- 5 Ekim 2020
- 14.658
- 40.097
- 548
- 36
Bütün gece mi kundakla uyuyor? Benimki hayatta uyumaz. Gündüz ellerini sıkıştırıyorum sadece ama gece hareketleri onu uyandırmıyor.Canım bizimkinin de düzeni oturmadı daha ama her bebekte işe yarar mı bilmiyorum 3 gecedir 1 defa uyanıyor. 9 buçukta banyo yaptırıyorum 10a kadar işte giydirip güzel güzel konuşup vakit geçiyor sonra kundaklayip uyutuyorum 3 gündür bu şekilde gece 3e kadar uyuyor sonra kalkıyor emziriyorum ben de senin gibi yanıma yatırarak emziriyorum uykusu açılmasın diye iki taraftan da emziriyorum bazen doyuyo uyuyakalıyo geri bazen mama istiyo mamasını veriyorum geri uyuyo saat 4 olmuş oluyor sonra 7 dedin mi ayakta bu şekilde düzen oturtucaz gibi duruyo bakalım kesinlikle bi rutin istiyolar ama onu fark ettim bi de bi kac yerde erken yatırın bütün gece uyusun falan yazıyordu yok imkanı yok 7de uyuttum 8de uyuttum olmuyor 10dan önce uyuduğunda mutlaka uyanıyor
Aynen benimde tek derdim bu yaşayamamakBunları benim eşim de yapıyor akşam yemek de yapıyor geldiğinde. Hatta hafta sonu diyetime uygun yemekler hazırlamaya çalışıyor bana et pişirip porsiyonlara bölüyor. Evi süpürüyor. ama sorun yardımcı olması değil.
Sorun benim eve kapanmış olmam onun hala hayatına devam edebiliyor olması. Ben bu yaşa kadar hep çalıştım. Şu an evde insan yüzü görmeden oturmak beni baydı. Vücudum değişti. Kilom var. Kıyafetlerim olmuyor. Saçlarım dökülüyor. Cildim bozuldu. Ve eşimin hayatında hiçbir değişiklik yok aynen devam. Ben bunu kaldıramıyorum. Ve yaptığı en ufak şey gözüme batıyor. Kendine alışveriş yapması kuaföre gitmesi bir arkadaşıyla yemek yemesi vs. Benim yapamadıklarımı da yapmasın istiyorum
Yani benim derdim kendimle daha çok
Canim sende esinin evde oldugu bir gun “bugun sadece kendim icin gezicem “ de cik disari kuafore git alisveris yap hicbiseyi dusunme bakim yaptir kendini coooook iyi hissediceksin.. ben yaptim arada yapiyorum bazen bebegimi esime birakip diyer kizlarimda geziyorum veya annemeBunları benim eşim de yapıyor akşam yemek de yapıyor geldiğinde. Hatta hafta sonu diyetime uygun yemekler hazırlamaya çalışıyor bana et pişirip porsiyonlara bölüyor. Evi süpürüyor. ama sorun yardımcı olması değil.
Sorun benim eve kapanmış olmam onun hala hayatına devam edebiliyor olması. Ben bu yaşa kadar hep çalıştım. Şu an evde insan yüzü görmeden oturmak beni baydı. Vücudum değişti. Kilom var. Kıyafetlerim olmuyor. Saçlarım dökülüyor. Cildim bozuldu. Ve eşimin hayatında hiçbir değişiklik yok aynen devam. Ben bunu kaldıramıyorum. Ve yaptığı en ufak şey gözüme batıyor. Kendine alışveriş yapması kuaföre gitmesi bir arkadaşıyla yemek yemesi vs. Benim yapamadıklarımı da yapmasın istiyorum
Kundak okadarda iyi bisey degil cnm yanlis bi hareketle kalca cikigina neden olabiliyor…Bütün gece mi kundakla uyuyor? Benimki hayatta uyumaz. Gündüz ellerini sıkıştırıyorum sadece ama gece hareketleri onu uyandırmıyor.
Gunduz cok uyumasin gece daha rahat olur insallahKesinlikle oturmadı canım. İlk başlarda ben de kendi keyfimden yatarak emzirmeye başlamışken, şimdi artık kendi alıştığı için devamlı emerek uyumak istiyor. 5:30’a kadar ben memede, yatarak uyutmaya çalışıyorum, aralıklarla uyanıyorum. 5:30’dan sonra artık eşime veriyorum, oda ayağında sallıyor,sallayarak uyutmaya çalışıyor sabah sekize kadar. İkimizde pert oluyoruz yani . çok kötü bir uyku bozukluğumuz var . nasıl düzelticez bilmiyoruz bu alışkanlıkları, nasıl bitireceğiz hiç bilmiyorum
Ben kundaklamıyorum zaten o geçti hareketlendi battişini açıyor hep. Ellerini tutuyorum ben uyuyana kadar uyuyınca bırakıyorum ama gece ona da gerek kalmıyor emziğiyle oynaya ata tuta uyuyorKundak okadarda iyi bisey degil cnm yanlis bi hareketle kalca cikigina neden olabiliyor…
Masallah aynen oyle cnm benim kizimda ya elimi ya bebegini tutup uykuya geciyor kurban olurum suan uyuyor ozledimBen kundaklamıyorum zaten o geçti hareketlendi battişini açıyor hep. Ellerini tutuyorum ben uyuyana kadar uyuyınca bırakıyorum ama gece ona da gerek kalmıyor emziğiyle oynaya ata tuta uyuyor
Benim bebeği bırakabileceğim kimse yok şuan. Gezersek onunla çıkıyoruz ama o bile iyi geliyor. Bebek arabasını oğluma veriyorum parkta gezdiriyor. Eşimde bazen arabayla çay kahve içmeye götürüyor. Dikkatinizi çekerim yemeğe falan değil anca kahve içebiliyoruz:) ama o da yetiyor. Tabi ayda 1 kere olması dışında buna da şükür ne yapalımCanim sende esinin evde oldugu bir gun “bugun sadece kendim icin gezicem “ de cik disari kuafore git alisveris yap hicbiseyi dusunme bakim yaptir kendini coooook iyi hissediceksin.. ben yaptim arada yapiyorum bazen bebegimi esime birakip diyer kizlarimda geziyorum veya anneme
Birakiyorum esimle geziyorum bu olmazsa sadece evde olursak inan ne huzur kalir nede kendimizi iyi hissederiz
Eşine bırakıp çıksan olmaz mıBunları benim eşim de yapıyor akşam yemek de yapıyor geldiğinde. Hatta hafta sonu diyetime uygun yemekler hazırlamaya çalışıyor bana et pişirip porsiyonlara bölüyor. Evi süpürüyor. ama sorun yardımcı olması değil.
Aynen bizimkide uykuda 8de kalktı 9a kadar dayanamadı ilk uykusu yarımsaatte geliyor niyeyse. Bende tıkınıyorum biryandanMasallah aynen oyle cnm benim kizimda ya elimi ya bebegini tutup uykuya geciyor kurban olurum suan uyuyor ozledim
Ben diyetteyim kendimi tutuyorum asiri derecede birde spora gidiyorumya yemek istedigimde diyorumki hayir dur verdigin paraya yazik yemede deysinAynen bizimkide uykuda 8de kalktı 9a kadar dayanamadı ilk uykusu yarımsaatte geliyor niyeyse. Bende tıkınıyorum biryandan
Aynennnn cnm bu cok cok onemli esler arasindaEşine bırakıp çıksan olmaz mı
Ben çıkabiliyorum arabayıda alıp istediğim yere gidiyorum
Pandemiden dolayı hepimiz aynı durumdayız çok sosyal hayatımız olmadı ama açık havada gezdik dolaştık ben tek başıma çok çıktım hava almaya aksine eşim çıkmadı sen evdesin hep çık hava al diye
Akşam uykusuna yattıktan sonra karşılıklı bir çay içiyoruz sohbet ediyoruz bütün enerjim yerine geliyor mutlu oluyoruz
Oo para önemli bir etken kendine acımıyorsun ama paraya acıyorsun yani:))Ben diyetteyim kendimi tutuyorum asiri derecede birde spora gidiyorumya yemek istedigimde diyorumki hayir dur verdigin paraya yazik yemede deysin
Eşine bırakıp çıksan olmaz mı
Ben çıkabiliyorum arabayıda alıp istediğim yere gidiyorum
Pandemiden dolayı hepimiz aynı durumdayız çok sosyal hayatımız olmadı ama açık havada gezdik dolaştık ben tek başıma çok çıktım hava almaya aksine eşim çıkmadı sen evdesin hep çık hava al diye
Akşam uykusuna yattıktan sonra karşılıklı bir çay içiyoruz sohbet ediyoruz bütün enerjim yerine geliyor mutlu oluyoruz
Yok canım ilk uyuturken kundakliyorum sonra uyaninca açıyorum eli kolu hareket etmiyo da sanırım kundak güven veriyor ondan uzun uyuyor kundaksiz uyutunca 2 saatte kalkıyorBütün gece mi kundakla uyuyor? Benimki hayatta uyumaz. Gündüz ellerini sıkıştırıyorum sadece ama gece hareketleri onu uyandırmıyor.
Senin durumun farklı tabiÇıkıyorum artık mama da verdiğim için daha rahat oluyor. Ama tek çıktığımda hiç rahat edemiyorum eskisi gibi olmuyor ki. Gün içinde çok yalnızım. Akşam bi çay içip yatıyorum çünkü geceden uykusuz oluyorum. Ya da yapamadığım işleri sıkıştır. Hiç alışık olmadığım düzen boğdu beni sanırım. Bir de çocuğu beslemek inanılmaz zor. Diyetim çok katı. Hiçbir şeyden tat alamıyorum. Emzirmek istemiyorum artık işkenceye döndü ama vicdan yapıyorum. Gibi gibi ev üstüme geliyor
Senin durumun farklı tabi
Ne kadar emek verdiğini hepimiz gördük burdan alerjik bebek çok zor çünkü ablamdan biliyorum
Allah güç kuvvet versin
Şimdi bebek kucağımda bir çay içiyorum bütün gün motive olmama yetiyor
Büyük kızı okula götürüyorum 9 da bebekle sonra ev işleri bebek uyutma yemek yapma yine 4.30 da kızı almaya gidiyorum
Hepimizin günleri böyle geçiyor
İki çocuk gerçekten çok zor ama çok ta güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?