2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende 67 kiloyum şu an
8-9 kilo fazlam var
Aynaya bakmak istemiyorum
Kıyafet konusundada saldım kendimi kilo aldıkça çünkü güzel durmuyor
Bende aynı durumdayım maalesef. Hele pantolonlarımdan fırlayacak gibiyim. Bol bol 1 2 trençim var hep onlarla takılıyorum dışarıda da insan yeni birşeyler de almak istemiyor bol alacağıma zayıflamaya çalışayım diyorum daha çok alıyorum

Aynen 5kiloyla doğuma girdim. Doğumdan sonra 62lere bile inmiştim şimdi tekrar doğum kilomdayım 70 civarı. Oğlumdada böyle olmuştum hamileyken almıyorum diye nazara geliyorum galiba

Ben 14 kilo almıştım. Aslında 7-8 almıştım. Son ay yattım ya şişmişim
58le başladım, 72 ile doğuma gittim. 62ye düştüm. Şimdi ben de 65-66 olmuşum.

Bende 67 kiloyum şu an
8-9 kilo fazlam var
Aynaya bakmak istemiyorum
Kıyafet konusundada saldım kendimi kilo aldıkça çünkü güzel durmuyor

Ben de tayt bol tişört giyiyorum sadece. Bakkala çakkala giderken spor şık kombin yapıyorum. Ama nikaha gittik geçen. Allahım feciydim. Bu ay sonu da düğün var bakalım ne giycem

Aynen öyle canım hep zayıflayacağım almam diyorum zayıflayamıyorum da
Bu yaz eski şortlarımdan giyiyordum haliyle sıkıyor tabi , bir gün annem dedi ki giyme bir daha bunu kilolu göstermiş seni ahhh canım annem zaten kiloluyum suç şortta değil bende dedim

Ben 14 kilo almıştım. Aslında 7-8 almıştım. Son ay yattım ya şişmişim
58le başladım, 72 ile doğuma gittim. 62ye düştüm. Şimdi ben de 65-66 olmuşum.
Sen bir de o kadar diyet yapıyorsun herşeyi yiyemiyorsun yani:) bende sütüm olsun diye yedimde yedim bide yemek yapmaya fırsatım olmadı atıştırmalar sayesinde bu haldeyim şimdi sütüm de tamamen bitti bir haftadır falan zorluyorum ama yok. Kilo vermeye başlayım bari bende

Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayalım değil mi yani herşey ortada

Doktorda dedi o şekilde ama direk midesi kalkiyor sesli bi şekilde sonrada kusuyor az bi sütle sorun olmadi bugun biraz tatli olani içti öğürerekte olsa iştahi yok az içiyor onuda terliyor çişi çok koyu oluyor Çok sağol canim

Benim diyetten sonra oldu zaten. Pilav makarna ekmek en garanti bebeği rahatsız etmeyen yiyecekler. Karnımı pilavla doyuruyorum. Bi tencere pilav yapıyorum sabahtan akşama kadar onu yiyorum

Benim diyetten sonra oldu zaten. Pilav makarna ekmek en garanti bebeği rahatsız etmeyen yiyecekler. Karnımı pilavla doyuruyorum. Bi tencere pilav yapıyorum sabahtan akşama kadar onu yiyorum
Kalkayım da bende bir tencere pilav yapayım baribayadır yememiştim
Sen diyetten zorunlu yiyorsun bense bayılıyorum pilava makarnaya hamur işlerine tatlılara.aslında hepsi çöp

Kalkayım da bende bir tencere pilav yapayım baribayadır yememiştim
Sen diyetten zorunlu yiyorsun bense bayılıyorum pilava makarnaya hamur işlerine tatlılara.aslında hepsi çöp

Ben de seviyorum canım.
Hem de kolayıma geliyor.talya foods diye bir marka var sağlıklı makarnalar falan yapıyor. Mercimkli vs makarnalarından aldım. Sağlıklı yiyim bari diye. Çocuk gazdan dün bütün gece uyumadı. Bugün de sürekli kusuyor. Ben hamur makarnama geri döndüm bugün

Teşekkür ederim canım.dr demedi de okumuştum bu şekilde. Yeni anne olunca herkes herşeyi biliyor tavsiyeler bildimcik olmalar bitmiyor... inşallah normaldir olmadı bı Dr a götüreyim

Bende cok severim pilav vesaire ama bayadir yemiyorum iyice zayifliyana kadar 3 beyazdan uzak duruyorum sekerli seylerde , meyve bile fazla yemiyorum.. ekstra vitamin aliyorum+ kolajen.. saglikli besleniyorum sebze protein agirlikli ve haftada 2 kisisel antrenörle spor ve evdede zaman buldukca kosu bandi…

Ama normal yemeyi ozledim

Teşekkür ederim canım.dr demedi de okumuştum bu şekilde. Yeni anne olunca herkes herşeyi biliyor tavsiyeler bildimcik olmalar bitmiyor... inşallah normaldir olmadı bı Dr a götüreyim
Kuyruk sokumundami morluklar cnm? Normalde agirlik orda oldugu icin bebeklerde, morarma olabiliyor ama icin rahat edecekse doktorune gotur.

Konu evlat olunca hep evhamliyiz bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…