2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya biz de olacağız zaten ağzını yiyip duruyordu diş sandım değil dedi doktorda bakalım aşıdan sonra ne yapacağız. Allah yardım etsin valla 2 çocukla zor tüm gün yalnız kafayı yiyorum bazen

Bugün banyo dışında heryere girdim. Öğlen güzel uyudu benm oğlan. Her işi yaptım sayılır. Vee en son katladigim çamaşırları yerlerine yerleştiricektim ki ne göreyim. Eşim kirli eşyasını temizlerim üzerine koymuş. Cinnet geçirdim. Destek olamıyorlar köstek oluyorlar birde. 2 çocukla gerçekten zormuş hayat. Ama arkadaşım var 4 tane bebesi var fildir fildir geziyor gerçi bı cesaret cuma bende 2 çocukla otogara kadar gittm biletimi aldım ama eşim hastalandı döndüm geri. Ertesi gün ben kusmaktan helak oldum eşim gotu devirdi yattı. Ben onun için döneyim o ben rahatsizken yatsın oh ne güzel ya. 24 24 çalışıyor zor geliyor. Yemeğini de eve gelip alıyor artık . Hergun ise gidecek yemek hazırla çocuklarla ugras evi derle topla bıktım

Anaaam 2 çocukla işe yemek mi yapıyorsun bi de. Valla ben yemek yapmamak için kendim yememeyi tercih ediyorum

Geçmiş olsun çok inşallah bulaşmaz sizlere

Zor cnm bilirim bende hergun yemek yapiyorum cunku 4,5 cve 2,5 yasindaki kizlarim aksam okuldan geliyorlar hemen yemek istiyorlar.. sonra esimede kiyamiyorum yazik hep doner pizza makarnanin icinde o gitmeden hazir etmeye calisiyorm oda yesin gitsin diye.. bazen yiyemeden gittigide oluyor tabiki.

Beni en cok zorlayan sey yemek yapmak ve evin isi! Ev isi asla bitmiyor keske bunlari yapn biri olsa bende rahaat rahat bebeklerimi buyutsem tmm esim cok yardimcim sabah okula goturur aksam ise gitmeden eve getirir cocuklari. Sonra ev alisverisine gider pampes sut ilac herseyi kendisi alir arada bi evide supurur ben rica edersem ama beni rahatlatan en buyuk destegi gece sut yapmasi saolsun ben uyumaya devam ediyorum

Ama yemek bulasik ev isi hele CaMASir biktimmmmmmmmmmmmm

Anaaam 2 çocukla işe yemek mi yapıyorsun bi de. Valla ben yemek yapmamak için kendim yememeyi tercih ediyorum
Malesef maddi olarak sikintidayiz 24 saat çalıştığı için kahvaltısı akşam yemeği kendi cebinden. Öğlen işten veriyorlar sadece . Bende mecbur yapıyorum hemde 4 yaşındaki kziimda yemiş oluyor yoksa makarna patates gecisiyordu günlerimiz.

Bez boşken sızıo dimi? Çiş yok bezde ama yanyattığından yandan çıkıo
Evet canım.
Evet benmde 4 yaşında kızım var kalkıyoruz acıktım demeye başlıyor onun bahanesiyle hazırlıyorum bende yiyorum yoksa aç kalırım usenip. Vee en sevmediğim şey ev toplamak. 4+1 den 2+1 e geldim bı odası ardiye gibi elime geceni tikiyorum. Çamaşırlar orda oluyor artık eşyalar üzerime üzerime geliyor. Kızım günde 3-4 defa üst değiştiriyor günlük 5 6 çorap çok çok çok yoruldum. Eğer virüs olmasaydı kreşe vericektim malesef oraya da gitmediği için bütün enerjisini ev dağıtıp pisletmekle harcıyor. Birde bu ara ağır misafirlerim geliyor hafta sonu. Her hafta sonuna dip köşe giriyorum. Ben böyle yorgunluğu yeni yeni yaşıyorum aa bide bu enerjiyle hergun spor yapıyorum

biz beş kullanıyoruz.

Bende bugün iyi bir temizlik yaptım. Oğlumu uyutup başladım ama evi supururken uyandı bende kızın odasına koydum eline de oyuncak verdim durdu biraz. Süpürdüm sildim baya dip köşe. Kapılara varana kadar sildim. Insallah yarında dolapları düzenlemek istiyorum. Evi b.k görüyormuş haberim yok

Kocalardan bahsetmissiniz kizlar.
Valla benimki yardımcı olduğu halde ben sinir olacak bir sey buluyorum yardımcı olmasa ne olur bilemiyorum. Tüm gün evde 2 çocukla gerçekten zormuş yani diyet yapmadığım halde zayıfladım kosturmaktan. Eşim de eve gelip spor yapıyor zayıflamak için. gel 2 gün çocuklarla kal zayıflarsın dedim
Sleepy bizde 5 kullanıyoruz bu arada 4 sıkmaya başlamıştı iz yapıyordu.
Yalnız ben normal sleepy kullanıyordum sonra eşim bio natürelin 5ini bulmuş o normale göre biraz daha büyükmüş.

Ama cidden gereklimi cnm cunku 11 kilodan itibaren sonra zaten 6 geliyor ee sonra? ben hep tam kilosuna gore kullandim iyide oluyor bu sekilde
Canim bizim kız da bezi bıraktığında 5no.daydi
Ama oğlana 5 tam geliyor çok hafif bolluk var. 4 sürekli sızdiriyordu ve çekiştirerekk bağlıyordum.
Bizim oglanin kilosundan ziyade poposu biraz büyük aslında.

Ama cidden gereklimi cnm cunku 11 kilodan itibaren sonra zaten 6 geliyor ee sonra? ben hep tam kilosuna gore kullandim iyide oluyor bu sekilde
canım kilosuda iyi bizim oğlanın ama asıl sebep bacakları poposu çok löp löp öyle olunca şuan 5 bize cidden tam. hareketlendikçe kilo kaybederse belki beş büyük olur bile ama şuan bizi anca bu kurtarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…