2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yanlışlıkla yazdım kıcağımda bebekle silemedim de kızlar
Kızlar saç dökülemeleriniz ne durumda benim asla durmuyor ya ne zaman bitecek bu elimi ne zaman saçıma atsam tövbe bismillah kanser hastaları gibi avuç avuç saç çekiyorum ya kel kalicam en sonunda
Benim de öyle çok fena. Çocuğun da elinden alıyorum sürekli. Bir ara konuşulmuştu aslında grupta ama kaçırmışım ben ne yapılabilir ki?

Bir de bugün 4. Ay aşılarını olduk biz ama yavrum çok huzursuz ağrıyor herhalde. Göğsümde uyudu hep kendini kastı ıhladı uykusunda, şimdi de şişlik var mı diye dokunayım dedim ama ağladı. Önceki aşılarda böyle sıkıntı yaşamamıştık normal midir ki?

Ya benimde öyle yavrumun elinden ağzından alıyorum saçlarımı

BiI daha 4 ay aşısına çağırmadılar ya unuttular heralde yarın sağlık ocağını bi dürteyim bakalım

BiI daha 4 ay aşısına çağırmadılar ya unuttular heralde yarın sağlık ocağını bi dürteyim bakalım
En son ayın kaçında aşı olduysa aynı güne veriyor bizim hemşire (2.ay 12sindeyse yine 12si misal) defterine yazıyor çağırmak yerine. Sen de öyle gidebilirsin cnm

Saç dökülmesi için ısırgan otu kaynatıp içiyorum ben. Daha doğrusu anne sütü artsın diye kullanmaya başlamıştım ( kullanınca faydasını gördüm. Emzirirken diğer göğüsten de süt aktı normalde öyle olmuyor )

Tadı nasıl cnm aktardan mi aliyorsun

Tadı nasıl cnm aktardan mi aliyorsun
İlk kullandigimi aktardan almıştı kayınvalidem. Ssimdi kendim köyden toplayıp kuruttum onu içiyorum. Soğuk olmadığı sürece tadı kötü değil. Şu kaynatiyorum 10 dk içinde ısırgan bekletiyorm 1 yemek kaşığı kadar. Sonrasında 5-10 dk sonra da iliyinca içiyorum. İlk zamanlaf hergun kullandım şimdi aklıma geldikçe kullanıyorum şükür saç dokulmem yok denecek kadar azaldı.

Elimi saçıma suremiyorum yeni bir vitamin aldm bakalım icinde biotinde var kel kalacam yakindz
Ben bunun için sağlık ocağına gittim, kan verdim. Değerlerimin hepsi normal çıktı. Neyden kaynaklandığını bulamadık. Ama hatırlıorm ilk kızımda da bu aylarda başlamıştı, sonra kendiliğinden geçti.

Yanıtınız için teşekkür ederim başçevresi nasıldı acaba? Karından ziyade başçevresi canımı sıkıyor. Kafalarımız öyle büyük değil normal ama küçük de değil yani.
Merhaba. Ben de 23 haftalık hamileyim suanda bebeğimin kafası 1 hafta-10 gün civarı haftasına göre küçük. Diğer gelişimleriyle ilgili problem yok. Ama baş konusu kafama cok takılıyor. Sizin doğumunuz oldu mu acaba?

Ultrason her zaman çok doğru ölçü vermez. 2 haftaya kadar doktorlar bu tarz gelişim farklılıklarını ciddiye almaz. Sizin doktorunuz ne dedi?

Takip etmeyi önerdi. 15 gün sonra tekrar gideceğim. Baş büyüyor mu yoksa aynı mı kalacak ona bakacak. Bir de çap küçük çıkıyor ama çevresini ölçtüğünde haftasıyla uyumlu dedi. O yüzden rahim pozisyonundan dolayı da böyle bir durum olabilir dedi. İşte şuan her şey 15 gün sonraki duruma bağlı. Büyüyecek mi yoksa aynı mı kalacak

Bende gecen hafta verdim cnm d3 eksik çıktı 14 tane kapsül verdi ama haftqda 1 tane içebilirmisim ek olarak regenesis aldim vitamin icin

En son ayın kaçında aşı olduysa aynı güne veriyor bizim hemşire (2.ay 12sindeyse yine 12si misal) defterine yazıyor çağırmak yerine. Sen de öyle gidebilirsin cnm
2 ay 10. Günde çağırmıştı bizi 19 ağustosta 19 ekimde mi çağıracak o zaman akşam mesaj attım ama dönmedi ebe bakalım yarın ne dicek

Kızlar bebekleriniz dönüyor mü defne hep dönüyor ben tutuncada kızıyor 1 sn tek bırakamıyorum hala reflu yataginda yatiriyorum sanki emeklemeye calisiyor erken degil mi
Benim oğlan 1 aydır fırıldak gibi dönüyor yerinde tutamıyorum son zamanlarda kıçını havaya dikip emeklemeye çalışıyor sürünüyor sürekli yere örtü serdim üstüne koyuyorum koltuklarda falan durmuyor artık geçen 2 saniye bez almak için arkamı döndüm düşüyordu az kalsın koltuklar alçak gerçi düşse bir şey olmazdı ama aklım çıktı yine de bi de destekli oturmaya da başladı artık kucağıma alınca oturmak istiyor hep yakamdan tutup çekiyor kendini normalde erkenmiş ama bu yeni nesil böyle 8 aylıkken yürüyenler var bizimkinin dişi de sertleşti iyice 1-2 haftaya patlatır bence

2. Ayda nimenrix 1. Doz yapıldı
3. Ayda bexsero 1. Doz tapıldı+rota
4. Ayda nimenrix 2. Doz yapıldı
5. Ayda bexsero 2. Doz yapılacak+rota 2. Doz
3. Doz bexsero ve nimenrix 14. Ve 15. Ayda yapılacak
Bizim özel aşı takvimimiz bu şekilde canım
Herkes çok pahalı diyor ama sağlıktan öte bir şey yok
Durumu olmayanları anlıyorum da durumu olup ta yaptırmayanları hiç anlamıyorum aşı karşıtıda değil mesela ama devlet yapsın ben vermem ona para diyor
Neyse gece gece aklıma geldi böyle biri sinirlenmicem sinirlenmiceeeeeeem

Ayni durumdayız cnm bende yere döşek koyuyorum 1 sn gözümü ayırmıyorum hemn dönüyor birde sinirlemip agizini sürtüyor yere sanki kasıyor

Merhabalar kızlar, bebişler büyüyor maşallah uzaktan takipteyim okuyup kaçıyorum devamlı
Aranızda sütü azalan yada kesilmeye yakın olan var mı? Neler yaptınız helpp hem meme hem mama içiyoruz ama ama gitti gidiyor süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…