2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Öyle mi yaa pek de büyük deil 6750 kilooosu 3+ kullanıorm sleepyde 3e geri mi dönsem
Bos oldugu halde sizma yapiyorsa buyuk olabilir cnm.. ama kilosuna gore 3+ aslinda iyi olmasi lazim yada nasil bagliyorsun bezi, cok asagidan baglarsan o sekildede sizme olabilir

Yarin sabahta ben gidecegm ins zorlamaz beni hep memede olsa ne güzel olur ama
Ama ağlıyor sürekli emerken . Sürekli sinirleniyor.
Biz de akşamüstü aşıya gittik, uykuya dalarken öok huzursuzdu umarım gece iyi geçer Seninki de hala huzursuz mu uyku sonrası toparladı mı?
Gece uykusuna dalınca uykusunda bı ağladı bı kaç . Sonrasında şükür iyi gecti gece. Bugn gündüz yine hep ağladı. Uykuya dalarken yine memeyle savaş verdi huzursuzdu. Ama şurup icirdim uyudu. Suanlik iyiyiz gündüzde şurup verince durdu 3 saat kadar öğle uykusunda yattı onun dışında hep ağladı .

Ay o gece mama hazırlamayı bizimkide yapıyor bazen ama ben uyuyamıyorum çocuk ağlayınca nasıl bi kulak varsa ilk ben duyuyorum bizimki geç yatıyor birkaç gündür telsiz yanında olduğu halde ben kalkıp kucağıma alıyorum maması gelene kadar yine aynı hesap yani:)

Ben duysamda esim yapiyor diye sadece uzanip memesini veriyorum yanimda chicco next to me o nedenle kolay oluyor esimde asagiya mutfaga inip sut yapiyor ( bizim ev dubleks mustakil ev ) o nedenle zor oluyor in cik

Ilk zamanlar termosla cikiyordum simdi biraktim sicak su tasimayi cunku sk sk sut icmiyor gece artik

Bizimde yan odada mecbur duyuyorum yani. Bizim sesimizden çok uyanıyordu odayı ayırdık rahatladık valla. Eşim uzak kalıyor o gelene kadar ana yüreği el vermiyor neyse ben yatayım bugün hep ben kalkacağım beyfendi erken yattı

Kolay gelsiiiin

Kızlar ya bebişlerinizin uyku düzeni oturdu mu bizim 4 aylık olmamıza 10 gün kaldı ama düzensiz ,bazen erkenden yatıyor çoğunlukla gece 1,2 gibi uyuyor,birde bazı geceler çok uykum olunca yatarak emziriyorum oda arkamın ağrısından öyle alıştım kaç aydır hep yatarak veriyorum bazen uyuyakalıyorum korkuyla uyanıyorum,bu alışkanlığımı nasıl bırakıcam çok korkuyorum dün ilk kez nefsimi yenip oturarak verdim,inş böyle devam ederim..

Kesinlikle oturmadı benimki beşten bu yana ayaktayım örneğin şu an,hergün değişiyor çoğunlukla

Canım bizimkinin de düzeni oturmadı daha ama her bebekte işe yarar mı bilmiyorum 3 gecedir 1 defa uyanıyor. 9 buçukta banyo yaptırıyorum 10a kadar işte giydirip güzel güzel konuşup vakit geçiyor sonra kundaklayip uyutuyorum 3 gündür bu şekilde gece 3e kadar uyuyor sonra kalkıyor emziriyorum ben de senin gibi yanıma yatırarak emziriyorum uykusu açılmasın diye iki taraftan da emziriyorum bazen doyuyo uyuyakalıyo geri bazen mama istiyo mamasını veriyorum geri uyuyo saat 4 olmuş oluyor sonra 7 dedin mi ayakta bu şekilde düzen oturtucaz gibi duruyo bakalım kesinlikle bi rutin istiyolar ama onu fark ettim bi de bi kac yerde erken yatırın bütün gece uyusun falan yazıyordu yok imkanı yok 7de uyuttum 8de uyuttum olmuyor 10dan önce uyuduğunda mutlaka uyanıyor

Aynısı yaa uykuya dalarken sorun yaşamayan bebek memeyle savaşıo, bütün gece inledi yazık kıyamam. Oğlumda hiç böle bişi hatırlamıorm kızların naifliği mi acebaa

Hakkını yemeyim benim eşim çok yardımcı her konuda elim ayağım
Akşam işten koşturarak geliyor o uyutmak istiyor gece kaldırmazsam onu kızıyor genelde sesini duyup kalkıyor zaten
Kızlar ben gece yatak odasına termos mama ve biberonu alıyorum odada yapıyoruz mamayı böyle daha kolay oluyor mutfağa gidip gelirken çok ağlıyor uykusu açılıyor yoksa

Bunları benim eşim de yapıyor akşam yemek de yapıyor geldiğinde. Hatta hafta sonu diyetime uygun yemekler hazırlamaya çalışıyor bana et pişirip porsiyonlara bölüyor. Evi süpürüyor. ama sorun yardımcı olması değil.
Sorun benim eve kapanmış olmam onun hala hayatına devam edebiliyor olması. Ben bu yaşa kadar hep çalıştım. Şu an evde insan yüzü görmeden oturmak beni baydı. Vücudum değişti. Kilom var. Kıyafetlerim olmuyor. Saçlarım dökülüyor. Cildim bozuldu. Ve eşimin hayatında hiçbir değişiklik yok aynen devam. Ben bunu kaldıramıyorum. Ve yaptığı en ufak şey gözüme batıyor. Kendine alışveriş yapması kuaföre gitmesi bir arkadaşıyla yemek yemesi vs. Benim yapamadıklarımı da yapmasın istiyorum
Yani benim derdim kendimle daha çok

Valla çok güzel bir uyku düzenimiz vardı bizim akşam 7 sabah 7. 4 aylık olunca bozuldu. Bir de kilo alımı az diye gece 3 gibi mama ver dedi doktor. Uykusu bozuluyor iyice o saatte. Mama da istemiyor kavga dövüş 3ten sonra uyumuyoruz.

Kesinlikle oturmadı canım. İlk başlarda ben de kendi keyfimden yatarak emzirmeye başlamışken, şimdi artık kendi alıştığı için devamlı emerek uyumak istiyor. 5:30’a kadar ben memede, yatarak uyutmaya çalışıyorum, aralıklarla uyanıyorum. 5:30’dan sonra artık eşime veriyorum, oda ayağında sallıyor,sallayarak uyutmaya çalışıyor sabah sekize kadar. İkimizde pert oluyoruz yani . çok kötü bir uyku bozukluğumuz var . nasıl düzelticez bilmiyoruz bu alışkanlıkları, nasıl bitireceğiz hiç bilmiyorum

Bende gündüzleri yatarak emziriyorum ama geceleri oturarak emziriyorum Allah korusun uykulu oluyorum burnu vs kapanir dikkat et

1 2 hafta daha geçsin başlıyorum ben düzene. Son çırpınışlarını yapsın şu 4.aydan sıyrılalım bi önce gündüz saatlerimiz çok kaydı sabah 7de kalkmıyor bazen bende yorgun oluyorum diye emzik vere vere 8 9a kadar uyutuyorum. Gündüzden çalıyor bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…