Benimki 3+ numara ucu aventin. Bu sekilde guzelce iciyor diyeri buyuk geliyor bana. 6 ayliktan sonra 6+ gecicem. Cnm beslenme araligini yavas yavas ac sana zor olur yoksa. Mesela acikirsa biraz oyala kucaginda gezdir en azindan 3 saatte bir yapmaya calis.Doktorda diyor beslenme aralarını aç nasıl yapicam bilmiyorum
Uykuda içiyor yoksa az uyuyor bazen uyanıkken içmiyor öyle bi bebek değil ki içsin hepsini bi anda
Biberon uçlari hala 1 numarami sizde ?
Yok canim kalmadı ama çok uğraşıp bozma cildini hassas sıkmaya çalış. Sıkmadan asla gitmiyor .LesaM canım yüzündeki yağ bezesini sıktım demişsin iz kalmadı değil mi
Benimde alnımda var küçük bir şey geçmiyor uzun zamandır bende sıkmayı düşünüyorum iz kalmadıysa hemen sıkayım
Evet canım ebebketeki çok kalın değil civildekiler vs bir tık daha kalın. Ama en küçük 9 aylık var merte de biraz büyük oldu.Ona hiç bakmadim canımLesaM ile aynı sanırım netten aliyim dedim ben de
Olmadı aptamili deniyecegm bir kac gun yapmiyacagm unutsun bakalim yine denerim
Canim senin bebeginin alerjisi oldugu kesinlestimi? Acaba normal mamayi vermeyi denesenmi? Bilemedimki…Çok tavsiye verecek durumda mıyım bilmiyorum ama unutmasa tadını daha iyi. Benim doktorum günlük 15cc ile başlattı mamaya. Tadını öğrensin diye. 15-30 almak istemiyorken şimdi 90-120 alıyor. Hem de alerji maması iğrenç kokuyor. Tabi önce unutturarak dene istersen. Sonra yine olmazsa strese girme azar azar ver.. aptamili her bebek seviyor bence en garanti mama o.
Canim senin bebeginin alerjisi oldugu kesinlestimi? Acaba normal mamayi vermeyi denesenmi? Bilemedimki…
Canim yaa.. kakasinda kan olmasa dicem reflusu var ama kan varsa alerji oldugu nerdeyse kesinAlerji testini bu ay sonu yapacağız ama alerjisi kesin kakada çok defa kan gördüm ne yazık ki. Ve diyetimi bozduğum an fışkırtarak kusuyor. Bir pişik oluyor kıçına kan oturuyor tamamen
Kayınvalidede 5 gün dikkat ettim ama bence o dikkat etmedi. Çorbaya falan tereyağ koymadım diyip içirdi ama tereyağlıydı gibi gibi. Çok kusuyor şu an.
Sağol canim inşallah ben de istiyorum uykulari bozuluyor hemen huysuzlanip yine de az içiyor deniycemBenimki 3+ numara ucu aventin. Bu sekilde guzelce iciyor diyeri buyuk geliyor bana. 6 ayliktan sonra 6+ gecicem. Cnm beslenme araligini yavas yavas ac sana zor olur yoksa. Mesela acikirsa biraz oyala kucaginda gezdir en azindan 3 saatte bir yapmaya calis.Ozaman gecede coook rahat olur gunduzde
Dondurucudan cıkarıp dolabın altında bir gece cozduruyorum.sonra biberona koyup benmarı usulu ısıtıyorum.acaba hava falan mı aldı dolapta ya tadı bi tuhaf ama öykü içti. Az verdım korktumBende şuan stok yapıorm. Ama ilk kızımda da dondurmuştum. Aslında çözdürülünce o kadar kötü koku olmaması lazım. Nasıl ısıtıyosun sen cnm sütü ?
Canım bizimde böyle başlamıştı sonra burun akıntısı fln derken hastalandı dikkat et sakın çıkarma dışarı üşütmesin daha fazlaMiray öksürüyor kizlar böyle oyun gibi sizinde öyle mi sanki ama sık olmaya başladi
Tadına hiç baktın mı ? Canım öyküde içti de nerden aklıma geldiyse bir Tadına bakayım dedım .Ben yaptırdım canım kreşe gittiği için orda çok var ve kapar diğe önlem amaçlı
Bizdede var canım ben hiç dokunmuyorum geçiyor
Bende 4 ayı geçti adet olmadım 2 defa hamilelik testi yaptım negatif. Korunmamıştık salak kocam ben takmam dedibirdaha da tövbe ettim sen ne zmn korunursan o zmn olur dedim ama baya beyaz akıntım var anlamadım gitti
Bende çıkarıyorum benmari usülü ısıtıyorum şapur şupur içiyor
Biz bunu kullaniyoruz cnm.. cok iyi sut iciyor bununlaSağol canim inşallah ben de istiyorum uykulari bozuluyor hemen huysuzlanip yine de az içiyor deniycem
Bizim avent değil avent olsa geçeriz lansinoh bunuda zor tuttu avent var onunlada içmiyor ilk doğduğu zaman tutamamış lansinohuda içememiş ondan. genzine kaçiyor orta akiş aldim huylu bebe bizimki
Avent klasik pp geniş ağiz mi sizinki büyük kizima onu kullandim dr brownsla çok iyiydi bu seferde keşke onu alsaydim biberon kullanmayacaktik güya hayaller hayatlar
Meme reddi yok artık diyordun ya canım acaba sapmadan direkt emzirsen mi,yine mama takviyelerini de yaparsın,sağmak seni yorarMamayı artıracağım sütümü de tekrar biberonla vermeye başlayacağım. Günde 2 kez de mamayı pirinç unuyla hazırlayacağım. Böyle konuştuk doktorla. Bakalım nasıl olacak.. haftaya tekrar tartı istedi.
Şu an tanıma döneminde oldukları için emmesi normal değil mi canım,üç yaşındaki bir çocuğun parmak emmesi gibi psikolojik bişey değil ki kalıcılaşsın.benimki de atıyor parmak yada yumruğu ağzına arada ama ben kalıcı olacağını düşünmüyorum,bir de diş yerleri kaşınmaya başlamıştır ondan da yapabilirEmziği asla istemiyor
İlk doğduğu zamanlar tutuyordu bir süre sonra bıraktı hiç tutmadı bir daha.Geçen gün yine denedim öğürüyor istemiyor bende çok zorlamadım ama bu parmak işi devam ederse zorlarım emziğe uykuya dalarken en azından emer
Sen uygun koşullarda koyduysan buzluğa ve şu an bebeğin keyifle içiyorsa içini rahat tut bence,bende çöl buzluktan içirdim ilk bebeğimde ama hiç tadına bakmadım,bozuk değilse varsın tadı bana değişik gelsin.herşeye tuz atıyoruz ama bebeğe tuzsuz veriyoruz örneğin yiyorlar,o tata alışık olduğu için o yadırgamazDondurucudan cıkarıp dolabın altında bir gece cozduruyorum.sonra biberona koyup benmarı usulu ısıtıyorum.acaba hava falan mı aldı dolapta ya tadı bi tuhaf ama öykü içti. Az verdım korktum
Canım kaç kere çiş yapıyordur günde senceKızlar doktordan çıktık 10 günde 100 gram almışız yine başa döndük. Çok emiyor ama çok kusuyor. 5 gün kayınvalidedeydik hemen düzenimiz bozuldu. Anlamıyorum. Çocuk doktoru da mama + pirinç yulaf unlu muhallebi önerdi.fazla hareketli kalori lazım boş kalori diye düşünme çocuğa o da lazım dedi. Alerji doktorunun lafına geldi bu da.
Canım pisik için bizim hametan bitmişti hamazinc aldim. O hametandan daha hızlı kurutuyor pisiği Kullanmak istersen tavsiye ederim.Alerji testini bu ay sonu yapacağız ama alerjisi kesin kakada çok defa kan gördüm ne yazık ki. Ve diyetimi bozduğum an fışkırtarak kusuyor. Bir pişik oluyor kıçına kan oturuyor tamamen
Kayınvalidede 5 gün dikkat ettim ama bence o dikkat etmedi. Çorbaya falan tereyağ koymadım diyip içirdi ama tereyağlıydı gibi gibi. Çok kusuyor şu an.
Canım siz antibiyotik kullandınız mı şimdi bizde hastayız maalesefCanım bizimde böyle başlamıştı sonra burun akıntısı fln derken hastalandı dikkat et sakın çıkarma dışarı üşütmesin daha fazla
İyiki sordum size ya içim içimi yemişti. Yazık koyduğum sütler ziyan olsa üzülürdümMeme reddi yok artık diyordun ya canım acaba sapmadan direkt emzirsen mi,yine mama takviyelerini de yaparsın,sağmak seni yorar
Şu an tanıma döneminde oldukları için emmesi normal değil mi canım,üç yaşındaki bir çocuğun parmak emmesi gibi psikolojik bişey değil ki kalıcılaşsın.benimki de atıyor parmak yada yumruğu ağzına arada ama ben kalıcı olacağını düşünmüyorum,bir de diş yerleri kaşınmaya başlamıştır ondan da yapabilir
Sen uygun koşullarda koyduysan buzluğa ve şu an bebeğin keyifle içiyorsa içini rahat tut bence,bende çöl buzluktan içirdim ilk bebeğimde ama hiç tadına bakmadım,bozuk değilse varsın tadı bana değişik gelsin.herşeye tuz atıyoruz ama bebeğe tuzsuz veriyoruz örneğin yiyorlar,o tata alışık olduğu için o yadırgamaz
Meme reddi yok artık diyordun ya canım acaba sapmadan direkt emzirsen mi,yine mama takviyelerini de yaparsın,sağmak seni yorar
Canım kaç kere çiş yapıyordur günde sence
Canım pisik için bizim hametan bitmişti hamazinc aldim. O hametandan daha hızlı kurutuyor pisiği Kullanmak istersen tavsiye ederim.
Bu arada kafama göre almadım kizimin pisiği için doktor vermisti hametanla dönüşümlü kullanıyordum.
Elimdekileri bir deneyim cnm çöpe gitsin istemem icmezsede yapacak birsey yok aptamil denerim en kötü çünkü beni emmedigi zaman cok oluyor beni zorladiginda mama vermek istiyorum bugun acile gitmek zorunda kaldim evde süt yoktu mamayida almadı o halimle süt sağmak zorunda kaldımÇok tavsiye verecek durumda mıyım bilmiyorum ama unutmasa tadını daha iyi. Benim doktorum günlük 15cc ile başlattı mamaya. Tadını öğrensin diye. 15-30 almak istemiyorken şimdi 90-120 alıyor. Hem de alerji maması iğrenç kokuyor. Tabi önce unutturarak dene istersen. Sonra yine olmazsa strese girme azar azar ver.. aptamili her bebek seviyor bence en garanti mama o.
Bende öyle bi gece önceden buzdolabına indirirdim. Sonra poşetindeyken benmari usülü sıcak suda ısıtırdım. Biberon almadığı için bardaktan verirdik biz. Ama öyle çok kötü bi tat yada koku olduğunu hatırlamıorm cnm. Belkide hava almış bozulmuşturDondurucudan cıkarıp dolabın altında bir gece cozduruyorum.sonra biberona koyup benmarı usulu ısıtıyorum.acaba hava falan mı aldı dolapta ya tadı bi tuhaf ama öykü içti. Az verdım korktum
Elimdekileri bir deneyim cnm çöpe gitsin istemem icmezsede yapacak birsey yok aptamil denerim en kötü çünkü beni emmedigi zaman cok oluyor beni zorladiginda mama vermek istiyorum bugun acile gitmek zorunda kaldim evde süt yoktu mamayida almadı o halimle süt sağmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?