2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba. Ben hiç sagip vermedim o konuda yorum yapamayacagik fakat şunu farkettim 2 kez adet gördümm 2 sefer de de. Sürümün ilk 2 3 gün azaldığını farkettim
Birini emerken diğerinden süt çıkar normalde benden o olmuyor kıyafetim islanmiyor. Ve kızım hiç kusmuyor o günlerde sonrw kendine geliyor söylemek istedim.

kızlar sünnet olmuş erkek bebek annelerine bir sorum var. bizim oğlanın pipisi sürekli içine kaçıyor doktor zaten arada ileri geri yap dedi ama bu şekilde içine kaçmış olması neden. bazı yerlerde kilodan yazıyor ama eşim geçen gün acaba deriyi az mı kestiler dedi korktum. sizde durumlar ne bunu yaşayan var mı ?

Yok oluyor resmen bizimkinin pipi normal diye biliyorum canım. Doktor bize 1 ay deriyi gerdir dedi . Hala arada yapıyorum .

Bizimde kaçıyor aşkım. Ama neden olduğuna dair bir bilgim yok

Kızlar carpol açılınca ben buzdolabın kapağına koydum bu hafta aşımız var her ay yenisini mi almak lazım
Bende buzdolabının kapağında saklıorm şurupları. Açıldıktan sonra uzun süre kullanabilirsin cnm. Tam süreyi bilemicem ama renginden kokusundan yapısından anlarsın artık verilmeyeceğini. Bazen pütürleşio falan o zaman vermezsin. Yenisini alırsın. Ama aşıdan sonra hemen şurup verme cnm. Ben 38,5 olmadan vermem ateş düşürücü

Saol cnm qynen atesi cikinca veriyorum

Defne acaba diş mi çıkarak şu saat oldu bağrış çağrış yeni uyutabildim salyası baya akıyor çenesi salyadan kızarık cok sinirli çığlıklar atiyor yüz üstü zorla dönüp yüzünü yere sürtüyor sankı agızını kaşıyor Allah yardımcım olsun inş kolay atlatır diş ise

Cok normal hiç endişe etme, sünnetten sonra aynen öyle oluyor ben 35 günlükken yaptırdım bazen içe kaçmış gibi duruyor bazen normal üstünden 3 ay geçti nerdeyse

Cok normal hiç endişe etme, sünnetten sonra aynen öyle oluyor ben 35 günlükken yaptırdım bazen içe kaçmış gibi duruyor bazen normal üstünden 3 ay geçti nerdeyse
teşekkür ederim canım ya.

Aynı benim kızım da öyle canım gün boyu çığlık atıyo asla uyumuyo . eli hep ağzında , agzını nereye bulursa sürtüyo ,agzına alıyo . en kötüsü de iki gundur gözünü kapatıp çıglık çığlıga bagırıyo ,asla susturamıyorum . eski usul tahta beşik var ona koyup sürekli sallarsam susuyo gözünü kapatıyo bıraktıgım anda yıne aglamaya başlıyo .çok yoruldum hiç dinlenemıyrm tuvalete bıle gıdıp gelene kadar yuzunu parçalıyo . her yere çizik . yemek yemek bile lüks oldu

Aynı durumdayız yoldaşım dün aksam kanguruya koydum öyle yemek yaptık bi baktım üstüne salca cikolata olmus gecede 3.30 en son uyutabildim

Bizimki de öyle cnm. Dişleri doluodur dedir sağlık ocağı hemşiremiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…