Katiliyorum cnm2. Ayda nimenrix 1. Doz yapıldı
3. Ayda bexsero 1. Doz tapıldı+rota
4. Ayda nimenrix 2. Doz yapıldı
5. Ayda bexsero 2. Doz yapılacak+rota 2. Doz
3. Doz bexsero ve nimenrix 14. Ve 15. Ayda yapılacak
Bizim özel aşı takvimimiz bu şekilde canım
Herkes çok pahalı diyor ama sağlıktan öte bir şey yok
Durumu olmayanları anlıyorum da durumu olup ta yaptırmayanları hiç anlamıyorum aşı karşıtıda değil mesela ama devlet yapsın ben vermem ona para diyor
Neyse gece gece aklıma geldi böyle biri sinirlenmicem sinirlenmiceeeeeeem
Benim bikaç hafta önce meme reddi oldu beraberinde bikaç gin sonra sütüm azaldı neredeyse makinayla çıkmıo gibiydi, hemen yedikkerimi çeşitlendirdim, günde iki kupa rezene çayımiçtim üç gün boyunca, yulaflı toplar yapıp yedim( 3yk yulaf ezmesi+1tk şekersiz fıstık ezmesi+1tk kaşığı pekmez+10dövülmüş fıstık+1çk tarçın+1çk kakao). 3.günün sonunda sütüm normale döndü kızım da memeye döndü toparladıkMerhabalar kızlar, bebişler büyüyor maşallahuzaktan takipteyim okuyup kaçıyorum devamlı
Aranızda sütü azalan yada kesilmeye yakın olan var mı? Neler yaptınız helpp hem meme hem mama içiyoruz ama ama gitti gidiyor süt
Sleepy de bende çok yaşadım bio natüral di. Hemen değiştirdim bezin markasını.Kızlar selam, ben güneşi yatarak emziriorm geceleri bazen, bu gece yine emzirirken ikinci kez aynı şey oldu. Çişi belin yan tarafından dışına çıkıo, sleepy natural kullanıorm. Böyle bişi yaşayan oldu mu? Markadan mı kaynaklı yoksa kız bebek oluşundan mı? Beze ulaşamadan yana doru süzülüo muhtemelen çişini yaptığı zmn diğer markalardan tecrübe edip olmuo diebileniniz var mı ki?
Sleepy de bende çok yaşadım bio natüral di. Hemen değiştirdim bezin markasını.
Bende hic olmadı cnm ama kakada arada oluyor cok yapınca 4 numara kullaniyorum marka degistirsem pisikten korkuyorumKızlar selam, ben güneşi yatarak emziriorm geceleri bazen, bu gece yine emzirirken ikinci kez aynı şey oldu. Çişi belin yan tarafından dışına çıkıo, sleepy natural kullanıorm. Böyle bişi yaşayan oldu mu? Markadan mı kaynaklı yoksa kız bebek oluşundan mı? Beze ulaşamadan yana doru süzülüo muhtemelen çişini yaptığı zmn diğer markalardan tecrübe edip olmuo diebileniniz var mı ki?
Ben gece bir no büyük bez kullanıyorum gündüz normal bezi. Sabah ki taşmalar geçti bizde belki bu bi çözüm olabilir size de. Yazık o kadar bez varsa bende aynı durumdayımBiz de her sabah çişli uyanıyoruz bio naturalle. Ve evde ağzına kadar bez stoğu var
Ben gece bir no büyük bez kullanıyorum gündüz normal bezi. Sabah ki taşmalar geçti bizde belki bu bi çözüm olabilir size de. Yazık o kadar bez varsa bende aynı durumdayım
Geçmiş olsun canım,inşallah yoktur.eşimde yeni geçirdi ama bize geçmedi çok şükür yoksa çol çocuk napardık bilmiyorum.bizde bezle geçirdik ama test negatif çıktı gerçi.Öğretmeni maskesine dikkat ediyorsa geçmemiştir büyük olasılıkla,zaten başka salgınlarda var şu ara kusmalı ishalli falan belki öyledirKızlar dün oğlumun öğretmeni pozitif çıktığını söyledi 2 hafta yok okul. Oğlumda bu sabaha kusarak başladı ve halsiz. Bebişim uyuyor babası test yaptırmaya götürdü mecbur inş covid yoktur ay geçmez şimdi zaman
Çap ve çevre ölçüleri uyumlu olmayabiliyor evet canım.nedeni şu kafa tam yuvarlak değil çap ölçüsü alırken neresinden aldığına bağlı olarak değişebiliyor.şöyle düşün 0 şeklinde bir kafa yatay alırsan küçük dikey alırsan büyük yada haftasına göre çıkabilir.doktor anlatmıştı benim ultrasonda bunu ben sana böyle örnek vermiş olayım.zaten doktorun gerekli takibi de yapar kafana takma normalTakip etmeyi önerdi. 15 gün sonra tekrar gideceğim. Baş büyüyor mu yoksa aynı mı kalacak ona bakacak. Bir de çap küçük çıkıyor ama çevresini ölçtüğünde haftasıyla uyumlu dedi. O yüzden rahim pozisyonundan dolayı da böyle bir durum olabilir dedi. İşte şuan her şey 15 gün sonraki duruma bağlı. Büyüyecek mi yoksa aynı mı kalacak
Kızlar dün oğlumun öğretmeni pozitif çıktığını söyledi 2 hafta yok okul. Oğlumda bu sabaha kusarak başladı ve halsiz. Bebişim uyuyor babası test yaptırmaya götürdü mecbur inş covid yoktur ay geçmez şimdi zaman
Regenesis hamilelikten kalma vardı bende. Bende mi içsem acaba. Takviye olarakBende gecen hafta verdim cnm d3 eksik çıktı 14 tane kapsül verdi ama haftqda 1 tane içebilirmisim ek olarak regenesis aldim vitamin icin
Mama alan bebek, az meme emeceği için ister istemez sütün gider. Mamayı bırakmanız, bol bol emzirmeniz tek çözümMerhabalar kızlar, bebişler büyüyor maşallahuzaktan takipteyim okuyup kaçıyorum devamlı
Aranızda sütü azalan yada kesilmeye yakın olan var mı? Neler yaptınız helpp hem meme hem mama içiyoruz ama ama gitti gidiyor süt
Doktor bana lohusa depresyonuna iyi gelir dedi birde ben digerlerini icemiyorum kabiz yapiyor bu yapmadı bakalmRegenesis hamilelikten kalma vardı bende. Bende mi içsem acaba. Takviye olarak
Teşekkür ederim cevap için. İnşallah gelişim ile ilgili bir sorun olmaz tek isteğim bu, yoksa kafanın şekli tabiki zamanla oturur zaten onu düşünmüyorum..Çap ve çevre ölçüleri uyumlu olmayabiliyor evet canım.nedeni şu kafa tam yuvarlak değil çap ölçüsü alırken neresinden aldığına bağlı olarak değişebiliyor.şöyle düşün 0 şeklinde bir kafa yatay alırsan küçük dikey alırsan büyük yada haftasına göre çıkabilir.doktor anlatmıştı benim ultrasonda bunu ben sana böyle örnek vermiş olayım.zaten doktorun gerekli takibi de yapar kafana takma normal
Çok geçmiş olsun canım inşallah yoktur. Siz aşılarınızı olmuştunuz dimi?
Evet biz olduk cnm. Öğretmeni de pek bilemiyorum maskesine falan dikkat ettimi. İnş midesi falan bozulmuştur sadece diyorum bitki çayı meyve falan veriyorum bakalımGeçmiş olsun canım,inşallah yoktur.eşimde yeni geçirdi ama bize geçmedi çok şükür yoksa çol çocuk napardık bilmiyorum.bizde bezle geçirdik ama test negatif çıktı gerçi.Öğretmeni maskesine dikkat ediyorsa geçmemiştir büyük olasılıkla,zaten başka salgınlarda var şu ara kusmalı ishalli falan belki öyledir
Aa hiç duymamıştım. Keşke lohusa zamanında bilseydimDoktor bana lohusa depresyonuna iyi gelir dedi birde ben digerlerini icemiyorum kabiz yapiyor bu yapmadı bakalm
Ben o yüzden ilk deneme paketi almıştım kızımda başıma gelmişti stok yapmıştım daBiz de her sabah çişli uyanıyoruz bio naturalle. Ve evde ağzına kadar bez stoğu var
Geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir.Kızlar dün oğlumun öğretmeni pozitif çıktığını söyledi 2 hafta yok okul. Oğlumda bu sabaha kusarak başladı ve halsiz. Bebişim uyuyor babası test yaptırmaya götürdü mecbur inş covid yoktur ay geçmez şimdi zaman
Ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum bence bi dene.6 kilo bebeye 3 numara kullanıyorum ya 4 çok büyük olmaz mı acaba. Evde 4 de var bir açıp deneyeyim bu gece olmazsa. Geceleri büyüğünü takarım en azından..
Ben o yüzden ilk deneme paketi almıştım kızımda başıma gelmişti stok yapmıştım dar
Geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir.
Ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum bence bi dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?