2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maalesef alerjik bir bebek ama neye alerjisi olduğunu bulamadım.. Yarın alerji doktoruna gideceğiz tekrar o zmn kilo alımıda normal oluyo.. Teşekkür ederim

Çoklu besin alerjisiyse bulmak çok zor. Ben bütün alerjen besinleri çıkardım diyetimden. Bizim doktor da biraz manyak çıktı. Bu arada biz mamaya da başladık doktorumuz süt alerjisi devam ederse 6 aydan sonra işe de başlicam. Alerji mamasına alışamaz şimdiden başlayalım demişti. Kilo alımı da azaldı sonradan zaten. Alışmayı geçtik artırdık artık mamayı..

Kızlar sizin bebişler sırtüstü yatarken sağa sola dönüyor mu? ya bizim kız kucakta durmaktan sırtüstü yatmadığı için hala dönmüyor vallahi
Yok canim bizimki henüz dönmüyor.
Kuyruk sokumunda da var ama daha çok kalçanin iki yan taraflarında canım. Kesinlikle öyle canım kendimde olsa amaan geçer gider derim ama evlat öyle olmuyor
Mongol lekesi o. Büyüdükçe geçiyor korkulacak birsey değil kizimda da vardi geçti.

Kizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Uzun zamandir oglumla ugrasmaktan yazamadim buraya, ozlemisim
Kizlar 3,5 aylik oldu oglum, dun regl oldum. Baya yogun kanamam var. Oglumda meme reddi vardi, 20 gunlukten sonra hep sutumu sagip biberonla veriyordum. Son dobemlerde gunluk 600-700ml sut cikiyordu. Fakat 1 haftadir 200ml dustu sutum. Kesiliyor mu acaba? Mamaya basladim mecbur.
Allah rizasi icin bana bisey deyin. Moralim cok bozuk, sabah cok agladim. Dun sabah 100ml sagdim, bu sabah 20ml cikti.
Galactaco, solgar bira mayasi kullaniyorum 3 gundur, sutum hic artmadi. Bu regl donemine ozgu gecici mi? Yoksa sutum kesiliyor mu? Gunde 4 kez sagim yapiyorum bu arada.
Bilen biri varsa nolur yazsin.

Regl olmandan kaynaklı zaten bi azalma olmuştur geçici olarak,bir de dört sağım az hiç emmiyorsa.gece sağmaya da özen göster şöyle uykunu biraz alınca kalk sağ gece çok etkiliyor süt üretimini,gün içerisinde dengeli beslenmeye çalış ve çok su tüket artar inşallah

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin

Kızlar demir desteğine başladık 2 gün oldu. Bebeğim kakası hafif yesil oldu. Demir den kaynaklı mı acaba

Canım ŞUAN bebeğin toplam kilosu kaç. Ortalamanın üstünde ise ya da ortalamaya yakınsa iyidir. haftalık ya da günlük ne kadar aldığına çok takılma bence.

Geçici canım her ay regl dönemi böyle azalıyor 4 aylık bebiş ben 3.ye regl oldum. Her ay da aynı şeyi yaşıyorum her seferinde panik oluyorum sonra düzeliyor.
Şimdi düzelince bir anda aşırı artacak bu sefer de mastit riski oluyor regl bitince

Canım sakın üzülme sütün dahada etkilenir 1 saatlik sğaımda 20 ml anca çıkıyordu bebek emdikten sonra benimde morelim bozuldu 3 gün boyunca günde üç kere 1 saat sağım yaptım . Power pumping deniyor şöyle yapıyorsun 20 dakk sağım 10 dakka mola 10 dakka sağım 10 dakka mola 10 dakka sağım sonra duruyorsun 3 gün boyunca 3 kere sonra 4. Gün 250 ml sağdım şaka gibi inşallah düzelir seninkide

Senin makinenin markası ne çitlimi

Canım ŞUAN bebeğin toplam kilosu kaç. Ortalamanın üstünde ise ya da ortalamaya yakınsa iyidir. haftalık ya da günlük ne kadar aldığına çok takılma bence.
Doğum kilosu 3175 şimdi 4 aylık oldu 6kilo.. Bencede kilo alımı normal geliyo bana ama doktoru insanın psikolojisini bozuyo.. Mecbur doktor değiştiricez artık

Regl olmanla ilgili, dönemsel olarak süt etkileniyor maalesef.. Regl dönemi bitince normale dönüyo süt.. Stres yapmamalısın yoksa sütün tamamen azalıyo

Doğum kilosu 3175 şimdi 4 aylık oldu 6kilo.. Bencede kilo alımı normal geliyo bana ama doktoru insanın psikolojisini bozuyo.. Mecbur doktor değiştiricez artık
zaten bu aylardan sonra artık kilo alımı ayda 1 kilo olmaz. İllaki azalıcak demişti bize doktorumuz. Ne kadar saçma bi şey söylemiş doktorun. Bu zamana kadar çocuğun gelişimi iyiyken, kilo alabiliyoken ; 400 gr aldı die hemen mamaya başlamak ne saçma… sonuçta bu zamana kadar da seni emdi, sütte yada sende değişen ne ki? Ayrıca bence bazen az bazen çok kilo alımı da normaldir. Bu da robot değil sonuçta, insan. O ay farklı sebeplerden emememiştir, bu ay daha sık emzirirsin toparlar. O yüzden hemen mama ver demek saçma. E bu sefer de mama alan bebek emmeyi bırakcak. Daha riskli

Kızlar carpol açılınca ben buzdolabın kapağına koydum bu hafta aşımız var her ay yenisini mi almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…