2gündür bizimkide gündüz huzursuz sürekli ısırma elini boğazına sokma derdinde uykusu hep ayaktaydı. Ama gece 1 kere kalktı dediğin gibi yorgunluktan belki gündüz diş ağrısı çekiyor gece dinleniyor belki dedim artık
Büyük ihtimal öyle oluyor bizimki yumruğunu sokmaya çalışıyor ağzına artık ne kadar kaşınıyorsa diş kaşıyıcı aldım onu istemedi ben de elimi yıkayıp veriyorum parmağımı falan kemiriyor
Bizimkinin derdi belli oldu dışarlarda gezip yormak gerekiyormuş dün gündüz uykuya hiç direnmedi öyle 45 dk 1 saat sallamaya falan gerek kalmadı emzirirken şıp diye uyuyuverdi hem de 2şer saat uyudu gece de 2 defa falan kalktı bugün de çıkarıp dolaştırıcam anneme falan götürücem bakalım böyle olursa gece uykusuna alistiririm
Büyük ihtimal öyle oluyor bizimki yumruğunu sokmaya çalışıyor ağzına artık ne kadar kaşınıyorsa diş kaşıyıcı aldım onu istemedi ben de elimi yıkayıp veriyorum parmağımı falan kemiriyor
Yok canim nebülizatör demedi yeni başlamış dedi ilaç verdi zaten daha yeni doktordaydik İlacıda içmiyor sütüne koydum gelince baya sıcak etmişiz zaten içeriyi. çok terliyor az içiyor iştah azalır zorlama aspire eder dedi Zaten sürekli genzine kaçiyor napacaksam idrarı baya az ve koyu olmuş bir de sivi kaybi olacak başka doktora götürücem söyledim ilerlerse bakariz dedi ilerlemesi muhtemel ben de o telaşla başka doktora gidemedim
Yok canım bizimki farklı galiba, yeşilin üstünde noktalar yok bizde. ayrıca bizim yeşil çizgi 27 - 28. aylara kadar gidiyor. yani bilgiler girilmediği halde nasıl ilerliyoki. Dediğim gibi bizimki geneli gösteriyor
Yok canım bizimki farklı galiba, yeşilin üstünde noktalar yok bizde. ayrıca bizim yeşil çizgi 27 - 28. aylara kadar gidiyor. yani bilgiler girilmediği halde nasıl ilerliyoki. Dediğim gibi bizimki geneli gösteriyor
Sağlık ocağına belirtin o zaman kızlar
Ben hiç gitmiyorum kilo boy için arıyorlar ama çok kızgın olduğum için açmıyorum mesaj atıyorum sadece bilgileri onlar giriyorlar galiba
Sağlık ocağına belirtin o zaman kızlar
Ben hiç gitmiyorum kilo boy için arıyorlar ama çok kızgın olduğum için açmıyorum mesaj atıyorum sadece bilgileri onlar giriyorlar galiba
Emziği asla istemiyor
İlk doğduğu zamanlar tutuyordu bir süre sonra bıraktı hiç tutmadı bir daha.Geçen gün yine denedim öğürüyor istemiyor bende çok zorlamadım ama bu parmak işi devam ederse zorlarım emziğe uykuya dalarken en azından emer
Yüz üstü donuyor saga sola rahat dönüyor bende yatar pozisyonda birakip bir is yapamiyorum hemen dönüyor pusette gezdiriyorum yanimda onda da sıkılınca kendini atıveriyor kemek olmasa halim harap
Ben acı tecrübeyle döndüğünü öğrendim canım alt değiştirirken kirli bezi eşime fırlattım al çöpe at diye. Önümü döndüm çocuk yerde. Allahtan yerde çanta vardı önce çantaya çantadan yere yuvarlandı kafasını falan çarpmadı.
Ben acı tecrübeyle döndüğünü öğrendim canım alt değiştirirken kirli bezi eşime fırlattım al çöpe at diye. Önümü döndüm çocuk yerde. Allahtan yerde çanta vardı önce çantaya çantadan yere yuvarlandı kafasını falan çarpmadı.
Tam erkek çocuğu oldu ya hareketleri falan çok afacan nasıl belli oluyor bu kadar ufakken. Neyse ben diyet yaptığımdan beri mutlu bebek artık bu hallerine şükür