Hiç bakmadım bile fiyatlara cnm. Oğluşda da sleepy kullanıyordum o zaman naturel vardı. Şimdi bio kullanıyorum daha yumuşak dokulu memnunum ben. Hem yerli malı hem indirimleri ile hesaplı oluyor hep toplu alırım:)Bende aynen cnm diyelim aksam 21 da daliyorsa sanah 9 kadar degismesem tasmaz ama baya sismis oliyor.. benim kullandigim pampers bezi fakat turkiyede cok pahaliymis sanirim
Bez ne kadar iyi olsa da her bebeğe iyi gelmeyebiliyor cnm. Benimde çok tanıdığım var pahalı bezlerden ucuz bezlere geçip rahat eden. Deneye deneye bulunuyor maalesef. Neyseki ben sorun yaşamadım ki düşün yoğun bakım zamanında 2 hastane değiştirdik. 2side farklı bez alıp gelin demişlerdi prima, molfix, canbebe vs epey bez değiştirdi hiç etkilenmedi maaşallah. Hastanelerden kalan pişik kremleri duruyor hiç ellemedim ki onlar bile kullanmamışlar sadece açılmış vaziyette geri verdiler. Bir de sık değiştirmek de iyi geliyor sanırsam. Her uykuya yatırmadan değiştiriyorum nerdeyseBende sukur hic kullanmadim ama bence benimki bezden kaynakli.. ilk kizimda baska bez kullaninca pisik olmaya basliyordu hassasti cildi.. sonra pampers gecince asla yasamadik o sorunu
Aynen cnm her bebek farkli ben asla pahali bez en iyisidir kafasinda degilim :) sadece benim bebeklerime baya iyi geldilerBez ne kadar iyi olsa da her bebeğe iyi gelmeyebiliyor cnm. Benimde çok tanıdığım var pahalı bezlerden ucuz bezlere geçip rahat eden. Deneye deneye bulunuyor maalesef. Neyseki ben sorun yaşamadım ki düşün yoğun bakım zamanında 2 hastane değiştirdik. 2side farklı bez alıp gelin demişlerdi prima, molfix, canbebe vs epey bez değiştirdi hiç etkilenmedi maaşallah. Hastanelerden kalan pişik kremleri duruyor hiç ellemedim ki onlar bile kullanmamışlar sadece açılmış vaziyette geri verdiler. Bir de sık değiştirmek de iyi geliyor sanırsam. Her uykuya yatırmadan değiştiriyorum nerdeyse
Ya biz de olacağız zaten ağzını yiyip duruyordu diş sandım değil dedi doktorda bakalım aşıdan sonra ne yapacağız. Allah yardım etsin valla 2 çocukla zor tüm gün yalnız kafayı yiyorum bazenAşıdan beri huzursuz ağlamaklı ve sürekli memedeyiz dünden beri. Yoruldum
Ya ben onu da sordum tadımlara başlasam mı diye yok daha çok erken zaten kilosu az dedi. Bende kilosu az diye başlayım dicektim:) aslında dün, yeşil soğan okumuştum buradan ondan verdim diş etlerine sürdüm biraz yaa çok tatlıydı şapır şupur yalayışı sanırsın acından gebermiş yavrumBugun minnosuma havuc puresi verecegimYavas yavas basliyalim bakalim
Ay yok sen değiş o zamanben pişik kremi bile hiç kullanmadım doğdu doğalı:)
Alerji çok zormuş valla cnm senden gördüm bende bu kadar uğraştırdığını hiç bilgim yoktu. Allah yardımcınız olsun inşaallah çok uzun sürmeden düzene girer herşeyiAy ne güzel ya bizimkine kan oturuyor resmen
Evet canim senin bebisin biraz daha toparlansin guclensin baslarsinYa ben onu da sordum tadımlara başlasam mı diye yok daha çok erken zaten kilosu az dedi. Bende kilosu az diye başlayım dicektim:) aslında dün, yeşil soğan okumuştum buradan ondan verdim diş etlerine sürdüm biraz yaa çok tatlıydı şapır şupur yalayışı sanırsın acından gebermiş yavrumşimdilik yoğun kıvamlı mamayla devam ediyoruz
Cnm bez degistinmiAy ne güzel ya bizimkine kan oturuyor resmen
Cnm bez degistinmi
Hic? Iyi gelebilir… 1 tane denesenmi?
Alerji çok zormuş valla cnm senden gördüm bende bu kadar uğraştırdığını hiç bilgim yoktu. Allah yardımcınız olsun inşaallah çok uzun sürmeden düzene girer herşeyi
Bizler ne için buradayız dimiYa ben böyle hep çok güzel uyuyor mutlu bebek oldu iştahı daha iyi memeyi de alıyor artık daha az kusuyor diyorum. Eskiye göre düzelme var tabi. Annem nazar değicek deme öyle diyor. Sinir oluyorum annem öyle dedikçe.
Çünkü Nazar değecek bir şey yok aslında eskiye göre bir tık daha iyi hala çok zorluyor beni. Sadece sürekli şikayet etmek istemiyorum. İyi şeylerden bahsetmek istiyorum.
Şu an uykusuzluktan ölüyorum. Kahvaltı edemedim zaten yiyecek bir şey yok alerjiden evde zeytin bitmiş. Çıkıp alamadım. Kuru ekmek kemirdim biraz. Birazdan sıvı yağlı pilavımı yapıcam yoksa kolum kalkmıyor.
Gözüm dönüyor sütümü kesicem diyorum sonra vicdan yapıyorum. Bu halsizlikle emziriyorum başım ağrıyor bütün gün vs vs.
Neyse buna şükür çok daha kötüydü. İyiye gidiyor. En azından sebebi var.
Sen de beni deştin alerji zormuş diye döküldüm kusura bakma
Bizler ne için buradayız dimivalla evde yalnız insan arıyor birşeyler anlatmak ya da seni anlayacak birinin olmasını. Bak bende döküleyim dün eşimle kavga ettim kaç gündür çocuk huysuz haftasonu zaten yoktu pazar yarım gün evdeydi gmrdü yani halimizi hep kendi derdinde. Çom yoruluyormuş çalışıyormuş sürekli mesai yapıyormuş falan. Ee dedim işin bu sen sadece işini yapıyorsun günün sonunda bitiyor ne kadar zor ve uzun olsa da değil mi. Yine sağol oğlandan sonra kızda yardımcısın hakkını yiyemem ama şu zor günlerde gelip bana ne kadar yorulduğunu anlatma dedim. Akşam iş çıkışı köye gitti cenazeye oğlanı da aldı 4 saat gelemedi bi cenazeye katılıp gelecekti güya. Ne güzel her işi çıktığında gidip halledebiliyor ziyaretlerini de yapıyor büyük çocuk yanında rahatça gezebiliyor. Gel birde eve bak çocuk günlerdir ayakta uyuyor helaya zor gidiyorum.uyanıkken bağırış çağırıp kendini yiyip bitiriyor. Ne yemek yapabiliyorum ne başka birşey. Bebek bakmak o kadar zor değil kesinlikle. Aynı anda yaşamaya devam edebilmek zor olan. Sen hayatına devam edebiliyorken geçip karşıma biyerlerimi yırtuyorum çalışıyorum diyorsan kusura bakma yemiyorsa yapmayaydın ikinciyi yani benim suçum ne. Eve geliyor birde patron yemek ısmarlamış çok yemiş de yiyemeyecekmiş bunu da anlatıyor. Bende abur cuburla gün geçiştirirken alıyorum kilocukları.. ohh iyi geldi bak
Geçen netten araştırırken okudum bende bunu.sidefer çok yazan oldu ama onda da şeker var diye okudum,kızlar bilgisi olan paylaşabilir mi ben de temiz içerikli araştırıyorum henüz kontrole gitmedik.gittiğim doktor o kadar da dikkat etmiyor sıradan şeyler yazıp geçiyorBu demir ilacını kullanan var mı doktorum bunu verdi hiç duymamıştım. Sağlık ocağına gidemedik onların verdiği kabız yapıyormuş galiba.
Hep şu tezi savunurum erkek milleti bebek doğunca tanınıyor ve çoğu da aynıBaba olmak ne kolay bir şey dimi. Kapıdan çıkıyorsun olay bitiyor.
Ya eşimi hiç dahil etmiyorum ben ya. Hayatımdan çıkardım artık. Bu evlilik artık ben ve oğlumdan oluşuyor.
Eşim hayatına devam ediyor. Tek isteğim ondan salı akşamları erken gelip çocuğu uyutması. Online yoga yapıyorum. Kendim için yaptığım başka hiçbir şey yok zaten. Erken dediğim de salı günleri 7.30da evde ol. Yoga 8de başlıyor. Çocuk o ara uyuyor mırın kırın yapar memeyi atar göz kulak ol. Her salı inadına sanki geç kalıyor. 1 aydır katılamıyorum. Kadın bana paramı iade etti. Katılabileceğin zaman gelirsin dedi. O kadar koydu ki.
Ay daha çok şey var da gerek yok yazdım yazdım sildim sonra. Fazla yalnız kaldım bu dönemde. :)
Hep şu tezi savunurum erkek milleti bebek doğunca tanınıyor ve çoğu da aynı
Sleepynin primaya göre kalıbı küçük kalıyor canım bizim 4 prima 3e denk sanırım. 5 bize de büyük gelebilir belki ama deneyeceğim bir bakalım. Gündüz değil de gece için, gece boyu kaka yaptığını duymazsam değiştirmiyorum çünkü.Cnm 5 numara cok buyuk… bebeginin kilosunu bilmiyorum ama benimki hala 3 numara kullanir henuz 7 kg degil ama az kaldi. Yani zaten bebek bezleri kac numaraya kadar gidiyorki? Benim 2 Yasindaki kizim 6+ kullaniyordu… erkenden buyuk bez gunduzleri icin bence gerekli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?