cnm sen bebeğin ayağına çorap giydiriyomusun, yada patikli pijamalardan mı giydiriyosun, gece yatarkenSelam kızlar
Havalar baya soğudu doğalgazı açtınız mı
Ben bu akşam açacağım sanırım arada klimayı açıyorum ama gece serin oluyor çok
Bende kızımı okula götürüp getiriyorum arabaylada olsa artık sıkı giydirmek lazım
Büyük kızımdan astronot tulum var onu kullanırım bende bu kış
2 çift çorap giydiriyorum canım biri ince biri kalıncnm sen bebeğin ayağına çorap giydiriyomusun, yada patikli pijamalardan mı giydiriyosun, gece yatarken
Ben yaptırdım canım kreşe gittiği için orda çok var ve kapar diğe önlem amaçlıMerhaba kızlar rota virüs asisini yaptıran var mi ben kararsız kaldım da yaptırıp yaptırmamakla ?
Bizdede var canım ben hiç dokunmuyorum geçiyorMerhaba bayanlar. Nasılsınız? Baya oldu görüşmeyeli. İnşallah hepiniz iyisinizdir
Biz bugün 4.ay aşılarını vurdurduk Şeymanın. Demir ilacını aldık. Sağlığı sıhhatı iyi şükür ama çok huysuz, tam bi kucak delisi
Bu arada gözünün önünde böyle bişi çıktı. 2 aydır geçmedİ. Ağzının kenarında da daha küçüğü var. Aile hekimine sordum iltihaplı gibi duruo, antibiyotik başlanabilir ama dedi; yinede cildiye de görsün, onlar daha iyi anlar dedi. Eşimde diyor ki çok önemli değil bunlar, yağ Bezesi kendiliğinden geçer. halk arasında süt damlası diye de biliniyor. Bebişinde bu Şekilde olanlar var mı…
Bende 4 ayı geçti adet olmadım 2 defa hamilelik testi yaptım negatif. Korunmamıştık salak kocam ben takmam dediArkadaşlar merhaba doğum yapalı 3 ay oldu adet görmedim,1 haftayı geçti kasıklarıma ağrı girip çıkıyor 1 ay önce doktora gittim heryerime baktı herşey normal dedi ama bu ağrı neyin nesi adet ağrısı desem çoktan olmam lazımdı üşütünce falan olur mu acaba biraz takıntılı birisiyimde
Bende çıkarıyorum benmari usülü ısıtıyorum şapur şupur içiyorKızlar işe başladığım için buraya pek bakamıyorum sizleri özledım
İşe başladığım için dondurucuya süt bırakmıştım şimdi onları ara ara çıkarıyorum ama hem tadı hem kokusu cok fena benim midem kaldırmıyor cocuk nasıl içecek.hem mi böyle oluyor dondurucuya koyulunca? Sütleri ziyan olsun istemiyorum bi yardım edin
Ozaman o sekilde yap cnm hersey bebegin sagligi icin.. 1 ay bi dene bakalim .. yada pirinc unuyla eskiden sut yaparlarmis o sekilde bir dene veya sadece mama vermeyi bir dene ? BilemedimKızlar doktordan çıktık 10 günde 100 gram almışız yine başa döndük. Çok emiyor ama çok kusuyor. 5 gün kayınvalidedeydik hemen düzenimiz bozuldu. Anlamıyorum. Çocuk doktoru da mama + pirinç yulaf unlu muhallebi önerdi.fazla hareketli kalori lazım boş kalori diye düşünme çocuğa o da lazım dedi. Alerji doktorunun lafına geldi bu da.
Ozaman o sekilde yap cnm hersey bebegin sagligi icin.. 1 ay bi dene bakalim .. yada pirinc unuyla eskiden sut yaparlarmis o sekilde bir dene veya sadece mama vermeyi bir dene ? Bilemedim
Aynen o sekilde bir dene cnm.. belki ise yarar bebisin icin. Evet hersey kilo degil ama duzenli bi sekilde kilo almalarida gerekiyor gelisimi icinMamayı artıracağım sütümü de tekrar biberonla vermeye başlayacağım. Günde 2 kez de mamayı pirinç unuyla hazırlayacağım. Böyle konuştuk doktorla. Bakalım nasıl olacak.. haftaya tekrar tartı istedi.
Emzik vermeyi dene cnm ozaman ele alismazBugün benim kızda sol elinin baş parmağına taktı kafayı sürekli emiyor ben çıkarıyorum o koyuyorinş alışmaz
Benim bildigim turkiyede en iyi mamalar ( burda bilinen) Sma optipro ve Aptamil. Burdaki isimleri Nan nestle ve Nutrilon.Ebruzerm cnm ben defneye pazar gunü ilk defa mama vermiştim hemde cocugu kusturmustum ya simdi mama veriyorum icmiyor istemiyor ya ne yapacam benide bazen emmiyor süt sağmakta yorucu stokta da kalmadı hipp ve bebelac almadı dige rmamalarida denesem mi ki
Aynısı bizde de var emzik verdm o yüzdenBugün benim kızda sol elinin baş parmağına taktı kafayı sürekli emiyor ben çıkarıyorum o koyuyorinş alışmaz
Olmadı aptamili deniyecegm bir kac gun yapmiyacagm unutsun bakalim yine denerimBenim bildigim turkiyede en iyi mamalar ( burda bilinen) Sma optipro ve Aptamil. Burdaki isimleri Nan nestle ve Nutrilon.
Bu ikisi sadece eczanelerde satiliyor burda. Bunlardan birine istersen basla ve alismasi icin zaman ver. Ama vermeye devam et cnm pes etme normalde simdiki aylardaki bebekler 4 saatte bir en az 120 cc icmeli. ( kiloya gore degsir bazi bebekler 150 cc iciyor). Veya bazilar 2 saatte bir 60-90 cc iciyor. Ama en guzeli bu sut icme suresini 3,5-4 saate cekmek. Ve biberonunu sevdiginden emin ol bazi biberonlardan icmek zor oluyor. Benim kizim suan aventinkini kullaniyor ama aventinde 2 farkli basi var. Hangisini sevdigini sen anlarsin tabiki. Veya baska marka kullaniyorsan bir bak bakalim seviyormu diye.
Emzik vermeyi dene cnm ozaman ele alismaz
Emziği asla istemiyorAynısı bizde de var emzik verdm o yüzden
Cnm emzige alistirmak kolay olmuyor her bebek öguruyor ilk baslarda ama sen pes etmeden verirsen yavas yavas alisir en azindzn uykuya gecisinde ver benim kizimda sadece uyumak istediginde istiyor vermesem elini emiyor hemen veriyorumEmziği asla istemiyor
İlk doğduğu zamanlar tutuyordu bir süre sonra bıraktı hiç tutmadı bir daha.Geçen gün yine denedim öğürüyor istemiyor bende çok zorlamadım ama bu parmak işi devam ederse zorlarım emziğe uykuya dalarken en azından emer
Malesef benim kizimdada o sekilde baslamisti cnm sonra üsuttu.. sen sicak tutmaya calis bebegini bizde birde balgam cikti.. burnunu temizliyorum surekli gerekirse hava ( aerosol ) vericem ama suan gerek yokMiray öksürüyor kizlar böyle oyun gibi sizinde öyle mi sanki ama sık olmaya başladi
Bizimde geniz akintisi var oda ısısı 26 25 derece iyi değil mi. Gece kilima açiyoruz diler odalarda daha kalorifer yanmıyor girip çiktikça oluyor belki. Sonra birden çok mu öksürmeye başladi canimMalesef benim kizimdada o sekilde baslamisti cnm sonra üsuttu.. sen sicak tutmaya calis bebegini bizde birde balgam cikti.. burnunu temizliyorum surekli gerekirse hava ( aerosol ) vericem ama suan gerek yok
Öksurmesi sukur cogalmadi cnm sadece balgamdan dolayi öksurdugu oldu ama surekli temizledim burnunu o nedenle ilerlemediBizimde geniz akintisi var oda ısısı 26 25 derece iyi değil mi. Gece kilima açiyoruz diler odalarda daha kalorifer yanmıyor girip çiktikça oluyor belki. Sonra birden çok mu öksürmeye başladi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?