2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Katiliyorum cnm

Benim bikaç hafta önce meme reddi oldu beraberinde bikaç gin sonra sütüm azaldı neredeyse makinayla çıkmıo gibiydi, hemen yedikkerimi çeşitlendirdim, günde iki kupa rezene çayımiçtim üç gün boyunca, yulaflı toplar yapıp yedim( 3yk yulaf ezmesi+1tk şekersiz fıstık ezmesi+1tk kaşığı pekmez+10dövülmüş fıstık+1çk tarçın+1çk kakao). 3.günün sonunda sütüm normale döndü kızım da memeye döndü toparladık Meme reddi de yine bi kısır döngüye dönüşebilio. Bebek emmeyince süt azalıo süt istediği younlukta gelmeyince bebek emmio…

Kızlar selam, ben güneşi yatarak emziriorm geceleri bazen, bu gece yine emzirirken ikinci kez aynı şey oldu. Çişi belin yan tarafından dışına çıkıo, sleepy natural kullanıorm. Böyle bişi yaşayan oldu mu? Markadan mı kaynaklı yoksa kız bebek oluşundan mı? Beze ulaşamadan yana doru süzülüo muhtemelen çişini yaptığı zmn diğer markalardan tecrübe edip olmuo diebileniniz var mı ki?

Sleepy de bende çok yaşadım bio natüral di. Hemen değiştirdim bezin markasını.

Bende hic olmadı cnm ama kakada arada oluyor cok yapınca 4 numara kullaniyorum marka degistirsem pisikten korkuyorum

Biz de her sabah çişli uyanıyoruz bio naturalle. Ve evde ağzına kadar bez stoğu var
Ben gece bir no büyük bez kullanıyorum gündüz normal bezi. Sabah ki taşmalar geçti bizde belki bu bi çözüm olabilir size de. Yazık o kadar bez varsa bende aynı durumdayım

Kızlar dün oğlumun öğretmeni pozitif çıktığını söyledi 2 hafta yok okul. Oğlumda bu sabaha kusarak başladı ve halsiz. Bebişim uyuyor babası test yaptırmaya götürdü mecbur inş covid yoktur ay geçmez şimdi zaman

Ben gece bir no büyük bez kullanıyorum gündüz normal bezi. Sabah ki taşmalar geçti bizde belki bu bi çözüm olabilir size de. Yazık o kadar bez varsa bende aynı durumdayım

6 kilo bebeye 3 numara kullanıyorum ya 4 çok büyük olmaz mı acaba. Evde 4 de var bir açıp deneyeyim bu gece olmazsa. Geceleri büyüğünü takarım en azından..

Geçmiş olsun canım,inşallah yoktur.eşimde yeni geçirdi ama bize geçmedi çok şükür yoksa çol çocuk napardık bilmiyorum.bizde bezle geçirdik ama test negatif çıktı gerçi.Öğretmeni maskesine dikkat ediyorsa geçmemiştir büyük olasılıkla,zaten başka salgınlarda var şu ara kusmalı ishalli falan belki öyledir

Çap ve çevre ölçüleri uyumlu olmayabiliyor evet canım.nedeni şu kafa tam yuvarlak değil çap ölçüsü alırken neresinden aldığına bağlı olarak değişebiliyor.şöyle düşün 0 şeklinde bir kafa yatay alırsan küçük dikey alırsan büyük yada haftasına göre çıkabilir.doktor anlatmıştı benim ultrasonda bunu ben sana böyle örnek vermiş olayım.zaten doktorun gerekli takibi de yapar kafana takma normal

Çok geçmiş olsun canım inşallah yoktur. Siz aşılarınızı olmuştunuz dimi?

Bende gecen hafta verdim cnm d3 eksik çıktı 14 tane kapsül verdi ama haftqda 1 tane içebilirmisim ek olarak regenesis aldim vitamin icin
Regenesis hamilelikten kalma vardı bende. Bende mi içsem acaba. Takviye olarak

Mama alan bebek, az meme emeceği için ister istemez sütün gider. Mamayı bırakmanız, bol bol emzirmeniz tek çözüm

Teşekkür ederim cevap için. İnşallah gelişim ile ilgili bir sorun olmaz tek isteğim bu, yoksa kafanın şekli tabiki zamanla oturur zaten onu düşünmüyorum..

Çok geçmiş olsun canım inşallah yoktur. Siz aşılarınızı olmuştunuz dimi?
Evet biz olduk cnm. Öğretmeni de pek bilemiyorum maskesine falan dikkat ettimi. İnş midesi falan bozulmuştur sadece diyorum bitki çayı meyve falan veriyorum bakalım

Doktor bana lohusa depresyonuna iyi gelir dedi birde ben digerlerini icemiyorum kabiz yapiyor bu yapmadı bakalm
Aa hiç duymamıştım. Keşke lohusa zamanında bilseydim neyse bende içeyim bari. Yinede takviye olur

Biz de her sabah çişli uyanıyoruz bio naturalle. Ve evde ağzına kadar bez stoğu var
Ben o yüzden ilk deneme paketi almıştım kızımda başıma gelmişti stok yapmıştım da r
Geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir.
6 kilo bebeye 3 numara kullanıyorum ya 4 çok büyük olmaz mı acaba. Evde 4 de var bir açıp deneyeyim bu gece olmazsa. Geceleri büyüğünü takarım en azından..
Ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum bence bi dene.

Ben o yüzden ilk deneme paketi almıştım kızımda başıma gelmişti stok yapmıştım da r

Geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir.

Ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum bence bi dene.

Bizde yeni çıktı bu olay bayağı memnundum aslında. Gece uyanmadıkça beslemiyordum ben doktor öyle demişti. Sonra kilo alımı az diye uykuda mama ver dedi. Ondan sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…