2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Katiliyorum cnm.. bazende el ayak ampute ediliyor .. Rabbim korusun yavrularimizi ve bizleri

Arkadaşım yaptırmadı menenjit aşısını. kizininn elleri kesilmek zorunda kaldı. Aylarca çocuğu hastanede yattı. Şimdi 4 yaşında kızı. Çok zor gerçekten. Ama asilarda çok pahalanms . 600 TL demislerdi grupta menenjit için

Çok sağolasin teşekkür ederim canim inşallah Çocuklar hasta olmasin hiç

Katiliyorum cnm.. bazende el ayak ampute ediliyor .. Rabbim korusun yavrularimizi ve bizleri
Amin inşallah.
O yüzden 1 yaşına kadar olsun sürekli takipte olması lazım cocuklarin. Aile hekimleri bakmıyor bile . Aşıdan aşıya ariyorlar o kadar. Malesef bazı aileler maddi sıkıntıdan goturemiyorlar çocukları doktora. Ama bazı vurdumduymaz aileler de var. Özele para mı verilir ? Aşılar paralı olur mu. Çocuğum benim iyi vs.vs. sonra da eee çocuğum hasta oldu bizi bilgilendiren olmadı.
Arkadaşım kızardı her ay doktora götürüyorum kızımı diye. Sonra kendi oğlu bağırsaklarında problem yaşadı çocuk aylarca hastanelerde gezdi. Ağlaya ağlaya tuvaletini yaptı. Öyle kafasına dank etti.

Evlatlarımız sağlıkla büyür inşallah

Ben de açıkçası devletin karşılamadığı aşıları yaptırmam diyordum. Gerekli olsa devlet karşılar zaten diyordum. Öyle değilmiş

Ben de açıkçası devletin karşılamadığı aşıları yaptırmam diyordum. Gerekli olsa devlet karşılar zaten diyordum. Öyle değilmiş
Malesef cogu aileler bu dusuncede ama oyle degil
Iste.. ciddi anlamda arastirilmasi lazim. Mesela burdada menengokken C sadece mecburiydi bundan 4-5 yil onceye kdr artik nimenrix var o mecburi.. ama B gurubu mecburi degil onuda ayriyeten vurdurmamiz gerekiyor… kendimizde esimle arastirdim sadece C vurulmus diyer grublarida vurdurmamiz gerekiyor yapicaz bu önumuzdeki gunlerde

Kızlar kızım da hafif pişik var ne kullansam iyi gelir bepanthol kullanmama rağmen oldu

Kolaylık diliyorum cnm işin zor beni hic aramazlar gittigimde karta yazar bende o tarihte giderim

Ben bi kere gittim 1 aylıkken. 2. Ay için de öyle bir şey yapmadı. Geçen hafta cevap vermeyince gittim. Sağlık ocağı kapalıydı bir de. Grev varmış benim kısmetime.

Hafifse hametan. Yara olduysa travogen vs mantar kremi ile karıştırmak gerekiyor.
Pütür Pütür almis cnm fazla yerinde yok ama kızarıklık var hametan kullandim ama bende sıkıntı sanirim gece uykusu bölünmesin diye degistirmedim ondan oldu kesin kac saatte bir degsitiryorsun cnm

Kızlar bebekleriniz dönüyor mü defne hep dönüyor ben tutuncada kızıyor 1 sn tek bırakamıyorum hala reflu yataginda yatiriyorum sanki emeklemeye calisiyor erken degil mi

Pütür Pütür almis cnm fazla yerinde yok ama kızarıklık var hametan kullandim ama bende sıkıntı sanirim gece uykusu bölünmesin diye degistirmedim ondan oldu kesin kac saatte bir degsitiryorsun cnm

Bizim gece sürekli kaka yapmaları vardı ya. O zaman mecbur bütün gece değiştiryordum uykusu bölünüyordu da mahvoluyorduk.
Şimdi diyetim var bir de geceleri mamaya ağırlık veriyorum. Bitti o olay. O yüzden gece 12de bi değiştiriyorum sonra sabaha kadar hiç açmıyorum. 6-7 saat kalıyor yani bez.

Bende oyle yapiyorum qma gece degistirecem artik düzenlene kadar

Bende oyle yapiyorum qma gece degistirecem artik düzenlene kadar

Yara açılmadıysa düzelir hametanla hemen. Hatta lesam hamazinc önermişti daha demişti hametandan. Fırsat bulursan ondan alabilirsin.
Ben çok uğraştım pişikle fışkırtarak kaka yaptığı zamanlarda normali o zannediyordum bir ara.

Hamazinc var cnm ama ne zaman sürsem sivilce gibi birseyler cikiyor ondan surmuyorum

Üşenmedim isimleri sildim koyuyorum. Nedir benim bu hemşireyle imtihanım benim alişimi asel ada yaptı ya
Bence bu kadının içinde kalmış gerçekleştiremediği hayaller.randevu oluşturmalar falanbizimki çok şıradan hemşirelik yapıyor bunun yanında
Kızlar kızım da hafif pişik var ne kullansam iyi gelir bepanthol kullanmama rağmen oldu
Hamazinc gayet iyi canım ama sivilce yapıyor yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…