2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok olur mu çok sağol düşündüğün için canim
Klima dediğin gibi buharda çalişiyo yeterli gelmiyor
Canim merkezi sistem lojmandayiz malesef yandığı zamanda çok sıcak oluyor
Bugun başka doktora gittik ilaçlarini içir bi şekilde dedi ama başka bir şeye gerek görmedi ben iyi duydum
dün yaptiklariniz toparlamiş olabilir dedi ilacıda içmiyor ki sütüne koyup uykuda ancak veriyırum
Zatiden damla verdim şimdi uyuyor

Yüz üstü donuyor saga sola rahat dönüyor bende yatar pozisyonda birakip bir is yapamiyorum hemen dönüyor pusette gezdiriyorum yanimda onda da sıkılınca kendini atıveriyor kemek olmasa halim harap
İyiymiş maşallah. Bizimki nie böyle tembel ya
kötü olmuş cnm. Bende şimdiden dönmediğini bildiğim halde hep koltuğun köşesine bırakıorm bi işim olunca. Ama yok, bizimkinde tık yok

Biliyorum canim eve nebül yazin dedim başka doktora götürdüm sabah
Gerek yok diyor bir şey duymadi dün yaptiğiniz tedavi iyi gelmiş olabilir dedi anlamadim
Boğaz kizarik geniz akintisi var ilaçları kullanmakta sikinti var bizim
zatiden damla antibiyotik yazdi 10 damla şeklinde iki defa antibiyotik dün prosban ve ibromin zero yazilmişti içemiyor diyince onlari eledi kendince
Bencede yani ben de çocuk servisinde çaliştim veriliyodu kötü olması beklenmiyodu öksürmesinide gördü çok değil ama var vicdanen yapamam diyo öyle olunca insanda şüpheye düşürüyor gereksiz kullanıcak diye başka bi doktora mı götürüyüm daha üçüncü bilemedim
Ay çok yazdim valla artik Allah yardimcimiz olsun

İyiymiş maşallah. Bizimki nie böyle tembel ya

kötü olmuş cnm. Bende şimdiden dönmediğini bildiğim halde hep koltuğun köşesine bırakıorm bi işim olunca. Ama yok, bizimkinde tık yok
Her cocuk kendine özel cnm üzme kendini sadece anne sutu mü aldı

Kızlar Egemen'in popoda morluklar var doğduğundan beri.ben normal olduğunu bir yada iki yaşında geçeceğini okumuştum. ama birisi görünce olur mu öyle şey niye bizimkilerde yok falan dedi kafam karıştı açıkçası.sizin bebeklerde de var mı? Yada ikinci üçüncü bebeği olan anneler sonradan geçti mi?

Bilgim yok canım ama doktor öyle dediyse doğrudur elbette. O Birsi nasıl oluyor da bizimkilerde niye yok diyip insanı durduk yere panikletiyor ya. Benim böyle insanları aklım almıyor hiç. Umarım bilgisi olan arkadaşlar vardır da rahatlatır içini

Kızlar doktorumuz demir için ocean microfer verdi. Ama ben kiloya takılmıştım. Dinleyemedim doktoru. Nasıl kullanıcaz bunu kullanan var mı?

Canim eger hiriltisi gecmezse ozaman gotur Bebegini takip et cnm uzme kendini hepsi hastalaniyor sadece elimizden geleni yapicaz mecburen

Canım ben büyük kızımda sırıngayla veriyordum yanağına doğru az az sıkıyordum yutuyordu o şekilde belki denemişsindir ama söyleyim dedim
Bende mamasına katmayı denemiştim ilaçları ama mamanın tadını değiştiriyordu bu sefer mamayıda içmiyordu şırıngayla çözümü bulmuştum

Saçlar döküle döküle arkası çok komik görünüyor önde üstlerde kaldı arkada az kaldı
1 yaşa kadar dökülebilirmiş kontrolde öyle demişti doktor
Yenilerine sağlık inş

Kızlar emzirirken zayıflayan var mı zayiflamak istiyorum yaza düğünler var beni böyle görmelerini istemiyorum zayiflayan varsa neler yaptiniz bana fikir verin lütfen boy 163 kilo olmus 71

Saçlar döküle döküle arkası çok komik görünüyor önde üstlerde kaldı arkada az kaldı
1 yaşa kadar dökülebilirmiş kontrolde öyle demişti doktor
Yenilerine sağlık inş
Cok sirin olmustur bizim arkadasinda 3 4 düğüm olmus dolaşmış dun taradim ama fırçayla açılmadı bir daha ki banyo da dişli tarakla ins açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…