2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar emzirirken zayıflayan var mı zayiflamak istiyorum yaza düğünler var beni böyle görmelerini istemiyorum zayiflayan varsa neler yaptiniz bana fikir verin lütfen boy 163 kilo olmus 71
Get ABS in 2 week videoları var . Japon bı kadın. Onun programına başladım ciddi faydası oluyor ama çok zorluyor . Akşam bebek uyudukdan sonra başlıyorum yapmaya ki gündüz enerjik kalabileyim diye akşama birakiyorum . Yapanların videoları da var çok faydası var karın kalça bacak koldan ciddi incelmeler yaşamışlar.
Eğer enerjim kalırsa da Leslie 15 dk da yapıyorum .

Hayranınızım diyet ve spor yapanlar ben ne bulursam yiyorum, yemek yapamıyorum, çocuğu sürekli uyutmakla geçiyor günüm çıldırmış vaziyette birkaç gündür. Uyanıkken nereye saldıracağını şaşırıyor hele ağzını yırtacak nerdeyse. Ayakta da olsa iyi ki uyuyor çok şükür yoksa halim harap

Çok azimlisin
Verebildin mi kilo
Bize umut ol
Gazla bizi

Kuyruk sokumundami morluklar cnm? Normalde agirlik orda oldugu icin bebeklerde, morarma olabiliyor ama icin rahat edecekse doktorune gotur.

Konu evlat olunca hep evhamliyiz bende dahil
Kuyruk sokumunda da var ama daha çok kalçanin iki yan taraflarında canım. Kesinlikle öyle canım kendimde olsa amaan geçer gider derim ama evlat öyle olmuyor

Çok azimlisin
Verebildin mi kilo
Bize umut ol
Gazla bizi
Veriyorum cnm sukur istiyen herkes verir buna inaniyorum sadece anne sutu veriyorsaniz diyet yapilmaz tabiki ben daha cok mama veriyorum o nedenle basladim spora diyete

Kuyruk sokumunda da var ama daha çok kalçanin iki yan taraflarında canım. Kesinlikle öyle canım kendimde olsa amaan geçer gider derim ama evlat öyle olmuyor
Korkulcak bise oldugunu duusnmuyorum cnm ama dedigim gibi icinin rahat etmesi icin goturebilirsin tabiki doktora

Leslie cok guzel zaten bende baslicam insallah

Kızlar emzirirken zayıflayan var mı zayiflamak istiyorum yaza düğünler var beni böyle görmelerini istemiyorum zayiflayan varsa neler yaptiniz bana fikir verin lütfen boy 163 kilo olmus 71
canım ben 17 kilo almıştım 19 verdim. akşamdan sonra yemiyorum bol su içiyorum kahve ve bitki çaylarıyla acıkmayı önlüyorum. bir ara spor yapmaya başlamıştım ama bebeğim çok huysuz artık öyle bir imanım yok. bol protein lifli gıdalar alıyorum. arada canım isteyince tamamen salıp keyif yapıyorum ertesi gün yine dikkat ediyorum. hatta bugün su böreği yaptım baya yedim şimdi kalkım çikolata kaşıklamayı düşünüyorum. emzirdiğimiz için kalori yakıyoruz zaten aşırı yemezsen mutlaka verirsin

Benim kızımda da var canım. Popo ve biraz sırt bölgesinde. Büyük kızımda da vardı. MONGOL LEKELERİ deniyor onlara canım. Google a bak. Tedavi gerektirmez, bikaç yıl sonra kendiliğinden geçer. Büyük kızımınki de geçmişti kendiliğinden. Bu da geçer

Aslında dogru diyorsun ben bogazimi biraz tutsam veririm kilo bu aralar suyuda azalttim baya serinledi ya havalar aklima gelmiyor bari şişe ile yanımda gezdireyim
Yok canım. Ne üzülücem ben pek böyle şeyleri umursamam, kıyaslama yapmam. Merakımdan sordum. Evet anne sütü alıo tek
Cok guzel anne sütü aliyorsa masallah benim adaşıma

Aslında dogru diyorsun ben bogazimi biraz tutsam veririm kilo bu aralar suyuda azalttim baya serinledi ya havalar aklima gelmiyor bari şişe ile yanımda gezdireyim

Cok guzel anne sütü aliyorsa masallah benim adaşıma
Şeyma mı adın

Kızlar iyi geceler.. Bebeğim bugun 4 aylık oldu ve aylık kontrolune götürdük.. 20 günde 300 gr almış.. Doktorumuz 10 gün sonra tekrar tartalım eğer 300 gr daha almazsa mamaya başlamak zorundasın dedi.. Mamaya başlamayı hiç istemiyorum, kilo alımı bana yeterli gibi geldi.. Sizce??

canım günde 15 gram almış. En azından 18-20 gram olması bekleniyormuş benim doktoruma göre. Alerjik bebeklerde 14-15e çekebiliriz demişti.

Evet o şekilde içi dolu beyazlamış sivilce gibi duruyor hatta bıgün bir tanesinin ucu çıkmış böyle elimle çektim hafiften sıvı birşey değildi siyah nokta tarzında çıktı,şuan uyuyor odada yoksa çekerdim resmini ama seninkine benziyor aynı cnm

Bebeğin 4 aylık oluyor değil mi,4 aylıkken öyle muhallebi falan verilebiliyor muymuş?

Bebeğin 4 aylık oluyor değil mi,4 aylıkken öyle muhallebi falan verilebiliyor muymuş?

Alerjik bebeklerde erken başlanıyormuş canım. Eskiden pirinç ununu yeni doğana bile veriyorlarmış zaten. Bebeği rahatsız etmiyormuş pirinç unu. Bakalım ben de bu haftayı daha geçirdim. Haftaya başlarım artık
Instagramda takip ettiğim hesaplar var şimdi alerjiyle ilgili hep 4 aylık başlanmış muhallebiye.. ben de güvenememiştim ikna oldum artık.

canım günde 15 gram almış. En azından 18-20 gram olması bekleniyormuş benim doktoruma göre. Alerjik bebeklerde 14-15e çekebiliriz demişti.
Maalesef alerjik bir bebek ama neye alerjisi olduğunu bulamadım.. Yarın alerji doktoruna gideceğiz tekrar o zmn kilo alımıda normal oluyo.. Teşekkür ederim

Hangi sayfaları takip ettiğini söylebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…