Aşı olduğu gün benimki de öyleydi ama sonraki güne bir şeyi kalmadı, meraklanma geçer.Aşıdan beri huzursuz ağlamaklı ve sürekli memedeyiz dünden beri. Yoruldum
Ayy yarın da biz aşı olacağızAşıdan beri huzursuz ağlamaklı ve sürekli memedeyiz dünden beri. Yoruldum
Kesinlikle bende sabah eşime bu cümleyi kurdum seni hiç tanıyamamışım dedim beklediğin desteği görememek çok kötüHep şu tezi savunurum erkek milleti bebek doğunca tanınıyor ve çoğu da aynı
Cok sevindimNeyseki test sonucumuz negatif kızlar çok şükür
Ya biz de olacağız zaten ağzını yiyip duruyordu diş sandım değil dedi doktorda bakalım aşıdan sonra ne yapacağız. Allah yardım etsin valla 2 çocukla zor tüm gün yalnız kafayı yiyorum bazen
Bugün banyo dışında heryere girdim. Öğlen güzel uyudu benm oğlan. Her işi yaptım sayılır. Vee en son katladigim çamaşırları yerlerine yerleştiricektim ki ne göreyim. Eşim kirli eşyasını temizlerim üzerine koymuş.Cinnet geçirdim. Destek olamıyorlar köstek oluyorlar birde. 2 çocukla gerçekten zormuş hayat. Ama arkadaşım var 4 tane bebesi var fildir fildir geziyor gerçi bı cesaret cuma bende 2 çocukla otogara kadar gittm biletimi aldım ama eşim hastalandı döndüm geri. Ertesi gün ben kusmaktan helak oldum eşim gotu devirdi yattı. Ben onun için döneyim o ben rahatsizken yatsın oh ne güzel ya. 24 24 çalışıyor zor geliyor. Yemeğini de eve gelip alıyor artık . Hergun ise gidecek yemek hazırla çocuklarla ugras evi derle topla bıktım
Sleepy de bende çok yaşadım bio natüral di. Hemen değiştirdim bezin markasını.
Biz de her sabah çişli uyanıyoruz bio naturalle. Ve evde ağzına kadar bez stoğu var
Geçmiş olsun çok inşallah bulaşmaz sizlereKızlar dün oğlumun öğretmeni pozitif çıktığını söyledi 2 hafta yok okul. Oğlumda bu sabaha kusarak başladı ve halsiz. Bebişim uyuyor babası test yaptırmaya götürdü mecbur inş covid yoktur ay geçmez şimdi zaman
Zor cnm bilirim bende hergun yemek yapiyorum cunku 4,5 cve 2,5 yasindaki kizlarim aksam okuldan geliyorlar hemen yemek istiyorlar.. sonra esimede kiyamiyorum yazik hep doner pizza makarnanin icinde o gitmeden hazir etmeye calisiyorm oda yesin gitsin diye.. bazen yiyemeden gittigide oluyor tabiki.Bugün banyo dışında heryere girdim. Öğlen güzel uyudu benm oğlan. Her işi yaptım sayılır. Vee en son katladigim çamaşırları yerlerine yerleştiricektim ki ne göreyim. Eşim kirli eşyasını temizlerim üzerine koymuş.Cinnet geçirdim. Destek olamıyorlar köstek oluyorlar birde. 2 çocukla gerçekten zormuş hayat. Ama arkadaşım var 4 tane bebesi var fildir fildir geziyor gerçi bı cesaret cuma bende 2 çocukla otogara kadar gittm biletimi aldım ama eşim hastalandı döndüm geri. Ertesi gün ben kusmaktan helak oldum eşim gotu devirdi yattı. Ben onun için döneyim o ben rahatsizken yatsın oh ne güzel ya. 24 24 çalışıyor zor geliyor. Yemeğini de eve gelip alıyor artık . Hergun ise gidecek yemek hazırla çocuklarla ugras evi derle topla bıktım
Ozaman bez buyuk geliyordur cnmBez boşken sızıo dimi? Çiş yok bezde ama yanyattığından yandan çıkıo
Malesef maddi olarak sikintidayiz 24 saat çalıştığı için kahvaltısı akşam yemeği kendi cebinden. Öğlen işten veriyorlar sadece . Bende mecbur yapıyorum hemde 4 yaşındaki kziimda yemiş oluyor yoksa makarna patates gecisiyordu günlerimiz.Anaaam 2 çocukla işe yemek mi yapıyorsun bi de. Valla ben yemek yapmamak için kendim yememeyi tercih ediyorum
Evet canım.Bez boşken sızıo dimi? Çiş yok bezde ama yanyattığından yandan çıkıo
Evet benmde 4 yaşında kızım var kalkıyoruz acıktım demeye başlıyor onun bahanesiyle hazırlıyorum bende yiyorum yoksa aç kalırım usenip. Vee en sevmediğim şey ev toplamak. 4+1 den 2+1 e geldim bı odası ardiye gibi elime geceni tikiyorum. Çamaşırlar orda oluyor artık eşyalar üzerime üzerime geliyor. Kızım günde 3-4 defa üst değiştiriyor günlük 5 6 çorapZor cnm bilirim bende hergun yemek yapiyorum cunku 4,5 cve 2,5 yasindaki kizlarim aksam okuldan geliyorlar hemen yemek istiyorlar.. sonra esimede kiyamiyorum yazik hep doner pizza makarnanin icinde o gitmeden hazir etmeye calisiyorm oda yesin gitsin diye.. bazen yiyemeden gittigide oluyor tabiki.
Beni en cok zorlayan sey yemek yapmak ve evin isi! Ev isi asla bitmiyor keske bunlari yapn biri olsa bende rahaat rahat bebeklerimi buyutsemtmm esim cok yardimcim sabah okula goturur aksam ise gitmeden eve getirir cocuklari. Sonra ev alisverisine gider pampes sut ilac herseyi kendisi alir arada bi evide supurur ben rica edersem ama beni rahatlatan en buyuk destegi gece sut yapmasi saolsun ben uyumaya devam ediyorum
Ama yemek bulasik ev isi hele CaMASir biktimmmmmmmmmmmmm
biz beş kullanıyoruz.Cnm 5 numara cok buyuk… bebeginin kilosunu bilmiyorum ama benimki hala 3 numara kullanir henuz 7 kg degil ama az kaldi. Yani zaten bebek bezleri kac numaraya kadar gidiyorki? Benim 2 Yasindaki kizim 6+ kullaniyordu… erkenden buyuk bez gunduzleri icin bence gerekli degil
Bende bugün iyi bir temizlik yaptım. Oğlumu uyutup başladım ama evi supururken uyandı bende kızın odasına koydum eline de oyuncak verdim durdu biraz. Süpürdüm sildim baya dip köşe. Kapılara varana kadar sildim. Insallah yarında dolapları düzenlemek istiyorum. Evi b.k görüyormuş haberim yokBugün banyo dışında heryere girdim. Öğlen güzel uyudu benm oğlan. Her işi yaptım sayılır. Vee en son katladigim çamaşırları yerlerine yerleştiricektim ki ne göreyim. Eşim kirli eşyasını temizlerim üzerine koymuş.Cinnet geçirdim. Destek olamıyorlar köstek oluyorlar birde. 2 çocukla gerçekten zormuş hayat. Ama arkadaşım var 4 tane bebesi var fildir fildir geziyor gerçi bı cesaret cuma bende 2 çocukla otogara kadar gittm biletimi aldım ama eşim hastalandı döndüm geri. Ertesi gün ben kusmaktan helak oldum eşim gotu devirdi yattı. Ben onun için döneyim o ben rahatsizken yatsın oh ne güzel ya. 24 24 çalışıyor zor geliyor. Yemeğini de eve gelip alıyor artık . Hergun ise gidecek yemek hazırla çocuklarla ugras evi derle topla bıktım
Ama cidden gereklimi cnm cunku 11 kilodan itibaren sonra zaten 6 geliyor ee sonra?biz beş kullanıyoruz.
Canim bizim kız da bezi bıraktığında 5no.daydiAma cidden gereklimi cnm cunku 11 kilodan itibaren sonra zaten 6 geliyor ee sonra?ben hep tam kilosuna gore kullandim iyide oluyor bu sekilde
canım kilosuda iyi bizim oğlanın ama asıl sebep bacakları poposu çok löp löp öyle olunca şuan 5 bize cidden tam. hareketlendikçe kilo kaybederse belki beş büyük olur bile ama şuan bizi anca bu kurtarıyor.Ama cidden gereklimi cnm cunku 11 kilodan itibaren sonra zaten 6 geliyor ee sonra?ben hep tam kilosuna gore kullandim iyide oluyor bu sekilde
Bez boşken sızıo dimi? Çiş yok bezde ama yanyattığından yandan çıkıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?