onunla idare ederiz sanırım.

Ben hergün okula gidip geliyorum abisi için. Bebek arabasına kundak battaniye ile koyuyorum şimdilik. Daha soğuklarda patikli astronot tulumlar iyi oluyor beli vs açılmıyor.
Sağolun kızlar, biz denizlideyiz burası soğuk oluyor epey, ben de bakınayım kalın bir şeyler.

Benim Selim paşam baş parmağı emerek uyumayı alışkanlık haline getirmez inşallah ya, emziği atıp parmak emmeye başladı hatta gece emme sesine uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…