Büyük ihtimal öyle oluyor bizimki yumruğunu sokmaya çalışıyor ağzına artık ne kadar kaşınıyorsa diş kaşıyıcı aldım onu istemedi ben de elimi yıkayıp veriyorum parmağımı falan kemiriyor2gündür bizimkide gündüz huzursuz sürekli ısırma elini boğazına sokma derdinde uykusu hep ayaktaydı. Ama gece 1 kere kalktı dediğin gibi yorgunluktan belki gündüz diş ağrısı çekiyor gece dinleniyor belki dedim artık
Benimki kendi elinden başka birşey istemiyor çok prensipli hatunBüyük ihtimal öyle oluyor bizimki yumruğunu sokmaya çalışıyor ağzına artık ne kadar kaşınıyorsa diş kaşıyıcı aldım onu istemedi ben de elimi yıkayıp veriyorum parmağımı falan kemiriyor
Kac girmisler cnm yeşil çizgideki noktaya bqs yazar ordaBenimkinin kiloyu nasıl girmişlerse artık böyle
Başka bir doktora daha götür canım genelde hemen başlıyorlar hava vermeye ki ilerlemesin,geçmiş olsunYok canim nebülizatör demedi yeni başlamış dedi ilaç verdi zaten daha yeni doktordaydik İlacıda içmiyor sütüne koydum gelince baya sıcak etmişiz zaten içeriyi. çok terliyor az içiyor iştah azalır zorlama aspire eder dedi Zaten sürekli genzine kaçiyor napacaksam idrarı baya az ve koyu olmuş bir de sivi kaybi olacakbaşka doktora götürücem söyledim ilerlerse bakariz dedi ilerlemesi muhtemel ben de o telaşla başka doktora gidemedim
30 kg falan girmişler biriniBenimkinin kiloyu nasıl girmişlerse artık böyle
3 yerine 30 girmişler cnm yanlışlıkla belli:)Kac girmisler cnm yeşil çizgideki noktaya bqs yazar orda
Tabii ki , hemşireler takip ediyor normalde bunuBeni aramak zorunda dimi aşı öncesi?
Yok canım bizimki farklı galiba, yeşilin üstünde noktalar yok bizde. ayrıca bizim yeşil çizgi 27 - 28. aylara kadar gidiyor. yani bilgiler girilmediği halde nasıl ilerliyoki. Dediğim gibi bizimki geneli gösteriyormerwepdr tabloda noktalar var ya onların üzerine tıklayınca değerleri gösteriyor canım
Ya hiç güleceğim yoktu çocuk 30kilodan düşmüş vay beBenimkinin kiloyu nasıl girmişlerse artık böyle
Benimki de sendeki gibi gösteriyor. Genel durumu gösteriyor yani hiç girilmemiş kg vs.Yok canım bizimki farklı galiba, yeşilin üstünde noktalar yok bizde. ayrıca bizim yeşil çizgi 27 - 28. aylara kadar gidiyor. yani bilgiler girilmediği halde nasıl ilerliyoki. Dediğim gibi bizimki geneli gösteriyor
Sağlık ocağına belirtin o zaman kızlarBenimki de sendeki gibi gösteriyor. Genel durumu gösteriyor yani hiç girilmemiş kg vs.
Canım bizim hemşiremiz Bilgileri giriyor, biliyorum ben. bizim hemşiremiz ilgili de uygulama seninki gibi çalışmıyor bizdekiSağlık ocağına belirtin o zaman kızlar
Ben hiç gitmiyorum kilo boy için arıyorlar ama çok kızgın olduğum için açmıyorum mesaj atıyorum sadece bilgileri onlar giriyorlar galiba
Güneş de hiç almıodu parmağını keşfettikten snra almaya başladı veriorm ben de cnku parmak skntı bıraktıramayızEmziği asla istemiyor
İlk doğduğu zamanlar tutuyordu bir süre sonra bıraktı hiç tutmadı bir daha.Geçen gün yine denedim öğürüyor istemiyor bende çok zorlamadım ama bu parmak işi devam ederse zorlarım emziğe uykuya dalarken en azından emer
Kızlar sizin bebişler sırtüstü yatarken sağa sola dönüyor mu? ya bizim kız kucakta durmaktan sırtüstü yatmadığı için hala dönmüyor vallahi
Yüz üstü donuyor saga sola rahat dönüyor bende yatar pozisyonda birakip bir is yapamiyorum hemen dönüyor pusette gezdiriyorum yanimda onda da sıkılınca kendini atıveriyor kemek olmasa halim harapKızlar sizin bebişler sırtüstü yatarken sağa sola dönüyor mu? ya bizim kız kucakta durmaktan sırtüstü yatmadığı için hala dönmüyor vallahi
Kızlar sizin bebişler sırtüstü yatarken sağa sola dönüyor mu? ya bizim kız kucakta durmaktan sırtüstü yatmadığı için hala dönmüyor vallahi
Yaramaz Aliş sana çektirecek annesi hazırla kendiniBen acı tecrübeyle döndüğünü öğrendim canım alt değiştirirken kirli bezi eşime fırlattım al çöpe at diye. Önümü döndüm çocuk yerde. Allahtan yerde çanta vardı önce çantaya çantadan yere yuvarlandı kafasını falan çarpmadı.
Yaramaz Aliş sana çektirecek annesi hazırla kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?