2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
cnm sen bebeğin ayağına çorap giydiriyomusun, yada patikli pijamalardan mı giydiriyosun, gece yatarken

cnm sen bebeğin ayağına çorap giydiriyomusun, yada patikli pijamalardan mı giydiriyosun, gece yatarken
2 çift çorap giydiriyorum canım biri ince biri kalın
Bir kaç gündür böyle giydiriyorum çünkü çok afedersin gaz çıkardığında bir kaç kez koktu üşüyor demek ki dedim daha kalın giydiriyorum uzun kollu zıbın uzun kollu pijama takımı 2 çiftte çorap

Merhaba kızlar rota virüs asisini yaptıran var mi ben kararsız kaldım da yaptırıp yaptırmamakla ?
Ben yaptırdım canım kreşe gittiği için orda çok var ve kapar diğe önlem amaçlı
Bizdede var canım ben hiç dokunmuyorum geçiyor
Bende 4 ayı geçti adet olmadım 2 defa hamilelik testi yaptım negatif. Korunmamıştık salak kocam ben takmam dedi birdaha da tövbe ettim sen ne zmn korunursan o zmn olur dedim ama baya beyaz akıntım var anlamadım gitti
Bende çıkarıyorum benmari usülü ısıtıyorum şapur şupur içiyor

Kızlar doktordan çıktık 10 günde 100 gram almışız yine başa döndük. Çok emiyor ama çok kusuyor. 5 gün kayınvalidedeydik hemen düzenimiz bozuldu. Anlamıyorum. Çocuk doktoru da mama + pirinç yulaf unlu muhallebi önerdi.fazla hareketli kalori lazım boş kalori diye düşünme çocuğa o da lazım dedi. Alerji doktorunun lafına geldi bu da.

Ozaman o sekilde yap cnm hersey bebegin sagligi icin.. 1 ay bi dene bakalim .. yada pirinc unuyla eskiden sut yaparlarmis o sekilde bir dene veya sadece mama vermeyi bir dene ? Bilemedim

Ozaman o sekilde yap cnm hersey bebegin sagligi icin.. 1 ay bi dene bakalim .. yada pirinc unuyla eskiden sut yaparlarmis o sekilde bir dene veya sadece mama vermeyi bir dene ? Bilemedim

Mamayı artıracağım sütümü de tekrar biberonla vermeye başlayacağım. Günde 2 kez de mamayı pirinç unuyla hazırlayacağım. Böyle konuştuk doktorla. Bakalım nasıl olacak.. haftaya tekrar tartı istedi.

Aynen o sekilde bir dene cnm.. belki ise yarar bebisin icin. Evet hersey kilo degil ama duzenli bi sekilde kilo almalarida gerekiyor gelisimi icin

Bugün benim kızda sol elinin baş parmağına taktı kafayı sürekli emiyor ben çıkarıyorum o koyuyor inş alışmaz

Ebruzerm cnm ben defneye pazar gunü ilk defa mama vermiştim hemde cocugu kusturmustum ya simdi mama veriyorum icmiyor istemiyor ya ne yapacam benide bazen emmiyor süt sağmakta yorucu stokta da kalmadı hipp ve bebelac almadı dige rmamalarida denesem mi ki

Benim bildigim turkiyede en iyi mamalar ( burda bilinen) Sma optipro ve Aptamil. Burdaki isimleri Nan nestle ve Nutrilon.

Bu ikisi sadece eczanelerde satiliyor burda. Bunlardan birine istersen basla ve alismasi icin zaman ver. Ama vermeye devam et cnm pes etme normalde simdiki aylardaki bebekler 4 saatte bir en az 120 cc icmeli. ( kiloya gore degsir bazi bebekler 150 cc iciyor). Veya bazilar 2 saatte bir 60-90 cc iciyor. Ama en guzeli bu sut icme suresini 3,5-4 saate cekmek. Ve biberonunu sevdiginden emin ol bazi biberonlardan icmek zor oluyor. Benim kizim suan aventinkini kullaniyor ama aventinde 2 farkli basi var. Hangisini sevdigini sen anlarsin tabiki. Veya baska marka kullaniyorsan bir bak bakalim seviyormu diye.

Olmadı aptamili deniyecegm bir kac gun yapmiyacagm unutsun bakalim yine denerim

Emzik vermeyi dene cnm ozaman ele alismaz

Aynısı bizde de var emzik verdm o yüzden
Emziği asla istemiyor
İlk doğduğu zamanlar tutuyordu bir süre sonra bıraktı hiç tutmadı bir daha.Geçen gün yine denedim öğürüyor istemiyor bende çok zorlamadım ama bu parmak işi devam ederse zorlarım emziğe uykuya dalarken en azından emer

Cnm emzige alistirmak kolay olmuyor her bebek öguruyor ilk baslarda ama sen pes etmeden verirsen yavas yavas alisir en azindzn uykuya gecisinde ver benim kizimda sadece uyumak istediginde istiyor vermesem elini emiyor hemen veriyorum

Miray öksürüyor kizlar böyle oyun gibi sizinde öyle mi sanki ama sık olmaya başladi

Miray öksürüyor kizlar böyle oyun gibi sizinde öyle mi sanki ama sık olmaya başladi
Malesef benim kizimdada o sekilde baslamisti cnm sonra üsuttu.. sen sicak tutmaya calis bebegini bizde birde balgam cikti.. burnunu temizliyorum surekli gerekirse hava ( aerosol ) vericem ama suan gerek yok

Malesef benim kizimdada o sekilde baslamisti cnm sonra üsuttu.. sen sicak tutmaya calis bebegini bizde birde balgam cikti.. burnunu temizliyorum surekli gerekirse hava ( aerosol ) vericem ama suan gerek yok
Bizimde geniz akintisi var oda ısısı 26 25 derece iyi değil mi. Gece kilima açiyoruz diler odalarda daha kalorifer yanmıyor girip çiktikça oluyor belki. Sonra birden çok mu öksürmeye başladi canim

Doktorda diyor beslenme aralarını aç nasıl yapicam bilmiyorum
Uykuda içiyor yoksa az uyuyor bazen uyanıkken içmiyor öyle bi bebek değil ki içsin hepsini bi anda
Biberon uçlari hala 1 numarami sizde ?

Bizimde geniz akintisi var oda ısısı 26 25 derece iyi değil mi. Gece kilima açiyoruz diler odalarda daha kalorifer yanmıyor girip çiktikça oluyor belki. Sonra birden çok mu öksürmeye başladi canim
Öksurmesi sukur cogalmadi cnm sadece balgamdan dolayi öksurdugu oldu ama surekli temizledim burnunu o nedenle ilerlemedi Korkma bunlar bebek cocuk daha cok hastalanip iyilesicekler Rabbim dermansiz dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…