- 5 Ekim 2020
- 14.659
- 40.088
- 548
- 36
Maalesef alerjik bir bebek ama neye alerjisi olduğunu bulamadım.. Yarın alerji doktoruna gideceğiz tekraro zmn kilo alımıda normal oluyo.. Teşekkür ederim
Yok canim bizimki henüz dönmüyor.Kızlar sizin bebişler sırtüstü yatarken sağa sola dönüyor mu? ya bizim kız kucakta durmaktan sırtüstü yatmadığı için hala dönmüyor vallahi
Mongol lekesi o. Büyüdükçe geçiyor korkulacak birsey değil kizimda da vardi geçti.Kuyruk sokumunda da var ama daha çok kalçanin iki yan taraflarında canım. Kesinlikle öyle canım kendimde olsa amaan geçer gider derim ama evlat öyle olmuyor
Geçmiş olsun canımBronşit olmuşuz çoook üzgünüm kendimi çoook suçluyorum dua edinde ilerlemesin
Evet cnm ♡♡Şeyma mı adın
Regl olmandan kaynaklı zaten bi azalma olmuştur geçici olarak,bir de dört sağım az hiç emmiyorsa.gece sağmaya da özen göster şöyle uykunu biraz alınca kalk sağ gece çok etkiliyor süt üretimini,gün içerisinde dengeli beslenmeye çalış ve çok su tüket artar inşallahKizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Uzun zamandir oglumla ugrasmaktan yazamadim buraya, ozlemisim
Kizlar 3,5 aylik oldu oglum, dun regl oldum. Baya yogun kanamam var. Oglumda meme reddi vardi, 20 gunlukten sonra hep sutumu sagip biberonla veriyordum. Son dobemlerde gunluk 600-700ml sut cikiyordu. Fakat 1 haftadir 200ml dustu sutum. Kesiliyor mu acaba? Mamaya basladim mecbur.
Allah rizasi icin bana bisey deyin. Moralim cok bozuk, sabah cok agladim. Dun sabah 100ml sagdim, bu sabah 20ml cikti.
Galactaco, solgar bira mayasi kullaniyorum 3 gundur, sutum hic artmadi. Bu regl donemine ozgu gecici mi? Yoksa sutum kesiliyor mu? Gunde 4 kez sagim yapiyorum bu arada.
Bilen biri varsa nolur yazsin.
Benim kızımda da var canım. Popo ve biraz sırt bölgesinde. Büyük kızımda da vardı. MONGOL LEKELERİ deniyor onlara canım. Google a bak. Tedavi gerektirmez, bikaç yıl sonra kendiliğinden geçer. Büyük kızımınki de geçmişti kendiliğinden. Bu da geçer
Canım ŞUAN bebeğin toplam kilosu kaç. Ortalamanın üstünde ise ya da ortalamaya yakınsa iyidir. haftalık ya da günlük ne kadar aldığına çok takılma bence.Kızlar iyi geceler.. Bebeğim bugun 4 aylık oldu ve aylık kontrolune götürdük.. 20 günde 300 gr almış.. Doktorumuz 10 gün sonra tekrar tartalım eğer 300 gr daha almazsa mamaya başlamak zorundasın dedi.. Mamaya başlamayı hiç istemiyorum, kilo alımı bana yeterli gibi geldi.. Sizce??
Kizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Kizlar 3,5 aylik oldu oglum, dun regl oldum. Baya yogun kanamam var. Oglumda meme reddi vardi, 20 gunlukten sonra hep sutumu sagip biberonla veriyordum. Son dobemlerde gunluk 600-700ml sut cikiyordu. Fakat 1 haftadir 200ml dustu sutum. Kesiliyor mu acaba? Mamaya basladim mecbur.
Allah rizasi icin bana bisey deyin. Moralim cok bozuk, sabah cok agladim. Dun sabah 100ml sagdim, bu sabah 20ml cikti.
Galactaco, solgar bira mayasi kullaniyorum 3 gundur, sutum hic artmadi. Bu regl donemine ozgu gecici mi? Yoksa sutum kesiliyor mu? Gunde 4 kez sagim yapiyorum bu arada.
Canım sakın üzülme sütün dahada etkilenir 1 saatlik sğaımda 20 ml anca çıkıyordu bebek emdikten sonra benimde morelim bozuldu 3 gün boyunca günde üç kere 1 saat sağım yaptım . Power pumping deniyor şöyle yapıyorsun 20 dakk sağım 10 dakka mola 10 dakka sağım 10 dakka mola 10 dakka sağım sonra duruyorsun 3 gün boyunca 3 kere sonra 4. Gün 250 ml sağdım şaka gibi inşallah düzelir seninkideKizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Senin makinenin markası ne çitlimiCanım sakın üzülme sütün dahada etkilenir 1 saatlik sğaımda 20 ml anca çıkıyordu bebek emdikten sonra benimde morelim bozuldu 3 gün boyunca günde üç kere 1 saat sağım yaptım . Power pumping deniyor şöyle yapıyorsun 20 dakk sağım 10 dakka mola 10 dakka sağım 10 dakka mola 10 dakka sağım sonra duruyorsun 3 gün boyunca 3 kere sonra 4. Gün 250 ml sağdım şaka gibi inşallah düzelir seninkide
Doğum kilosu 3175 şimdi 4 aylık oldu 6kilo.. Bencede kilo alımı normal geliyo bana ama doktoru insanın psikolojisini bozuyo.. Mecbur doktor değiştiricez artıkCanım ŞUAN bebeğin toplam kilosu kaç. Ortalamanın üstünde ise ya da ortalamaya yakınsa iyidir. haftalık ya da günlük ne kadar aldığına çok takılma bence.
Regl olmanla ilgili, dönemsel olarak süt etkileniyor maalesef.. Regl dönemi bitince normale dönüyo süt.. Stres yapmamalısın yoksa sütün tamamen azalıyoKizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Hastane tipi canım medela symphony 6 aylık kiraladım 1700₺Senin makinenin markası ne çitlimi
zaten bu aylardan sonra artık kilo alımı ayda 1 kilo olmaz. İllaki azalıcak demişti bize doktorumuz. Ne kadar saçma bi şey söylemiş doktorun. Bu zamana kadar çocuğun gelişimi iyiyken, kilo alabiliyoken ; 400 gr aldı die hemen mamaya başlamak ne saçma… sonuçta bu zamana kadar da seni emdi, sütte yada sende değişen ne ki? Ayrıca bence bazen az bazen çok kilo alımı da normaldir. Bu da robot değil sonuçta, insan. O ay farklı sebeplerden emememiştir, bu ay daha sık emzirirsin toparlar. O yüzden hemen mama ver demek saçma. E bu sefer de mama alan bebek emmeyi bırakcak. Daha riskliDoğum kilosu 3175 şimdi 4 aylık oldu 6kilo.. Bencede kilo alımı normal geliyo bana ama doktoru insanın psikolojisini bozuyo.. Mecbur doktor değiştiricez artık
Sağol canim düşündüğün için ikinci günü iyi oldu ilaçlarla birlikte biraz yumuşadi öksürüğü yok hirilti ilacın etkisi geçinde oluyor ama daha balgam atmadiWings06 Miray nasıl oldu?
Ben de medela kiraliycam serileri aynımı oluyor hep canimHastane tipi canım medela symphony 6 aylık kiraladım 1700₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?