2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben o yüzden ilk deneme paketi almıştım kızımda başıma gelmişti stok yapmıştım da r

Geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir.

Ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum bence bi dene.

Bir de tabi bizim gece kaka seanslarımız vardı. Düşündüm de esas o bitince oldu. Gece alt değiştirirdim en az 3 kez.

Sleepy de bende çok yaşadım bio natüral di. Hemen değiştirdim bezin markasını.

Biz de her sabah çişli uyanıyoruz bio naturalle. Ve evde ağzına kadar bez stoğu var
Bio natural den ben çok memnunum ya
Yoktur inşallah canım

Aşıya gittik buzdolabı bozulmuş yarına dediler ama bu sefer bende arayıp gideyim bari. Tabi karantinaya girmezsek. Doktora gideyim bari dedim o da bacaklarından biri daha kısa görünüyor ortopediye baktır dedi hala mama içmesine göre az kilo alımı ama 500gr aldığı için kurcalamıyoruz şimdilik. 4635 olmuşuz 58 boy minyon olacağız galiba dedi abiyide görünce mamayı daha yoğun hazırlayacağız bu ay bakalım kiloda değişen birşey olacak mı yoksa enerjisi yüksek bir mamaya geçebilirmişiz. Hala test sonucu beklemedeyiz..

Bir de tabi bizim gece kaka seanslarımız vardı. Düşündüm de esas o bitince oldu. Gece alt değiştirirdim en az 3 kez.
Gece bende hiç alt değiştirmiyorum ki düşün 7 gibi değiştirip sabah da 7 gibi uyanınca açıyorum normal yani dolması. Büyük olmasına takılma bez dolunca tam geliyor

Gece bende hiç alt değiştirmiyorum ki düşün 7 gibi değiştirip sabah da 7 gibi uyanınca açıyorum normal yani dolması. Büyük olmasına takılma bez dolunca tam geliyor

7.30da uyuyor. Ben 12 gibi beslerken değiştiriyorum bir de

Kızlar yarım saatlik uyku sorunu yaşayıp düzelen var mı? Yarım saat sonra yakalayıp uykuya döndürmeye çalışıyorum ama bazen dönüyor bazen dönmüyor tüm günüm böyle geçiyor baya yorucu

Bio natural 4 no kullanıyorum ben de epeydir bebik 6800. Kaka taşma oluyor genelde ama dolu dolu yaptığı için normaldir diyorum onun dışında memnunum aslında bezden. Ben de 5 noya mı geçsem diyordum sanki taşma arttı gibi belki büyüğe geçmem gerekiyordur diye düşünmüştüm

O her bebekte olan birşey sanırım.uyuduğu dkyı takip edip 25. dkda dürtme yapmaya çalışıyorum bende.uyanırsa zor uyuyor. Evet sinir bozucu oluyor

7.30da uyuyor. Ben 12 gibi beslerken değiştiriyorum bir de
Uykusunu bölmeyim diye hiç açmıyorum bende. Uyku tulumunu falan aç kapat kesin uykusu açılır yoksa. Rahatsız olmuyor bende değiştirmiyorum oğlumdada öyle yapıyordum. Pişik falan da yok maaşallah uyusun mışıl mışıl:)

O her bebekte olan birşey sanırım.uyuduğu dkyı takip edip 25. dkda dürtme yapmaya çalışıyorum bende.uyanırsa zor uyuyor. Evet sinir bozucu oluyor
Onu yazdığını görmüştüm denedim, biraz dokundum hafif hareket etti ama sonra yine uyandı yaramadı yani bize ya da tam doğru yapamadım mı bilmiyorum

Sende geceleri bir büyük noya geçmeye başlamayı dene o zaman ben hala 2 no kullanıyorum ama sanırım ufalıyor oda stoğum bitsin 3e geçeceğim. Şimdilik idare ediyoruz gündüz sık değiştirerek

Onu yazdığını görmüştüm denedim, biraz dokundum hafif hareket etti ama sonra yine uyandı yaramadı yani bize ya da tam doğru yapamadım mı bilmiyorum
Ben baya baya sarsıyorum derin uyuyor maaşallah. Sonra iç çekerek bi kımıldıyor uyanmadan. Bi yarımsaat daha götürüyor onu bu. Bendede bazen işe yaramıyor daldığı dkyı kaçırıyorum belkide

Ben de çişten dolayı değiştiriyorum yoksa ellemem. Pişik hep var bizde bezden bağımsız kakası köpüklü mukuslu alerjiden

Bende aynen cnm diyelim aksam 21 da daliyorsa sanah 9 kadar degismesem tasmaz ama baya sismis oliyor.. benim kullandigim pampers bezi fakat turkiyede cok pahaliymis sanirim

Cnm 5 numara cok buyuk… bebeginin kilosunu bilmiyorum ama benimki hala 3 numara kullanir henuz 7 kg degil ama az kaldi. Yani zaten bebek bezleri kac numaraya kadar gidiyorki? Benim 2 Yasindaki kizim 6+ kullaniyordu… erkenden buyuk bez gunduzleri icin bence gerekli degil

Ay yok sen değiş o zaman ben pişik kremi bile hiç kullanmadım doğdu doğalı:)
Bende sukur hic kullanmadim ama bence benimki bezden kaynakli.. ilk kizimda baska bez kullaninca pisik olmaya basliyordu hassasti cildi.. sonra pampers gecince asla yasamadik o sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…